Sådan får du hende til at sluge

Blogger har testet pille, som skal få sæden til at glide bedre ned...

Og ikke i øjet, tak. (Foto: shutterstock.com)
Og ikke i øjet, tak. (Foto: shutterstock.com)

Det handler ikke kun om sædens konsistens, men i høj grad også om smagen, hvis du skal få hende til at tage ladningen i munden - og måske endda også sluge.

Piller eller kostomlægning og masser af vand kan dog måske få hende på andre tanker. Sexologen mener, at kvinden under alle omstændigheder må give mundsprøjt chancen.   

Mange mænd tænder på ideen om at få hende til at sluge klatten, og mange kvinder har endda rigtig svært ved at opfylde mandens fantasi og lyster på netop den front.

Men der er altså måder at gøre det lidt mere appetitligt på for hende. Det kræver dog en forudgående indsats af manden.

Erotikbloggeren Manden, hvis hustru ikke er specielt begejstret for hverken konsistensen eller smagen af sæd, har netop indtaget speciel type piller for at finde ud af, om dette kunne få hustruen til at ændre holdning.

Pillerne er et kosttilskud, en omgang frugtsalat i pilleform, indeholder C-vitamin, koncentreret ananas, kiwi, bi-pollen, honning, banan, jordbær, selleri - og gør angiveligt sædsmagen mere sødlig.

Læs om Mandens erfaringer med pille-kuren SemEnhance her.

En del tyder på, at produktet i første omgang markedsføres til det homoseksuelle segment. (Screenshot fra yourmasque.com) Sex & samliv Tager den grimme smag af oralsex

Pille-testen
Manden skriver i sit blogindlæg:

'To piller om dagen skal man(d) løbende tage, men for at kunne teste virkningen eller eventuelt mangel på samme, lagde vi ud med nul piller - og samtidig sørgede jeg dagen for inden for at spise noget seriøst krydret mad med blandt andet masser af hvidløg - og så skulle hustruen så ellers i smags-aktion. Lidt af en overvindelse for hende i sig selv, og smagen var heller ikke - som hun efterfølgende da også gav udtryk for - heller ikke noget at råbe hurra for. For at sige det lige ud, så var hun faktisk tæt på at kaste op,' blogger Manden, der havde noget mere succes hos hustruen efter at være begyndt på sine piller. 

Joan B., som er gift med den pillegnaskende sæddonor, har haft den tvivlsomme fornøjelse at være smagsdommer:

'Det er lige som om, den lidt beske smag, jeg har oplevet ved alle de mænd, jeg har smagt på igennem tiderne, er forsvundet. Der er kommet mere sødt på paletten. Ikke at det er en overvældende frugtkurv, men jeg har aldrig kunnet fordrage den skarpe og stærke fornemmelse, jeg kan få, hvis jeg ved et uheld har fået det i munden. Med det er sgu væk nu! Så kæmpe forbedring.'

Hvis man tænder for vildt på at få kvinden i sengen (eller manden, hvis man er til mænd) til at sluge ens sæd, så findes der altså også en lidt mere naturlig måde at ændre smagen og til dels også sædens konsistens på. Nemlig ved at droppe mere krydret mad, hvor fx hvidløg og løg er nogle af de store syndere, lige som alle former for kål også bidrager til at gøre smagen mindre behagelig.

Sex & samliv Pornostjerne får 100 doser fan-sæd

I stedet bør man koncentrere sig om frugter med højt indhold af naturligt frugtsukker, lige som fx kanel også kan medvirke til at krydre sæden på den gode måde.  Desuden er det en rigtig god ide at drikke masser af vand, der ikke kun udvander urinen, men også bidrager til at gøre sædens smag mere neutral.

Det store problem i den forbindelse er bare, at en banan eller et æble om dagen, der som bekendt holder lægen fra døren, bare ikke er nær nok til at gøre en seriøs forskel. Der skal virkelig store mængder af 'de gode produkter' til, mens man samtidig skal skære drastisk ned på de i denne sammenhæng 'mindre gode produkter.'

