Annonce:
Annonce:

Sådan styrer jeg mine sexslaver

Sex er en livsstil for den 45-årige københavner, der kalder sig Master Lance

- Det handler om meget mere end at slå, forklarer Master Lance. (Foto: BL Foto)
- Det handler om meget mere end at slå, forklarer Master Lance. (Foto: BL Foto)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det er en verden, hvor Herren, Masteren eller Sadisten styrer Slaven, Tøsen, Masochisten eller Den Submissive - alle selvfølgelig med uncialer, der signalerer alvor og ophøjethed. En lukket verden fuld af koder og begreber, som kun de indviede forstår.

Erotiksitet side6.dk har to interviews her og her med en såkaldt Master, der udlægger BDSM-teksten:

Det handler om meget mere end at slå, og folk tænder på meget forskellige ting, så hvor lægger man vægten? Og hvad skal en Master kunne?

- Hvis f.eks. du hører under Dominansen, hvor jeg agerer, så skal en Master kunne trænge ind i dig, analysere dig, og finde frem til, hvad du rummer, hvad du tænder på, og så skal han formå at give dig lige præcis det, du begærer. Og det er dét, det hele handler om.

Læs:

Vær pervers for en dag

Annonce:

Smerte
- Når jeg har analyseret den underkastede/submissive til bunds, så tænker jeg over, hvad der skal til for at opfylde lige nøjagtigt dét. Der kan være stor forskel, hvor nogle primært tænder på at blive påført smerte - masochisten - andre på undertrykkelse, underkuelse, ydmygelse, såvel fysisk som mentalt - den submissive - og andre igen på en individuel kombination.

- Alt sammen på den gode måde, men det her er jo ting, der ikke er forståelse for og er alment acceptabelt i ’vanillaverdenen’ (’almindelig sex’, red.). Det klassiske eksempel på folk, der har brug for underkastelse, er store erhvervsledere, der har mange mennesker under sig og udøver styring hver dag.

- For at der skal være balance, så er de nødt til også at komme noget i den anden vægtskål. Altså give slip og lade en anden styre og derved underkaste sig.Pdagog: Jeg er fuldblodsdominaPædagog: Jeg er fuldblodsdominaIkke slå
De fleste tænker nok på, at alt hvad der foregår i det sorte univers handler om sex, at slå og prygle hinanden, men det er langt mere komplekst.

Annonce:

- Det er som sagt vigtigt at skelne mellem den mentale og den fysiske del. Nogle elsker smerten, og det handler meget om de endorfiner, som kroppen udløser. Sadisten tænder på at se andre lide, og her skal vi skelne mellem vanilla-sadisten og BDSM-universets Sadist.

- For BDSM-Sadisten besidder empati, så han formår at håndtere, hvad han gør og forstår masochisten. Det er to mennesker, der opfylder hinandens gensidige behov, og Sadisten har et meget stort ansvar for masochisten.

-Sadisten ude i vaniljeverdenen er imidlertid stort set bare psykopat. Jeg er f.eks. selv Dominant, men slet ikke Sadist. Man må heller ikke sidestille en masochist og f.eks. en submissiv, selv om de på mange måder kan rumme de samme træk, men deres tændpunkter kan og er ofte vidt forskellige.

Læs:

Spring ud som pervers

Seriøs
Der er ikke mange, der tager emnet så alvorligt som Master Lance, men man skal kigge sig godt for, når man rejser ind i det sorte univers.

- Og det handler langt fra kun om sex. Det er en del af det, og det bliver afledt af legen, men det er ikke dét, der er fokus på for mig, for sexdelen kommer helt af sig selv.

Annonce:

- Der findes jo ikke noget bedre end at kunne tage, når man vil, i stedet for at skulle høre på: ”Jeg har hovedpine”. Og sex bliver meget bedre, men det forudsætter, at du har styr på det.

Læs:

S/M godt for dit forhold

Regler
Der er regler og rutiner, der skal indøves og vedligeholdes, hvis sådan et forhold skal køre, og det er et kontinuerligt arbejde, der kan være hårdt er nødvendigt.

- Jeg kører med elementerne fastholdelse og afstraffelse. Hvis vi f.eks. har været fysisk adskilt i en længere periode, så skal hun tilbage i sin slavinderolle. Eller hvis hun nægter at gøre et eller andet, så bliver hun afstraffet. Både fastholdelse og afstraffelse kan ske såvel fysisk som mentalt f.eks. ved anvendelse af spanskrør, eller hun kan blive frataget privilegier.

Kvinde: Sådan blev jeg masochist

- Fiksering er også rigtig godt. Hun bliver måske hængt op og pisket. Under fastholdelseselementet handler det ikke om at påføre smerte, men om at hun mentalt oplever sin afmagt og underkastelse og mindes om, at jeg kan gøre ved og med hende, som jeg vil.

Annonce:

- Hun skal symbolsk tilbage i den tilstand, hvor hun hører til og befinder sig bedst. Hun må f.eks. ikke sidde i møbler, når vi er hjemme. Hun hører til på gulvet. Hun er også altid nøgen eller meget let påklædt, for hun skal jo være tilgængelig for sin Herre altid.39-rig kbenhavnerkvinde: Sdan styrer jeg manden seksuelt39-årig københavnerkvinde: Sådan styrer jeg manden seksueltLivsstil
At være Master i Master Lances verden er ikke en hobby, men en livsstil, og en stadig udviklingsproces, der ingen ende vil tage.

- Jeg udlever det her fuld tid, for jeg kan ikke nøjes med, at lege mig selv f.eks. hver torsdag mellem seks og otte. Ikke hvis man har det i sig. Det troede jeg i begyndelsen, og jeg købte en masse lege udstyr, men det her går jo meget meget dybere.

- I tidligere kulturer med underkastede/slaver, som f.eks. hos de gamle romere, var der jo en slavestand, og utroligt for os i dag, så var der jo mange, der var helt afklarede omkring deres rolle som slave.

- Det er nogle menneskelige egenskaber, som vi har fornægtet på grund af vores friheds- og lighedstrang. Frihed og lighed og broderskab er jo smukke tanker, men de er ikke altid i overensstemmelse med, hvad vi dybest set rummer og begærer.

Læs:

Kinky sex gør dig lykkelig

Annonce:

Hvis du vil vide mere: www.bdsmworld.org

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: