Sådan er den frække fantasi i fitnesscentret

Pulstræning: Synet af de veltrænede hard bodies kan give mere end sved på panden

Viralt: Sexet reklame for træningstøj

Den ligger lige til højrebenet - eller måske højrehånden i dette tilfælde: Sexfantasien i fitnesscentret.

Velformede, svedende og stønnende hard bodies af det foretrukne køn defilerer forbi eller træner i udfordrende stillinger, mens du selv keder dig bravt og derfor har tid til at forestille dig, hvordan du krænger de stramme tights ned over de struttende muskuløse balder på dullen/himboen i hypertension-maskinen...

Jeps, fitnesscentret danner ikke kun rammen om parringritualer og scoreforsøg - sexfantasier i og om fitnesscentret er ikke unormale.

Ifølge sexpert og gynækolog Alyssa Dweck er de faktisk ganske almindelige:

- Hele ideen med en fantasi er at flygte fra hverdagen, og nye ting helbreder kedsomhed, især i soveværelse, siger Dweck til shape.com. Og fantasier er en perfekt måde at udforske tabuer - som for eksempel at have sex på et offentligt sted  - uden at skulle forholde det konsekvenserne af at virkelig gøre det.

Men hvad er det ved fitnesscentret, som sætter gang i disse fantasier? I første omgang det den fysiske pirring og antydningen af muligheder:

- Er du i centret, går du op i, hvordan du selv og andre ser ud. Og på grund af træningstøjet er det lettere at forestille, hvordan folk ser ud uden tøj på, mens de foretager dig sexede ting, end i forhold til i en bank.

Og så der jo en del øvelserne, som til forveksling ligner noget, man foretager i en seng. Desuden udløser træning også sand hormonbombe af endorfin, dopamin, serotonin og testosteron i blodet, som kan føre til seksuel ophidselse, forklarer lægen Alyssa Dweck, der mener, at masser af kvinder har disse fintess-fantasier

Den kendte sexforsker Debbie Herbenick hævder, at visse maveøvelser skulle kunne give nogle kvinder træningsorgasmer.

Amanda Lagoni, dansk sexolog, er knap så overbevist om, at frække fitnessfantasier er udbredte:

- Jeg ved ikke, om det er mere udbredt at fantasere om ham/hende fra fitness-centret end om kollegaen. Eftersom mænd ofte er mere visuelle i forhold til tænding end kvinder, så er der højst sandsynligt flere mænd, der fantaserer om en andens krop. Kvinder fantaserer ofte ud fra en følelse eller en oplevelse.

Sex & samliv Orgasmer i dit fitnesscenter

Sex & samliv Se de sexede yoga-piger

Sex & samliv Denne træning går lige i missen

 

29 kommentarer
Vis kommentarer