Og spørgsmålet er så, om det overhovedet er besværet værd? 

Psykologerne oplyser, at de nu vil forske i mere, hvorfor kvinder så slikker pik. Det tyder nemlig på, at lyst til oralsex var forbundet med tilfredshed med forholdet. (colourbox.com) Sex & samliv Forskere undres: Hvorfor ta'r hun den i munden?

Sexologen: Hun bør give det en chance!
- At hun tager hans sæd i munden, og eventuelt også sluger den, er den totale form for overgivelse. Hun sluger ham, hun bisidder ham. Oplevet fra mandens position er at sprøjte hende i munden den ultimative alfa-han oplevelse, hvor hun overgiver sig til ham, hvor han ejer hende. Så det er så langt fra kun en fysisk oplevelse, men i høj grad også det mentale, der spiller ind, når det kommer til at sprøjte hende i munden eller ej, forklarer sexolog og parterapeut Rikke Thuesen, som samtidig mener, at kvinden i det mindste bør give det chancen.

Omvendt må han i sidste ende også være nødt til at leve med, hvis hun bare ikke kan have det.  For naturligvis bør man ikke gå med til ting, man ikke har det bare sådan blot nogenlunde fint med, mener Thuesen.

Sex og samliv Sådan lærte Lærke at elske blowjob

- Et andet væsentligt aspekt er også, at mandens forløsning/orgasme som regel bliver tanden mere kraftig og intens, hvis han har mulighed for at gøre sig færdig i munden på hende. Nøjagtig som han ikke behøver tænke på og bekymre sig om at trække sig ud af hendes skød, lige inden han kommer - og her spiller det mentale i situationen selvfølgelig også ind.

- Som regel er det klart mere givende for ham, hvis han har mulighed for at give hende hele turen - med afslutning og det hele, fortsætter Rikke Thuesen, der samtidig ønsker at påpege, at mandens ageren, når han er midt i sin forløsning, specielt når det kommer til at komme i partnerens mund, også kan risikere at virke lidt skræmmende for den modtagende part.   

- I sin ophidselse kan han uforvarende fx komme til at holde lidt for fast om hovedet på hende, og/eller måske stikke sit lem en smule for langt ind i munden på hende, hvorfor det for kvinden kan blive direkte ubehageligt. I den situation er et godt fif, at hun holder ham i lysken, så hun selv har mulighed for at være med til at skubbe fra og styre, hvor langt ind i munden han nu engang kommer. Specielt når han er lige ved at komme.

Hun kalder den Katrines 10 gode råd til et mindblowing blowjob. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Sexologens bedste blowjobtips

Hvis hun, efter at havet givet sæd i munden en chance, bare slet ikke er til det, så er der jo også den mulighed, at han kan sprøjte hende på siden af munden.

Dette kombineret med, at hun producerer en masse spyt imens, giver en for rigtig mange mænd fantastisk visuelt effekt, når sæd kombineret med spyt løber ned over hagen mv.

Med hensyn til at ændre sædens smag via kostændringer, så har Rikke Thuesen talt med en del både mænd og kvinder, der har prøvet tricket, men endnu er hun ikke rendt på en person, der har positive erfaringer med dette.

- Jeg vil da ikke påstå, at det ikke kan lade sig gøre, men at ændre kosten en uges tid eller 14 dage, det gør altså bare ikke tricket. Og spørgsmålet er så, om det er hele besværet værd, når det kommer til stykket. Specielt hvis vi taler om en gang eller to om måneden, hvor han får lov til at sprøjte hende i munden, siger sexolog og parterapeut Rikke Thuesen fra rikket.dk.

Læs bloggerparrets erfaringer med pille-kuren her.

  Sex & samliv Gagging med glæde: Gør hende til deep throat-dronning

0 kommentarer
Vis kommentarer