Annonce:
Annonce:

Sådan fejrer du Orgasmens dag

I anledning af Orgasmedagen kommer vi med tips til en række mindre udbredte orgasmeformer

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv: Her sidder kvindes orgasme -–

Orgasme - om den er selvfremkaldt eller sker i selskab med andre - er en så dejlig og vigtig del at det at være menneske, at den selvfølgelig har sin egen mærkedag - i hvert fald i lande som USA, Storbritannien og Australien.

Og uanset at National Orgasm Day (31. juli) er ganske uofficiel og næppe i den nærmeste fremtid fører til en national fridag, hvor folket ellers passende kunne fejre sig selv hinanden med en orgasme eller fem, så er det alligevel et livsbekræftende tema for en mærkedag, som er værd at nævne.

Så hvordan kan du så fejre dagen, når du kommer fra jobbet eller når du skutter dig i den fugtige kulde i sommerhuset?

Vi har samlet en række forskellige orgasmetyper, du passende kan forsøge at fremkalde i dagens anledning.

Annonce:

Piskeorgasme

Ja, du læste rigtigt. Piskeorgasme. En orgasme tilvejebragt alene ved hjælp af en motherfucker af en pisk, som Sadisten fra Skive, Dan Lei, selv laver:

Han hævder, at ti slag med dyret kan give stort set hvilken som helst (kvinde) orgasme.

Først opvarmer man kvindens bagdel med en let og blød pisk. Og derefter tager man orgasmepisken i brug:

Piskens slag skal så ramme lige under halebenet i en vinkel på 45 grader med en slagstyrke, der svarer til, når man slår et søm i en pind, og en hastighed hvor der er 1-2 sek. imellem slagene, alt efter hvad modtageren kan klare.

Den tunge pisk sætter gang i vibrationer i balderne, som så forplanter sig til de ydre skamlæber, og de vibrerer så om klitoris og fremkalder en klitorisorgasme.

Brystorgasmen

Orgasme plejer at være forbundet med aktivitet i de primære kønsorganer, men nogle kvinder (og muligvis også mænd) kan opnå klimaks ved stimulation af brysterne, og især brystvorterne.

Annonce:

Det er en af slags orgasme, som mænd givetvis vil være yderst glade for at yde bistand til – hvis de kan finde ud af det: Det kan de så lære ved at se Sexpert-programmet herunder:

Træningsorgasme

Brystorgasme er ikke den eneste såkaldte non-genitale orgasme. Tag for eksempel træningsorgasmen. Yes, de findes. Og de kan måske forklare, hvorfor nogle kvinder virkelig går op i deres fitness.

Ifølge en undersøgelse fra det berømmede Kinsey Institute oplever kvinder træningsorgasmen, som er induceret af diverse core-øvelser. Derfor kaldes de også coregasms.

I dansk fitness-sammenhæng kalder man det også kernetræning eller core-træning. Det drejer sig om at styrke musklerne omkring mave/talje, som stabiliserer kroppen.

Ifølge forskeren Debby Herbenick er en træningsorgasme en slags nydelsesfuld bivirking af en særlig træningsform, og den beskrives som en mindre intens udgave af en skedeorgasme.

Den begynder i de nedre mavemuskler og bevæger sig mod vagina.

Annonce:

- Man ved ikke, hvor mange kvinder der kan få disse træningsorgasmer, men vi ved, at nogle af kvinderne i vores studier begyndte af få dem efter af have fulgt programmet i flere uger - inklusiv mig selv.

Efter opvarmning med pulstræning er det tid til at gå direkte videre til de intense maveøvelser. For at få fat i din core - altså i denne sammenhæng primært bækkenbund, mavemuskler og hoftebøjere - kan du lave lave klassiske mavebøjninger, benløft eller hængende knæløft. Bliv ved, selv om du bliver træt.

Det er især disse øvelser, som udløser træningsorgasmerne. Når du begynder at føle en vis ophidselse, som typisk vil indtræde, når du mærker musklerne ryste eller sitre. Når du er lige på grænsen til ikke at kunne mere, så bliv ved lidt endnu. Og så skal du være åben for orgasmen.

Når du mærker, den er på vej, skal du slappe af og være modtagende overfor orgasmefølelsen uden at stoppe træningen.

Fræk til fitness: Her er den hemmelige orgasme-maskine

Annonce:

Skideorgasme

Du får orgasme af en tur på toilettet.

Det lyder ikke umiddelbart som den lækreste nyhed fra videnskabens verden. Men hvis du læser videre - og er fan af analsex - bliver det muligvis noget sjovere…

De fleste føler som regel bare lettelse, når de sætter sig og slipper den rektale bremse. Men der er dem, som ligefrem får orgasme, når de giver slip på et døgns indtag af føde. Det kaldes blandt fagfolk for 'poo-phoria' eller 'shitgasms', og der er en helt naturlig grund til koblingen mellem det at have afføring og få orgasme, mens det sker.

Hvis et virkelig stort læs udvider tarmen tilstrækkeligt, stimuleres den såkaldte vagusnerve, og det kan skabe så stor lystfølelse, at det ligefrem fremkalder orgasme eller en orgasme-lignende fornemmelse.

Annonce:

Det samme sker under analsex, så egentlig er det ikke så mærkeligt, at nogle mennesker får orgasme, når noget passerer ud, ligesom de kan få det under sex - her sker det bare den anden vej.

