Annonce:
Annonce:

Sådan undgår du at blive en fiasko-sadist

Guide for dominans-begyndere: Planlægning er afgørende for en god omgang s/m

Grundig planlægning gør den dominerende mand/kvinde i stand til at improvisere, når sexlegen ikke helt følger fantasien eller planen. (Foto: shutterstock.com)
Grundig planlægning gør den dominerende mand/kvinde i stand til at improvisere, når sexlegen ikke helt følger fantasien eller planen. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Forberedelse. Forberedelse. Forberedelse.

De tre vigtigste f'er for en sadist in spe.

Det mener Michelle Corydon, der har gjort BDSM til sin levevej via hjemmesiden uniquelady.dk, hvor hun leverer sexlegetøj og guides til de s/m-nysgerrige.

- For grundig planlægning gør den dominerende mand/kvinde i stand til at improvisere, når sexlegen ikke helt følger fantasien eller planen. Og det gør legene nemlig sjældent, forklarer Corydon, der IKKE er i familie med en vis Bjarne.

Sådan bliver du elite-sadist

Nogle gange kan planlægningsfasen være lang, især når man som begynder ikke er sikker på, hvordan man bærer sig ad, og man ikke har det rigtige udstyr.

- Både evner og udstyr kan virke som uoverskuelige barrierer, siger Michelle, der har fået sine assistenter til at udfolde en håndfast og gennemgribende guide til sadistbegynderen:

Annonce:

Guiden forklarer trin for trin, hvordan man støber kuglerne til en aften i drømmeland. Den lister alle de ting, der risikerer at gå galt undervejs, så man kan forberede sig på dem, ifølge Corydon:

Den 7-trinnede guide har angiveligt svar på alt: Batteriet i vibratoren dødt? Også selv om du tjekkede den før start. Så er det godt, at du har to nye parat. En nitte i en af manchetterne river sig løs, så slaven kan komme fri? Godt du har et par meter reb liggende og kan hitte ud af at binde et råbåndsknob. Blindfoldet bliver ved med at falde af? Gå over til en anden form for dominans, hvor du truer masochisten med straf hvis vedkommende åbner øjnene.

Og så videre.

Er du mere til det talte ord, så kan du få BDSM-hjælp af psykoterapeuten Dorte Holbek, der underviser i s/m og ikke mindst i, hvordan man erkender sine sorte sider:

Find dine mørke sexlyster og bliv lykkelig

Holbek holder også foredrag i København i kunsten af betvinge sin partner. Næste gang er 21. april, hvor du lærer, hvordan du leger sikkert og succesfuldt med kvinder.

Annonce:

-J eg har først og fremmest henvendt dette foredrag til mænd, da jeg ved, at der er mange mænd, der har svært ved at 'tage magten' i legen. Derfor vil jeg gerne instruere dem i, hvordan man gør, hvor stort et arbejde det er, og hvad mange kvinder godt kan lide i magtlegen. Men der kommer også piger til mit foredrag, så jeg har også noget at sige noget til dem - hvis de vel at mærke er subs i et forhold til en mand.

Michelle: Derfor sprang jeg ud som kinky

TV: Sådan bliver du den nye Mr. Grey

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: