Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Sådan bliver du en vaskeægte sexmaskine

Og hvis det ikke virker, kan du altid købe en i stedet

Annonce:
Følg Sex & Samliv

De fleste af os ønsker at præstere godt i sengen og tilfredsstille den partner, vi er sammen med.

Det er dog ikke altid helt så let, som det lyder. Det kan være svært at regne ud, hvad ens partner vil have, hvis de ikke selv siger det, eller du ikke har den store viden og erfaring på området.

Så hvordan bliver du egentlig bedre i sengen?

Det første og bedste tip, du bør tage til dig, er kommunikation. Kommunikation med en partner er uden tvivl vejen til den bedste sex, du kan forestille dig. Hvis I øver jer på at fortælle hinanden, hvad der er dejligt, bliver det langt lettere at gøre det godt for hinanden.

Kommunikation kan dog være en tand sværere, hvis det ikke er en fast partner, du dyrker sex med. Du kan derfor også øve dig på egen hånd ud fra nogle mere generelle forudsætninger.

Hvis du for eksempel vil imponere med et væld af unikke og sjove sexstillinger, kan du læse denne guide om sexstillinger.

Derudover findes der også en masse forskelligt sexlegetøj, som kan være med til at forbedre sexoplevelsen.

Har du en penis kan du blandt andet træne din stamina i sengen ved at bruge en masturbator. En vagina kan også sagtens trænes. Her skal du blot bruge et sæt bækkenbundskugler.

Drop det hårde arbejde og køb en sexmaskine i stedet
Hvis du ikke har tid eller tålmodighed til selv at blive en sexmaskine, kan du altid købe dig en i stedet. Den er bogstavelig talt bygget til sex, og hvad end det er dig selv eller en partner, som skal bruge den, kan den bringe stor glæde med sig.

Hvis du er i besiddelse af en penis, kan du for eksempel prøve Handy Ultimate Handjob Maskine. Der medfølger en sleeve, som kører automatisk op og ned ad penis.

Du kan endda tilslutte maskinen til WiFi eller Bluetooth og koble legetøjet til et online sexunivers, hvor du kan synkronisere maskinens bevægelser med pornofilm.

En sikker vinder er også den klassiske dildo maskine, som kan bruges både fortil og bagtil. Her er Fetish Fantasy The Bigger Bang en genial løsning. Der følger to forskellige King Cock dildoer med, som ved hjælp af maskinen kan både støde og rotere.

Hvis du er blevet nysgerrig på sexmaskiner, kan du udforske de mange muligheder på Sinfuls hjemmeside her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: