Så vildt bliver dit sexliv i 2015

Sexperter har kigget i kaffegrumset og giver deres bud på, hvad der rykker på sexfronten i år

Man kan for eksempel kigge i krystalkuglen, kaffegrumset eler tarotkortene, når man skal spå om fremtiden.

Man kan også stikke fingeren i vejret eller op i egen eller andres røv - hvilket måske er passende, når emnet er: Hvad sker det på sexfronten i 2015.

Tidenskvinder.dk har spurgt tresexkyndige om deres bud på sexlivet i dette år.

Sexologen Sara Skaarup mener, at buttpluggen bliver stor i år:

'Jeg ser blandt andet en tendens for seksuel leg, hvor kvinder og mænd bytter roller. F.eks. med ’pegging’, hvilket betyder, at kvinden tager manden bagi med en strap-on. Derfor vil vi måske også se, at det bliver mindre odiøst at bruge buttplugs, især for mænd, hvor der længe har været fokuseret enormt meget på selve penis som primær vej til nydelse.'

Sex & samliv Sextrend: Er du klar til pegging?

Julia Lahme, trendsekspert, ser tegn på, at 70'erne er på vej tilbage:

- Vi kommer helt sikkert til at se en tendens til mere ’70’er-sex’, hvor kvinderne beholder busken og hvor det i højere grad er berettiget at være kvinde i stedet for en ung pige. Bryster, der har ammet får større status, og seksualiteten og kroppen behøver ikke at være så finpoleret, som vi har været vant til.'

Sex & samliv Her får kvinderne MERE hår på den

(Foto: Colourbox) Sex & samliv Forskere: Behold dusken, hvis du vil dufte af sex

Chefredaktør på tidenskvinder.dk tror på tantra og personlig udvikling:

”Jeg tror, at flere danskere er villige til at give parforholdet en ekstra chance ved at arbejde på parrelateret udvikling. Men også på den personlige front tager vi mere ansvar for vores lyst og seksualitet, og det ses bl.a. i den stigende interesse for tantra, som tidligere er blevet opfattet som noget meget spirituelt med røgelsespinde, orange gevandter og tingel-tangel.

 Sexpert-tv: Derfor skal du prøve tantra

Sexperterne TV: Derfor skal du prøve tantra Erogi er sammensætning ordene (og begreberne) erotik og energi. Sex & samliv Sådan får du mere erotisk energi

Sex & samliv Silja nulstiller pigers vagina

Vores egen sexpert, sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen håber på fokus på parforholdet:

- Jeg oplever også, at folk er blevet meget mere opsat på at værne om deres parfoldhold. Jeg får flere og flere, som gerne vil undersøge, hvordan de får deres sexliv oppe at køre igen. De taler netop om, at de hellere vil investere i det forhold, de allerede har, end bytte det ud med en ny partner.

- Jeg ser også en voksende interesse for at undersøge, hvad deres seksualitet egentligt rummer. Det er især mændene, som går forrest i fx at bytte roller, undersøge det anale spektrum eller invitere en gæst af samme køn med ind i parrets soveværelset.

- Jeg oplever til gengæld, at begge køn har stor nysgerrighed på det tantriske. For mange mænd handler det nok mest om, at de hører at mange kvinder er helt vilde med det og ser det som en mulighed for at få flere store oplevelser med deres kvinder.

Sexperterne Så godt bliver dit sexliv efter skilsmissen

Sex & samliv Her får du bedre sex og flere penge

0 kommentarer
Vis kommentarer