Annonce:
Annonce:

Sådan knalder sexklubberne året ind

En del danskere vælger at droppe nytårsaften med familien og vennerne til fordel for bollevennerne i sex- eller swingerklubben. Her er klubberne, hvor du kan knalde nytåret ind.

Annonce:
Følg Sex & Samliv

De fleste af os danskere fejrer nytårsaften i selskab med familien og vennerne.

For andre er årets sidste aften og nat primært en ekstra festlig sexfest.

Flere af landets sex- og swingerklubber vælger også i år at give danske swinger-entusiaster mulighed for at knalde det nye år ind i klubben – og i flere af de frække klubber har du fortsat mulighed for selv at knalde med.

I swingerklubben Adam og Eva i Vanløse, har man i år valgt at afholde klubbens store nytårsparty allerede onsdag aften (19 til 24). Af hensyn til alle de gæster, der har en smule svært ved at slippe hjemmefra den sidste aften og nat på året.

Annonce:

Den 31. december slutter klubben 2015 af med ”Knaldefrækt nytårsparty” i tidsrummet 9 til 15. Begge dage vil der være kransekage og bobler og masser af mulighed for sex, lokker klubben. 1. januar kører man i Adam og Eva hardcore på med ”Maraton-sex” fra klokken 15.

Læs mere her

Gourmetmad og sexfest
I swingerklubben City Swingers på Amager, der mødes man nytårsaften festklædte i baren klokken 18 til et glas bobler, inden man kaster sig over en overdådig gourmet nytårsmiddag.

Og går det, som det nu plejer at gå i klubben på Øresundsvej, så er spisningen så langt fra overstået, inden de første gæster har andre former for kødelige fornøjelser på hjernen.

Klokken 24 står den på kransekage og flere bobler – og ikke mindst endnu mere sex.

Annonce:

I landets nok mest hardcore sexklub, kælderklubben xxdark i Godsbanegade på Vesterbro i indre København, der sexfester man nytårsaften fra klokken 20 og helt frem til næste morgen klokken 06. Døren lukkes dog for nye gæster klokken 03. Og der bliver godt med knald på fra start til slut, lover klubben. Mere om de frække nytårs-sexfester i københavnske City Swingers og xxdark på www.swingeren.dk

Dronningens nytårstale på storskærm   
I Tucan Club ved Kolding, landets største swingerklub, der sætter man nytårsaften alle sejl til.

Og som i de langt fleste danske hjem på årets sidste dag, så indledes festlighederne med at samles om dronningens nytårstale klokken 18 – og i Tucan blændes der op for dronningens vise ord på storskærmen i klubbens diskotek. Herefter står den på storslået middag, ostebord, kransekage og nedtælling til klokken 24 foran storskærmen.

Inden man trækker ud på klubbens store terrasse for at se fyrværkeri. Det hele naturligvis garneret med en masse fest og ballade og ikke mindst sex i alle afkroge af det store sexhus langt ude på landet. Alle pladser til spisning er optaget, men der er stadig mulighed for at komme med til resten af sexfesten i Tucan Club fra klokken 21.30.

Annonce:

Læs mere på http://www.tucanclub.dk/

Ved Slagelse, i swingerklubben Swingergaarden, har du også fortsat mulighed for at fejre en lidt alternativ og ekstra sexfræk nytårsaften og nat. Også her lægger man fra land med en lækker nytårsmiddag, og har man ikke mulighed for at spise med, er der adgang til klubben og årets sidste sexfest på Swingergaarden fra efter klokken 20.

Læs mere på www.swingergaarden.dk

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: