Sådan kommer du i gang med frække rollespil

Guide: Leg dig liderlig

Stuepigen er blot en af den mange sjove roller, man kan lege med. (Foto: shutterstock.com)
Stuepigen er blot en af den mange sjove roller, man kan lege med. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Hvordan kommer man i gang med rollespil, uden at det virker lidt for dumt og forceret?

Først og fremmest handler det om tillid og kommunikation. Hvis fantasierne om rollespil ikke før er blevet nævnt, er det trods alt noget af et tabu, man først skal overkomme, og derfor er det vigtigt, at han er åben over for ærlig kommunikation.

Den gode del er, at hvis man slipper hæmningerne, vil det skabe et stærkere bånd mellem dig og din mand, for ikke at nævne, at rollespil kan hjælpe par med at finde deres dybeste følelser og seksuelle fantasier.

Så jo, rollespil er faktisk også godt for andet end sexlivet. Stress og livets mange andre aktiviteter gør, at par (især dem med børn) har mindre sex end nogensinde, men via rollespil kan man maksimere muligheden for intimitet og for at få det bedste ud af sit sexliv.

Rollespil er kommet for at blive.

tidenskvinder.dk guider dig til, hvordan du kommer i gang med rollespillet.

Læs tidenskvinder.dk's fem frækkeste rollespil

Modstand
Idéen om overhovedet at tale om rollespil, vil måske stoppe en del kvinder fra at tage skridtet fuldt ud. Måske vil han ikke bryde sig om idéen. Ja, måske vil han endda hade den. Og måske, hvis han siger ja, vil det slet ikke leve op til hans forventninger. Man kan godt være usikker, når man skal præsentere en ny idé, især af den seksuelle slags, men de gode nyheder er, at rollespil er et tabu for mange. Og et tabu for mange, der gerne vil prøve kræfter med dette karneval af den frække slags. Men, tænker du måske, vil det slet ikke være noget for mig, når det kommer til stykket?

Her er et lille tip til alle jer kvinder derude: Man kan altid spille rollespil i sit indre, inden man siger det højt. Det vil helt sikkert bryde den personlige is. Herefter kan du eventuelt spørge din mand, om han har lyst til at vide, hvad du tænker på, når I har sex. Det vil han selvfølgelig gerne, og at høre dig tale om dine frække rollespilsfantasier vil tænde ham, samtidig med at hans egne fantasier pludselig ikke længere virker så tabubelagte. Når først isen er brudt, kan de sjove lege for alvor begynde.

 Klæd dig ud - og få mere sex

Investér, eller gør det selv
Hvis du har det lidt underligt med at spille roller, men heller ikke har lyst til, at det går alt for langsomt, kan du vænne dig til din “nye identitet” ved ganske enkelt at ændre en smule på den sædvanlige rutine. Vær lidt mere dominerende end normalt, hvis det normalt er ham, der har magten i sengen. Eller tillad lidt mere, hvis det er det, der skal til. Der er ingen grund til panik: man behøver ikke have kostumer i starten. For rollespil handler i lige så høj grad om den indre leg, så i starten handler det bare om at tænke sig til noget andet end det sædvanlige.

Find de pirrende kostymer her

For de lidt mere vovede eventyrere kan man eventuelt starte med nogle af de mere sikre kostumer: dem, der ikke gør dig usikker eller ubekvem. I stedet for at være en stripper, kan du starte med at være en “leveringspige”. I stedet for en læge, kan han være et postbud.

Ligegyldigt hvordan og hvorledes, skal det være noget, der gør dig sikker og behageligt til mode. Som regel virker kostumer på de fleste mænd. Start med at iføre dig sexede sko eller undertøj (eller begge dele).

De lidt modigere kan også krydre dette med at spørge ham, om han er syg, og skal du måske tage hans temperatur for nu at være helt sikker? Eller I kan lege fremmede, lade som om I ikke kender hinanden, få ham til at introducere sig  og spil rollen overbevisende. Jo mere overbevisende, jo mere pirrende.

En af de mange spændende ting ved rollespil er, at I begge skal være indlevende i den andens fantasier. Det er vigtigt ikke at være (eller virke) fordømmende over for de forslag, som han deler med dig. Rollespil er jo trods alt baseret en hel del på fælles tillid, og uden tryghed vil det være umuligt at skabe det bånd, der vil gøre jeres erotiske samhørighed større.

Sex handler om magt - tag den!

Hvad skal vi lege?
Hvis du for eksempel fantaserer om at blive kidnappet og skændet (for nu at sige det på en pæn måde) af en pirat, kan du bede din mand om at iføre sig en klap for øjet og en guldørering, feje dig op i sine arme, bære dig i seng og sikre dine håndled til sengen, mens han kalder dig sin “heks” og gør, hvad end han lyster med dig.

Måske har du en fantasi om at være medvirkende, eller endda have hovedrollen, i en pornofilm. Din instruktør, tidligere kaldet manden i dit liv, instruerer selvfølgelig og bestemmer, hvad der skal ske i filmen. Og her er der mange muligheder: du kan strippe foran kameraet, vise dig i dit mest sexede lingeri, lege med sexlegetøj, recitere et erotisk digt, synge en tillokkende sang eller opføre en sensuel dans.

Du og din partner kan også gøre det mere simpelt, ved at spille jer selv i en anden tid og i et anderledes område end jeres soveværelse. I kan forestille jer at være to lystne unge, der skal til at have sex for første gang - f.eks. på en øde strand eller i en drive-in biograf.

Giv plads til både luder og Madonna

Det eneste fællestræk for dem alle er at holde øje med, at det hele bliver udført med lege, der er ukomplicerede og familiære. Det vil hurtigere skabe tryghed til at gå videre, og man skal jo kravle, før man kan gå, som man siger.

Et par forslag kan være: medarbejder/chef, hvor hans opgave er at følge dine erotiske ordrer. Kunstner/nøgenmodel, hvor du lader ham tegne dig på mest erotiske vis. Professor/studerende, hvor han giver dig en biologitime, som ingen af jer nogensinde glemmer. Sidst, men ikke mindst, kan I lege “jomfruer”, hvor I går meget langsomt frem. Der er mange, mange muligheder, og som man siger: Kun fantasien sætter grænser.

Fem frække lege til Valentinsdag

Hvorfor kan vi godt lide de forskellige typer?
En stor del af sexlege og rollespil handler også om afhængighed og status. Spillet kan jo gå i flere retninger, og der er altid en, der har magten: En fange lader sig forføre af vagten af frygt for straf eller repressalier. Eller fangen forfører vagten for at opnå nogle fordele.

Men der er også en anden måde at opnå den seksuelle magt på, som hvis du f.eks. holder ham hen ved at spille den uopnåelige part i legen. Du er en kvinde, og du ved, hvordan man behager en mand. Og hvordan man lader ham vente længe nok til, at han til sidst trygler dig.

Ikke at kunne komme så tæt på dig, som han ønsker, vil til sidst drive ham til vanvid af begær. Som du måske kan gætte dig til, er rekvisitter og kostumer ikke altid nødvendige, selv om de ofte kan være sjove. Det vigtigste er at vælge et scenarie, som både du og din mand finder spændende.

Så næste gang du føler dig eventyrlysten, kan du fortælle din partner, at du er klar til at forkæle ham, og diskutér så, hvordan I skal begynde, og hvilke roller I føler jer trygge i. Og lad jer ikke føle jer pressede til at lege med gennem hele sessionen. Vær spontane, og se, hvor det tager jer hen. Mulighederne er uendelige.

http://www.tidenskvinder.dk/fraekke-kostumer/

http://www.tidenskvinder.dk/5-fraekke-lege-til-valentinsdag/

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.