De samme nerver berøres, og man har endda oplevet kvinder med nerveskader i rygraden være i stand til at få orgasme-lignende fornemmelser ved stimulering af anus.

Dr. Anish Sheth, forfatteren til bogen 'What’s Your Poo Telling You?,' udtaler til themirror.co.uk, at der rent fysisk sker det under et toiletbesøg af de store, at hjerterytme og blodtryk falder, og det sænker blodgennemstrømningen til hjernen. Kombineret med stimulering af vagusnerven kan det altså for nogle resultere i store anderledes oplevelser på det lille hus.

Analorgasme

Muligvis i familie med skideorgasme eller i hvert fald i samme ende finder vi analorgasmen. Den kan i teorien både opnås af kvinder og mænd.

Hos manden drejer det sig om stimulation af prostata, der kan findes via anus fem-ti centimer inde. Med en finger eller en dildo.

En rigtig mand ta'r den selv bagi

Annonce:

Den danske sexolog Vivi Hollænder har oplyst Ekstra Bladet, at nogle kvinder, der nyder analsex, fortæller, at de får orgasmer ved analt samleje. Med eller uden stimulation af klitoris. Ofte beskriver de dem som kraftigere end andre orgasmer.

- Sammentrækningen sker omkring anus og forplanter sig langs rygraden og ud i kroppen, som en dejlig afslappende forløsning. Området omkring numsehullet er en erogen zone for de fleste mennesker, desværre er det stadig tabu for mange at udforske denne del af kroppen. Men kan man slappe af og nyde det, er der mange glæder at hente.

Fysisk vil ikke blot anus blive stimuleret ved analsex, men også skeden, fordi skillevæggen mellem tarmen og skeden er så tynd og eftergivelig.

Man skal heller ikke underkende de psykologiske mekanismer.

- Alene tanken om det frække og forbudte ved denne leg kan være ekstra pirrende. For andre kan det være elementet af dominans/underkastelse, der giver det ekstra kick, som får orgasmen til at rulle, siger Vivi Hollænder om de anale glæder.

Annonce:

Livmoderhalsorgasme

Ifølge sexolog og orgasmeeksperten Katrine Berling er livmoderhalsorgamsen en af de dybeste og mest intense orgasmer, en kvinde kan få. Her er det vigtigt, at man passer sammen, det vil sige, at mandens penis og kvindens skede skal passe sammen anatomisk. Manden skal så meget langsomt åbne sin kvinde op, få hende til at slappe så meget af, at hun kan give sig hen og nyde at blive rørt på hendes inderste og dybeste åbning.

Mange kvinder har smerter her, dårlige oplevelser fra gynækolog, andre mænd etc, så det kræver virkelig åbenhed og samarbejde. Men når det lykkes, åbnes man op på en helt fantastisk dyb, dyb orgasme, som om man smelter sammen i den største kærlighed, der findes. Tør man kigge hinanden i øjnene samtidig, forstærker det effekten.

 

Klitorisorgasmen

Du kan også bare nøjes med den mest almindelige: Klitorisorgasmen, som er den orgasmeform, som er opnåelig for de fleste kvinder. Den kræver dog tre ting: at du kan finde klitoris, at du har lidt tålmodighed, og at du ikke går for hårdt til værks.

Herunder viser Sexpertene, hvordan man giver en kvinde et godt håndjob:

Annonce:

Sprøjteorgasmen

De sidste ti år er medierne svømmet over af en tsunami af sprøjteorgasmer. Måske er den blevet så populær, fordi den for mænd minder lidt om deres egen udløsning. Den ellers lidt tvetydige kvindelige orgasme får i sprøjteorgasmen et meget visuelt og markant udtryk.

Man skal stimulere kvindens g-gunkt, der er følsomt overfor tryk, og som ligger cirka fem centimeter ude i skeden, ud mod venusbjerget.

Herunder viser Sexperterne, hvordan man gør det:

Tantraorgasmen

Du behøver faktisk slet ikke at få nassede fingre, ondt i nakken eller bruge pikken, for at give en kvinde den ultimative forløsning i dagen anledning:

For visse tantriske guruer rejser verden rundt med håndfri tantra-orgasme, heriblandt danskeren Satya Andersen. Han kalder det energi-orgasmer:

Annonce:

- Energi-orgasmer er opnåelsen af orgasmiske tilstande uden kontakt med kønsdele - ved brug af energi. Det kan gives til andre med og uden fysisk kontakt. Også fra lang afstand. Man kan også opleve det alene, når man slapper af, under meditation eller man tænker på én seksuelt. Jo mere denne energi er vækket, jo oftere vil man opleve disse til tider spontane oplevelser, forklarer Andersen, som også underviser i meditation, åndedrætsteknikker og alternativ behandling.

- Så man kan faktisk rende rundt og få orgasmer uden berøring af andre. Og det kan måske virke lidt underligt for dem, som iagttager det. Energi-orgasmer kan være meget intense, dragende og vare meget længe. Typisk kan et tantrisk møde let strække sig over mange timer, hvor tiden flyver afsted. Men sådan behøver det ikke at være hver gang, fortæller Satya, der fortæller, at man kan give energi-orgaser til både mænd og kvinder.

HERUNDER kan du se Satya give en kvinde en energi-orgasme:

Forskerchok: Klitoris er vigtigst

Nogle kvinder kan få orgasme under fødsel

Læsermænd: Sådan føles analsex

Mænd: Sådan ta'r vi hende i to'eren

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: