Sådan fik I orgasme i 2015

Her er det mest solgte sexlegetøj i året, der gik

Danskere bliver mere og mere hooked på alle typer af sexlegetøjsprodukter, der krydrer onanien såvel som de seksuelle oplevelser i parforholdet.

Hos en af landets førende webshops med salg af sexlegetøj, Sexshop.dk, har man både kigget bagud og skuet fremad. Udarbejdet statistik over, hvad vi danskere primært købte af sexlegetøj det forgange år, samt kommer med en række kvalificerede bud på sexlegetøjet til ham, hende og parret, vi kommer til at bruge vores sexlegetøjspenge på i løbet af 2016.

- Helt overordnet er vi med årene kun blevet mere og mere kvalitetsbevidste, når vi sætter os for at købe et nyt stykke sexlegetøj. Dette gælder specielt kvinder og par, men singlemændene er også ved at komme med på vognen, fortæller Bitten fra Sexshop.dk.

2015: Orgasme lige nu og her

Lelo Smart Wand.
Lelo Smart Wand.

- Super klitoris-vibratoren LELO Smart Wand Large har været et af de helt stort hit hos danske kvinder i 2015. Et produkt, der emmer langt væk af lækker kvalitet og design, og som de fleste kvinder kan opnå klitorisorgasme med på nul komma fem. Og ja, det gælder også mig selv. Med denne vibrator kan langt de fleste opnå orgasme lige nu og her.

2015 har også været året, hvor der for alvor er blevet solgt rigtig mange vibrator-æg. Helt specielt de æg, der kan kontrolleres trådløst, er populære. Og disse kan med stor fornøjelse benyttes af hende solo og af det legesyge par, der tænder på at sexlege både ude og hjemme.

En storsælger i denne specifikke kategori har i det forgangne år været vibratorægget Lovers Premium Vibro æg med fjernbetjening.

Lovers Premium æg.
Lovers Premium æg.

Den danske mand har altid været endda rigtig glad for diverse former for masturbatorer/bollerør, hvor man selv gør det meste af jobbet. Disse sælger vi fortsat også en hel del af. Flere og flere kunder har dog fået øjnene op for ikke mindst et produkt som Autoblow 2 Blowjob maskinen, hvor man ikke selv skal bruge arm- og håndkræfter på at opnå forløsning. Når man først er i rette position, så klarer blowjob-maskinen resten af rejsen helt frem til målstregen.

Autoblow 2.
Autoblow 2.

Den sexede pille til ham
-  Et noget billigere, men mindst lige så populært og effektivt stykke sexlegetøj henvendt mandens ekstase og fornøjelse, der solgte ekstra godt i 2015, er ”den sexede pille”, Sexy Pills. Et super blødt og effektivt såkaldt onani-sleeve, forklædt som en gigantisk Viagra-agtig blå/hvid sexpille, fortsætter Bitten.

Sexy Pills.
Sexy Pills.

- Når vi taler mest solgte parprodukter, så er helt umuligt at komme uden om vibratorklemmen We-Vibe 4+, der trådløst kontrolleret stimulerer hende indvendig og udvendig på samme tid. Og hvor manden også får stor fornøjelse ud af superklemmens mange typer af vibrationer, når parret sammen dyrker vaginalt samleje. Et must for kun flere og flere sexlegetøjsglade danske par, viser vores opgørelser. 

We-Vibe 4+.
We-Vibe 4+.

I samme mindst lige så populære kategori finder vi også det svenske vibrator-æg LELO Lyla 2, hvor partneren med sensemotion-kontrol har mulighed for 100 procent at styre og kontrollere hvornår og hvordan, hun nu engang skal stimuleres. Igen et af de legetøjsprodukter, man også kan lege med i det offentlige rum, i al hemmelighed. 

Lelo Lyla 2.
Lelo Lyla 2.

2016: Womanizer, prostata-vibrator og bollegynge
- Jeg kunne også have taget næsten alle typer af Fifty shades of Grey-produkter med under bedst solgte produkter i løbet af sidste år. For vi danskere har seriøst fået smag for sexleg i lidt mere lette genre af det sorte univers.

Når det kommer til at se fremad, om at komme med bud på sexlegetøjsprodukter, der i løbet af 2016, er mit bedste bud, vil blive revet ned af hylderne, så har jeg en ret klar ide om, at den forholdsvis nye form for klitorisstimulation, Womanizer stimulatoren , vil blive det helt store hit hos danske kvinder. Womanizer er nemlig noget af det mest orgasme-sikre, der endnu er blevet produceret i netop denne kategori.

Og så er den danske kvinde virkelig begyndt at tage seriøst, at det på mange måder kan betale sig, fysisk såvel som psykisk, hele livet igennem at træne og vedligeholde sin bækkenbund – og til dette er Gballs 2 Petal Rose et af de klart bedste produkter på markedet. Hvorfor mit bud er, at denne app-styrede bækkenbundskugle fra Fun Toys vil komme til at sælge ekstra fint her i år.

Alle mænd burde vibrator-stimulere prostata
- Alle mænd, om man er biseksuel, homoseksuel eller heteroseksuel, kan have stor glæde og fornøjelse ud af at stimulere prostata. De fleste mænd heldigvis da også er ved at finde ud af. Og kan tydeligt da også aflæses af salget af et effektivt anal-produkt som prostata-vibratoren LELO Loki

- Vi her i Sexshop.dk med garanti kommer til at sælge pænt mange af i løbet af 2016. Det samme tør jeg også godt spå om produktet Extreme Toyz Tight Grip fra Pipedream. Et superlækkert og ergonomisk formet bollerør, hvor man har mulighed for at klemme de helt rigtige steder på penis i forbindelse med sin onani, siger spåkonen Bitten fra Sexshop.dk.

Magic Motion Flamingo vibratoren, der primært henvender sig til par, solgte allerede rigtig godt i løbet af 2015, men bliver efter alt at dømme et endnu større hit her i 2016. Og igen taler vi om et stykke sexlegetøj, man kan styre og kontrollere via smartphonen. Både ude og hjemme – og på ekstra lange afstande.

Se også: Hun underviser i sexlegetøj på universitetet

Se også: Par søges til sexperiment

Sexperterne - 4. jan. 2016 - kl. 10:43 Fem frække ting du burde prøve i det nye år  

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere