Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Sådan får du flere orgasmer om sommeren

Få mest muligt ud af den frække årstid

Annonce:
Følg Sex & Samliv

De fleste af os er bekendte med den stigende lyst, der sniger sig ind over os, når de varme sommertemperaturer træder i kraft. Det er et velkendt fænomen, at man bliver mere tændt om sommeren, og det skal selvfølgelig udnyttes, ikke?

Når du nu er mere tændt, end du plejer, er det klart noget, du bør gøre mere ud af. Mange ender dog med at undertrykke det stigende begær, fordi de enten er single eller ikke tror det er normalt.

Men der er ingen grund til at holde lysten nede, da det ikke kun er normalt at være mere liderlig om sommeren, men også bare rigtig dejligt. Derfor er det bare om at slå sig løs og høste alle de sommerorgasmer ind, som du kan.

Vi har sammen med sexshoppen Sinful fundet frem til, hvordan du får flere orgasmer om sommeren, hvad end du er single eller med partner.

Passion med din partner
Hvis du og din partner begge går og er lidt ekstra liderlige i sommermånederne, er det oplagt at eksperimentere med jeres frække fantasier. Heldigvis kører Sinful sommerudsalg, hvor der kan findes rabatter på udstyr til både par, mænd og kvinder.

Du kan blandt andet få det populære par spil “Dig & Mig” til en reduceret pris. Det er en af deres storsælgere, fordi det hjælper par med at udforske hinandens seksuelle fantasier og komme tættere på hinanden. I spillet findes 90 forskellige kort med udfordringer, som I skal gennemføre i en del af et frækt og pirrende forspil.

Kvindens bedste ven
Hvis du er en single kvinde, som ikke vil undvære noget, bør du uden tvivl prøve den berømte LELO Enigma. Den lille mirakelmager kan lige nu findes hos Sinful til nedsat pris, så alle kan få lov til at opleve den magiske orgasme, den fremtryller.

LELO Enigma er speciel, fordi den er bygget til at give dig den famøse “blandede orgasme”. En sådan orgasme betyder, at du opnår en klitoris og g-punktsorgasme på én og samme tid. Det er en af de mest intense og kraftfulde oplevelser, du kan få som kvinde.

Legetøjet er udstyret med en lydbølgeteknologi, som giver en dyb stimulering af klitoris uden at være i direkte kontakt med huden, mens en fleksibel forlængelse indsættes i vagina, og med sine kraftige vibrationer byder på en intens stimulering af g-punktet.

Mirakler til mænd
Som single mand skal du selvfølgelig heller ikke snydes. Den populære Silikone Roxanna Pussy and Ass fra Mr. Membr, er vejen frem til den perfekte orgasme. Det bløde og fleksible materiale kan give dig en realistisk og intens onanioplevelse ulig noget, du nogensinde kunne opnå med kun en hånd i brug.

Du tror måske, at dine orgasmer ikke kan blive bedre, men der tager du altså fejl. Sexlegetøj til mænd, kan gøre underværker og vise dig en helt ny verden, som du måske ikke har set endnu. Når først du har prøvet de mirakler, som findes derude, vil du aldrig vende tilbage til den simple hånd.

Se alle de gode tilbud til både mænd, par og kvinder i Sinfuls sommerudsalg.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: