Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Sådan starter du året med ren selvforkælelse

Sæt din nydelse i fokus og kom godt ind i det nye år

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Følg Sex & Samliv

Hvis du er træt af de evige nytårsforsæt, som udelukkende handler om, hvordan du kan pine dig selv mest muligt for at komme i bedre form eller blive mere produktiv, er du kommet til det rette sted. Vi mener nemlig ikke, at selvpinsel er den rette måde at komme ind i det nye år på. Tværtimod, i år bør du sætte selvnydelse i første række. Det er helt okay at forkæle sig selv lidt, og det er uden tvivl den rette start for et vellykket 2022.

En perfekt løsning til at skrue op for kvalitetstiden med dig selv på er, at investere i noget lækkert sexlegetøj. På den måde kan du være sikker på at få nogle nydelsesfulde og afstressende stunder med dig selv. Du kan blandt andet tjekke Nordens største sexshop Sinful ud og finde de helt rette produkter til dig.

Det perfekte sexlegetøj til solo sjov
Hvis du er på udkig efter det helt rette produkt til at tage din orgasme til nye højder, skal du læse med her. Vi giver dig vores bud på de to bedste produkter til henholdsvis kvinder og mænd.

Den ultimative favorit blandt kvinder er den populære Satisfyer Pro 2, som har taget verden med storm. Du kender den måske allerede eller har hørt veninder tale højt om det lille vidunder. Det er en klitorisstimulator, som ved hjælp af trykbølge teknologi kan give dig uforglemmelige orgasmer. Hvis ikke du allerede har prøvet den, er det på tide, at du giver den et skud.

Satisfyer Pro 2. Foto: Sinful.dk
Satisfyer Pro 2. Foto: Sinful.dk
 

Satisfyer har dog ikke kun tænkt på kvinderne. De har selvfølgelig også kreeret et fantastisk alternativ til mænd. Satisfyer Men one masturbator er klar til at hjælpe dig i mål med intense orgasmer ulig noget, du har oplevet før.

Satisfyer Men one. Foto: Sinful.dk
Satisfyer Men one. Foto: Sinful.dk

Se meget mere hos Sinful

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?