Annonce:
Annonce:

Sådan sikrer du hende vibrerende krammeorgasme

Test af penisringe med vibrator

Joan har prøvet disse penisringe med sin mand.
Joan har prøvet disse penisringe med sin mand.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Ægtepar har testet vibrerende penisringe, som virker stimulerende for både mænd og kvinder.

Der er mange fordele ved penisring med vibrator, forklarer sextesteren: Kvinden oplever ham ekstra stor og potent, mens ringbæreren skal helt i bund, hvor ringens vibrationer stimulerer hende bedst. Penisringen hjælper også mænd, der ikke kan med gummi på.

- Går vi blot 15 år tilbage i tiden, så var penisringen ikke specielt populær. Her var den generelle opfattelse blandt mænd, at de små ringe var besværlige, nev og klemte, specielt hvis de små hår kom i klemme, lyder det fra erotikblogger og legetøjstester JoanB.

Derfor opfordrer hun til, at man finderen skraberen frem, inden ringen kommer på.

Annonce:

- Der ikke kun får penis til at fremstå en del mere appetitlig end ellers, men også får den til at syne tanden større – de fleste mænd ikke har det specielt dårligt med, siger JoanB, der sammen med sin mand har testet fem forskellige penisringe, alle med vibrationer, til glæde og fornøjelse for den kvinde, ringbæreren nu er sammen med.

Du kan læse hele testen her

Krammeorgasme uden kvast klit
Efter en omgang hårdt underlivsarbejde på lagnerne kårede parret hver deres favoritring:

'Den vibrerende del er ret stor, og jeg havde da også mine tvivl. For ofte og i de fleste tilfælde ender jeg lidt med en kvast klit, hvis han bare får frit slag. Men det er som om at den aflange og flade bullet (vibrator) sørger for, at han rammer hele tiden. Ikke kun ved indtrængen, og uden af kvase noget,' fortæller JoanB på sin blog om sin personlige testvinder, SVR fra producenten Tenga, der udløste en super intens krammeorgasme til hende i forbindelse med testen. 

Om kæmperingen Wonder Ring (hans favorit), der omfavner både penis og kugler i samme store og fleksible gummiring, fortæller Manden blandt andet:

Annonce:

'Ringen gjorde mig stor og stolt, og vibratordelen, der stimulerer kvindens klitoris under samleje, ramte da også sådan rimelig plet. Men så alligevel ikke helt, hvilket gjorde oplevelsen for Joan lidt mindre ophidsende. Men nu er det altså så sørens smart med Wonder Ring, at vibratordelen kan drejes og placeres på en måde, at den fremfor at stimulere hende, i stedet vibratorstimulerer den mandlige ringbruger i mellemkødet. Og det var altså pænt hot.'

Perfekt til kramme- og kondomsex
- Benytter man en god og effektiv ring, der rent fysisk sørger for at holde blodet ude i penis, så syner hans penis tanden tykkere og en lillebitte smule længere end normalt. Sådan forholder det sig rent faktisk, hvis han finder målebåndet frem og måler efter – og glæder i langt de fleste tilfælde naturligvis både ham og hende, forklarer JoanB.

Vælger man som par at investere i en penisring med vibrator, der stimulerer kvindens klitoris i forbindelse med sex, så er der samtidig garanti for, at man under akten kommer så tæt på hinanden som overhovedet muligt. For først når han er helt oppe i en, får man som kvinde det optimale ud af ringens vibrationer.

Annonce:

- Så vibratoringen er helt perfekt til endda meget intens krammesex, er vores personlige erfaring, fortsætter JoanB, der slutter af med at opfordre mænd, der har problemer med at holde gejsten oppe i forbindelse med brug af kondom, til at kombinere brugen af gummi med at stive sig af med en effektiv penisring.    

- Heldigvis behøver min egen mand til hverdag ikke at bruge gummi. Det sker nærmest kun i de situationer, hvor vi netop tester kondomer. Og så skal han, som rigtig mange andre mænd, igennem den sædvanlige kamp for at holde sig kørende.

Læs JoanB og Mandens test af kondomer her

Denne vibrator er blandt de vigtigste gadgets nogensinde

Vi køber sexlegetøj mens vi er på job

Hun har testet kvindens bedste sexvenner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: