Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Sådan får hun flere orgasmer i træk

Klitoris er for de fleste kvinder motorvejen til orgasme – og vil man opnå flere orgasmer i træk, så er klitorisstimulatoren ”våbnet”, man bør tage i brug

Annonce:
Følg Sex & Samliv

- For langt de fleste kvinder er det super svært at få flere orgasmer oven i hinanden. Også selv om man har forholdsvis nemt ved at komme i mål. For nøjagtig lige som mænd er super følsomme oven på en forløsning, så er vi kvinder det også, når det kommer til klitorisorgasmen, forklarer den danske sexblogger og sexlegetøjsekspert, JoanB – og fortsætter:

- Der findes dog en forholdsvis ny type af sexlegetøj, nemlig en klitorisstimulator, der kan gøre tricket for rigtig mange af os. Herunder også jeg selv. Det lykkes måske ikke som det første, da man lige skal lære sit nye sexlegetøj at kende.

Men når man først har få styr på – og på egen krop har lært og følt, hvad en sådan kan præstere, så kan man med klitorisstimulatoren rent faktisk opnå flere orgasmer i træk. Der nærmest er umuligt med en vibrator.

Tricket går på, at man, når man orgasmer, skynder sig at skrue helt ned for stimulationen. På den måde overstimuleres man i øjeblikket ikke, hvorpå man ret hurtigt kan gå efter orgasme nummer 2, 3 og 4 osv., forklarer den 45-årige sexpert.

Todelt mirakelmager
”Hemmeligheden bag de små mirakelmagere er todelt. For det første bliver klitoris kun indirekte stimuleret ved brugen af dette sexlegetøj. Klitoris er som bekendt utrolig følsom, og for mange føles vibrationer direkte herpå alt for voldsomt.”

Det skriver danske Sinful.dk, Danmarks førende online sexshop med alle typer af sexlegetøj, og fortæller så videre om de små mirakelmagere henvendt kvinden:  

”Mange oplever også, at de bliver helt følelsesløse i hele området efter stimulering med en almindelige vibrator, og det kan være svært at få flere orgasmer i træk.

En klitoris stimulator kommer ikke i direkte berøring med den sensitive ært, og derfor bliver den heller ikke overstimuleret. Det giver mange mulighed for at få flere orgasmer i træk - og det er jo ikke så dårligt, vel?”

I det hele taget, så oplever langt de fleste kvinder, der både har leget med klitorisvibratorer og klitorisstimulatorer, at der kan være både fordele og ulemper ved begge typer af produkter. Ligesom der er stor forskel på den ene og anden form for sexlegetøjs stimulation af klitoris – selv om målet og udkommet er det samme.

Men ønsker man sig som kvinde et stykke sexlegetøj, der ikke ”slider” så meget på klitten, så bør man altså gå efter stimulatoren – et produkt, ens partner også har nemt ved at ramme klit-plet med. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Se beskederne

En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: