Sådan får du flest orgasmer for pengene

Blogger har testet markedets mest hypede klitoris-stimulatorer

Sådan får du flest orgasmer for pengene

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Jul 2016: JoanB viser blandt andet Womanizer --

Hvad giver du din elskede, når nu lækkert lingeri, et wellness-ophold og hårde hvidevarer ikke længere slår til?

Well, det kunne være en fræk gadget, der angiveligt sikrer hende orgasmer på stribe.

Den danske sexlegetøjsekspert og blogger JoanB har testet seks af de bedste og mest populære klitorisstimulatorer, seks berøringsfrie produkter, der stimulerer via små og intense trykbølger direkte på klitoris.

Testen er samtidig big battle om førertrøjen mellem de to store brands inden for udviklingen af klitoris-stimulatorer - Womanizer og Satisfyer:

Læs hele testen her

Og testvinderen er...
- Igennem årene har jeg lavet rigtig mange tests af forskellige typer af sexlegetøj, og som regel er det forholdsvist nemt for mig at kåre en vinder. Denne gang var det sværere, da alle seks produkter er gode – altså lige indtil prisen blev taget i betragtning. For naturligvis betyder prisen rigtig meget i forhold til den samlede vurdering.

Og med hensyn til både effektivitet - og ikke mindst pris - så har opkomlingen Satisfyer nu endeligt vippet Womanizer af pinden, forklarer JoanB, der har arbejdet med sexlegetøj i godt 20 år:

- Derfor er min testvinder også Satisfyer Pro 2 Next Generation, der i min verden har fået skovlen under konkurrenten, siger JoanB og fortæller følgende om testvinderen:

- Med vinder-produktet kan man lynhurtigt skrue både op og ned for den berøringsfrie stimulation af klitoris. Det er super vigtigt. For når man når klimaks, så kan man ved at skrue helt ned for intensiteten holde sin orgasme kørende i længere tid end ellers - og uden at fjerne stimulatoren.

Samtidig gør den blide, men effektive stimulation af kvinden hverken vildt overfølsom eller irriteret mellem benene, ifølge JoanB, der er mor til tre:

- Det kan man god risikere med mange vibratorer. Og har man en partner, der ønsker at benytte produktet på en, så er det super nemt at ramme plet med denne.

Samtidig er Satisfyer 2 NG næsten helt lydløs at bruge, når mundstykket, som omslutter klitoris, først er placeret på rette sted. Ja, faktisk er det svært at finde noget decideret negativt at sige om vinder-stimulatoren, smiler JoanB.

Derfor onanerer kvinder

Womanizer-fænomenet
- En vibrator er en vibrator, og en dildo er en dildo. Derfor går der mange år imellem, at et helt nyt produkt og fænomen kommer på markedet. Som da Womanizer for tre års tid siden ramte hylderne med deres første stimulator. Et berøringsfrit produkt, der ikke vibrerer, men derimod stimulerer via små, pulserende trykbølger. De fremkalder en helt ny type stimulation og giver en ganske anderledes følelse, siger JoanB.

Virker navnet Womanizer bekendt, kan det skyldes, at Mads og monopolet sidste forår bragte en mandlig radiolytters dilemma omkring konens brug af stimulatoren på banen.

Det resulterede i en sand storm på JoanB’s blog, hvor nysgerrige ville vide mere om produktet:

- Samme intense interesse for at vælge det helt rigtige produkt i genren førte også til, at jeg kastede mig over den ultimative test.

Nu er Womanizer og Satisfyer for alvor i krig med hinanden, og derfor er det ifølge bloggeren kun et spørgsmål om tid, før der kommer andre konkurrenter på banen med varianter af samme koncept.

Danske kvinder: Sådan onanerer vi

HERUNDER SEXPERT-TV SPECIAL EDITION: De tossede og frække julegaver

Sådan får du flest orgasmer for pengene