Annonce:
Annonce:

Sådan giver du dig selv sprøjteorgasme

Du skal blandt andet bruge fingrene

Gør sig klar til Kvindernes kampdag og en våd orgasme. (Foto: shutterstock.com)
Gør sig klar til Kvindernes kampdag og en våd orgasme. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Stærke danske kvinder kan og vil selv. De behøver ikke engang en partner, hvis målet et at få en sprøjteorgasme.

Det forklarer erotikblogger JoanB, der for en stund allieret sig med en mand, Sprøjte-Bjarne. Han fortæller, hvordan kvinder kan give sig selv sprøjteorgasme med fingrene. Og JoanB henviser til en række sexlegetøjsprodukter, der også kan gøre solo-tricket.

- Selv om den sprøjteorgasme som regel kædes sammen med, at manden benytter fingrene på sin kvindelige partner, så kan vi kvinder altså helt fint klare paragrafferne selv. Og hvorfor dog ikke forsøge sig med en sprøjte-orgasme eller to på egen hånd her på kvindernes internationale kampdag?

Annonce:

- Desuden er der kun flere kvinder end nogensinde i Danmark, der lever som singler, men dette behøver på ingen måde afholde en fra at dyrke orgasme-formen, siger erotik- og sexlegetøjsblogger JoanB, der på sin blog fortæller om forskellige typer af sexlegetøjsprodukter, der er specialdesignet til at gøre G-punkts- og sprøjtetricket.

'Med hensyn til at stimulere og eventuelt opnå den G-punktstorgasme, så lader det for de fleste kvinder sig næsten kun gøre, når en partner med sine fingre står for stimulationen. Men ikke alle har jo en partner – eller måske evner partneren ikke lige finger-tricket. Hvorfor der så kun er ekstra godt at have et egnet produkt ved hånden, hvor man selv 100 procent kan styre begivenhedernes gang,' fortæller JoanB på sin blog, hvor hun kommer med gode råd og tips til, hvordan man som par og solokvinde bedst muligt kommer i mål ved hjælp af legetøjsprodukter.

 

Joan med sin bedste sprøjteven.
Joan med sin bedste sprøjteven.

Kvinder: Sådan er vores våde orgasmer

Annonce:

Op på knæ, og brug gerne to fingre
Bjarne Jensen, alias Sprøjte-Bjarne, der i en årrække har beskæftiget sig med og undervist et utal af mænd, par og kvinder i kunsten at fremkalde sprøjte-orgasme med fingrene, fortæller, at kvinder kan lære at give sig selv sprøjte-orgasme. Ved hjælp af fingrene.

Men her bliver man altså nødt til at droppe den ellers foretrukne sprøjte-stilling, hvor man ligger på ryggen med let bøjede ben.

- Ligger man på ryggen, er det mere eller mindre fysisk umuligt at stimulere sig selv med en finger eller to på G-punktet. Så skal man i hvert fald have ekstremt lange arme eller ekstra lange fingre. Og evner man endelig at nå op til G-punktet i netop den stilling, så er det helt umuligt at slappe ordentligt af.

Bjarne har specialiseret sig i sprøjteorgasmer.
Bjarne har specialiseret sig i sprøjteorgasmer.

- Sidder man derimod på knæ og læner sig let forover, så kan man meget bedre både nå og stimulere sit G-punkt indvendigt i skeden – og kan samtidig også slappe af med stimulationen, forklarer Sprøjte-Bjarne.

Han både underviser grupper og kvinder solo i den bedst mulige måde at opnå sprøjteorgasme.

Annonce:

- Alle kvinder kan lære og sprøjte, men ikke alle kan lige nu og her opnå orgasme. Så fordi man sprøjter, er det altså ikke ensbetydende med, at man også har fået en G-punkts-orgasme. Og rent faktisk kan G-punkts-orgasmen også fremkomme, uden at man sprøjter, fortsætter Bjarne, der anbefaler, at man benytter to fingre, når man stimulerer sig selv.

En finger er nemlig sjældent nok, da man undervejs i processen som regel skal bruge godt med kræfter for at opnå den ønskede effekt.

TV: Pornostjernerne om sprøjteorgasmer: Tis eller ej?

Sabine, 41: Mine orgasmer er ofte voldsomme - og altid drivvåde

Som en tur i rutsjebanen
Orgasmen kan ikke sammenlignes med andre kendte orgasmefølelser, forklarer Bjarne på sin blog Kvindeligejakulation.dk:

'Dem, der har oplevet en G-punkt orgasme, udtrykker det med følelsen af at blive trukket langsomt op i rutchebanen for derefter at køre ned i en lang vedvarende rus og sus af en hidtil ukendt lykkefølelse. Ejakulationen er udelukkende en bivirkning af de motoriske bevægelser fra giveren, samt det pres kvinden selv bevidst eller ubevidst hjælper til med. Det kan, uden at fornærme nogen, sammenlignes lidt med at malke et yver.

Annonce:

- Man kan forestille sig, at de kræfter kvinden bruger, sammenlignes med fingrene, der tager fat om yveret og presser nedad, således at væsken presses ud, fortæller Sprøjte-Bjarne på sin blog Kvindeligejakulation.dk. Hvor du har mulighed for at indhente meget mere finger-teknik og info om den helt rigtige måde at opnå sprøjte-orgasme på.

Derfor skal også kvinder holde længere i sengen

Kvindernes kampdag: De slås for retten til at være en tøjte

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan giver du hende sprøjteorgasme

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: