Sådan får vi nemmest orgasme

Hånd, mund, røv eller sexlegetøj..?

Oralsex er toppen for kvinder, ifølge swingere. (Foto: shutterstock.com)
Oralsex er toppen for kvinder, ifølge swingere. (Foto: shutterstock.com)

Mænd kan bedst selv, med hånden, mens kvinder har nemmest ved at opnå orgasme, når en partner ordner hende oralt, viser ny afstemning blandt swingere.

Sexologen er overrasket over, at brug af sexlegetøj ikke ligger højere på kvinde-skalaen.  

Hele 41 procent af de mandlige deltager i afstemning på swingersitet swingerdating.dk har sat deres kryds ud for 'Ved selv at bruge hånden, mens andenpladsen hos mændene med 27 procent er 'Ved at dyrke sex vaginalt.'

I bunden hos mændene kommer 'At bruge sexlegetøj' med blot en sølle procent.

Blandt kvinderne tegner sig et lidt andet billede, her er det nemlig 'En partner bruger munden/tungen på mig,' der med 36 procent er topscorer. Andenpladsen indtages af 'Ved at bruge sexlegetøj' med 20 procent, mens den kvindelige bundskraber i undersøgelsen er 'Ved at blive bollet analt' med 6 procent af stemmerne. 'Ved at blive bollet vaginalt' kom ind på næstsidste-plads med 8 procent af de kvindelige stemmer.

Deltag i afstemningen på swingerdating.dk

Og så kunne han igen . og igen. Måske til stor glæde for partneren. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Mand - sådan får du multi-orgasmer

Sexologen: tabu
- Det er ikke overraskende for mig, at flest mænd har sat kryds ud for, at de bedst selv kan med hånden. For det er jo det, mænd har klart mest erfaring med, og samtidig ved manden lige nøjagtig, hvor meget der nu engang skal til - og ikke mindst, hvordan det gøres bedst, siger sexolog Sara Skaarup.

- Lidt mere overraskende er det, i hvert fald for mig, at flest kvinder har sat kryds ud for at modtage oralsex i forbindelse med den mest effektive måde at opnå forløsning på. Men her må det spille ind, tænker jeg, at det er fantastisk intimt at blive slikket af en anden person, samt det er en del nemmere for en partner at ramme plet med tungen end det fx er at gøre det med fingrene. I den forbindelse er tungen faktisk en ret så fantastisk muskel-

- At selvtilfredsstillelse ikke er kommet ind på førstepladsen hos kvinderne, kan meget vel hænge sammen med, at det for en del kvinder fortsat er ret tabuagtigt at onanere. Specielt hvis man har en fast partner. Her er det helt anderledes med mænd. Næsten alle mænd onanerer jo, hele livet igennem.

- Hvis jeg på forhånd skulle have gættet på udfaldet, så havde jeg nok sat pengene på, at brug af sexlegetøj var kommet ind på førstepladsen hos kvinderne. Ikke mindst med tanke på, hvor fantastisk effektive mange vibratorer i dag er. Meget mere effektive, end hvad vi mennesker langt hen ad vejen selv evner at præstere i den boldgage.

Mon brugerne af ekstrabladet.dk har andre oplevelser? Deltag i afstemningen heruder.

Sexperterne TV: Sexlegetøj: Her er sexologens favoritter

Sex & samliv Sådan er pigernes orgasmer

SEXPERT-TV: Sådan slikker du hende til orgasme

11 kommentarer
Vis kommentarer