Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Sådan gør du julen lidt frækkere

Selvom det måske ikke er det fedeste at åbne en gave med en splinterny dildo foran hele familien, kan det sagtens være en fræk gaveidé, der bliver mellem dig og din partner

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Selvom julen som regel anses som værende børnenes tid, er der ingen grund til at voksne ikke kan få lidt sjov ud af den gode julestemning.

Det er en måned fuld af kærlighed, og det kan vises på mange måneder. Hvad end du har en partner eller kører solo, er der god grund til at udforske dine seksuelle fantasier og skrue op for den hede stemning, når julen nærmer sig.

Hvis du gerne vil gøre julen lidt frækkere end normalt, kan du starte med at overveje, om du har nogle fantasier, som endnu ikke er udlevet. Det kan for eksempel være, at du godt kunne tænke dig at dyppe tåen i BDSM-universet. Eller måske prøve en ny type vibrator, som kan tage dine orgasmer til et helt nyt niveau?

Hvis du gerne vil udforske nogle af de mange frække og sjove produkter, som findes på markedet, kan du tjekke sexshoppen Sinfuls juleunivers ud. De kører en masse rabatter på produkter over julen, som gør det let for dig at bringe lidt fræk stemning ind i den kolde måned.

 

Lav en fræk ønskeseddel til jul
Selvom det måske ikke er det fedeste at åbne en gave med en splinterny dildo foran hele familien, kan det sagtens være en fræk gaveidé, der bliver mellem dig og din partner. Det kan være jeres lille hemmelighed.

Hvis du vil være sikker på at modtage en fræk gave af din partner, kan du med fordel lave en ønskeseddel på forhånd. Du kan finde en masse spændende gaveideer i Sinfuls juleunivers, hvor du kan få nogle af de mest populære produkter til en lavere pris end normalt.

 

Du kan blandt andet få frækt julelingeri med op til 20% rabat. Det vil uden tvivl skabe den helt rette stemning til en intim aften. Der er også kategorien 3 for 500, hvor du kan vælge blandt et stort udvalg af sexlegetøj og få 3 forskellige produkter til kun 500 kroner.

Tjek det frække juleunivers ud og lav en hemmelig ønskeseddel til din partner.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: