Sådan bliver du sexlegetøjstester

Erotic World byder i år også på stripundervisning, tantra og hård S/M

Miss Nuna underviser i strip på forårets erotiske messe. Foto: Eroticworld.dk
Miss Nuna underviser i strip på forårets erotiske messe. Foto: Eroticworld.dk
Følg Sex & Samliv

Har du altid drømt om at stikke dilleren i diverse silikonegadgets, med og uden vibrationer, og bagefter fortælle alverden om dine oplevelser?

Nå, ikke?

Anyways, du har nu mulighed for at skrive Sexlegetøjstester på dit CV, for sexmessen Erotic World, der kører i begyndelsen af april, søger lige nu villige mænd og kvinder, som mod gratis betaling afprøver forskellige typer erotiske hjælpemidler.

Fristet?

Eroticworld.dk oplyser af de søger to forskellige testtyper: Live-tester og Hjemmetester.

En live-tester skal være på test-standen på et aftalt tidspunkt:

'Som tester får man udleveret et produkt, der testes i privat rum. Der skal fortælles om førstehåndsindtrykket med udpakning, forventning til testen, og efterfølgende skal der fortælles om oplevelsen. Lige fra følelsen af produktet, kvalitet, hvordan var det at styre/bruge, orgasme-mulighed, anbefaling samt pointgives 1-6 kys. Alt optages på video og stillbilleder. (Selve testen foregår helt privat uden optagelser.)'

Man kan som sagt også tilmelde sig som hjemmetester, og i så fald modtager man et produkt, der skal anmeldes skriftligt eller på video.

Du får med andre ord gratis sexlegetøj - til gengæld skal du altså lave anmeldelser, som Erotic World samt produktleverandører har retten til at benytte.

Dennis 'Sexkonge' Fuller, der er arrangør af messen, oplyser til Ekstra Bladet, at de allerede har fået flere ansøgninger:

- De produkter, der skal testes er alt lige fra traditionelt erotisk legetøj til de lidt mere udfordrende. Testene kan gennemføres alene og med partner. Der laves et videointerview med testere, som efterfølgende kommer på vores sociale medier til gavn og glæde for alle...

Så ved man i hvert fald, at familie, venner og kollegaer nok skal finde ud af, hvad man hygger sig med i fritiden. Du kan ansøge på eroticworld.dk.

Efter 20 år som tester er mors dom klar: Dette sexlegetøj holder max

Bondage
På messen i Valby Hallen, der kører 6.-8. april og koster 139 kroner for en enkelt og 199 kroner for et par, kan du også opleve foredrag og demonstrationer af japansk bondage af Seeker73.

Den erfarne Seeker73 giver tips og opvisning for nybegyndere såvel som for avancerede. Du lærer, hvilke rebtyper og bindinger, der kan lege med, du får inspiration og sikkerhedstips. Ifølge Seeker73 handler erotisk bondage om intimitet, erotik, skønhed, seksualitet og det intime. Det er tæt og intenst nærvær mellem to personer. Han viser, bondage kan være, når det er smukt, intenst og nærværende. Der vil også være mulighed for at mærke rebene og stille spørgsmål.

Er du til den blidere erotik, kan du lade dig inspirere af folkene fra Copenhagen Tantra, der både har stand og opvisninger. De vil fortælle, at tantra handler om autentisk nærvær, sanselig nydelse, at være naturlig, unik, intuitiv, både i livet og på lagnerne:

'Tantraen er en værktøjskasse, der skaber mulighed for at blive sortbælte i berøring. Er du nysgerrig på at dyrke langsomhed, at give plads til fintfølsomhed, den perfekte berøring, at træne ekstase, syv forskellige orgasmer, feinschmecker-sex, at cirkulere den seksuelle energi rundt i kroppen?’ så er tantrastanden noget for dig.

Tantra for begyndere

Tør du møde dominaerne?
Som noget helt ny på Erotic World kan du møde de to danske professionelle dominaer Mistress. No. 1 og 1. Class Domina. Sammen kalder de sig Amazing Dominatrices, som blandt andet laver kinky S/M-film med egne slaver i selskabet Danish FemDom:

Vi spurgte Maria Magdalena, der også går under navnet 1. Class Domina, hvad man kan opleve på deres stand:

- Uanset om det er den lille slave eller den indre domina i dig, som er nysgerrig, så kan vi hjælpe med at guide dig. Stil spørgsmål og få råd og vejledning i s/m-sex. Vi har også livestreaming fra vores BDSM-klinik, som man følge med på skærmen på messen og oplev en ægte seance, siger Magdalena, der også fremviser speciallavede s/m-udstyr til alle kinky lege.

- Du kan også få mulighed for at tale med en ægte slave om hans erfaringer, ligesom du vil kunne få råd fra en kyndig og professionel herskerinde. Helt fra det blide S/M til de mere ekstreme lege vil hun kunne råde og vejlede dig. Og i vores legeområde vil der være masser af inspiration at hente. Du kan opleve testning af de forskellige slagredskaber på ægte kød, og herskerinden fremviser piske, padler, floggers. Og så viser hun slaver i bure, på bukke, fikseret og sanseberøvet, klar til brug!

For lige at runde af i den blide ende, så kan vi oplyse, at en af landets bedste strippere Miss Nuna på sin stand tilbyder privatundervisning i kunsten at klæde sig nøgen. Det tilbud er nok mest henvendt til kvinder.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+