Sådan vil sexrobotter gøre dit sexliv bedre

Du skal ikke frygte sexrobottens indtog i dobbeltsengen - for den vil gøre dit sexliv endnu bedre

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Den fuldt udviklede sexrobot med kunstig intelligens og smidig motorik er stadig en fantasi - men når og hvis den kommer, er der grund til at juble.

Det har robotsexekspert Michelle Mars fortalt på en minikonference i Sydney, Australien, der handlede om fremtidens sex.

Mars, der tidligere har været fremme i medierne med sine tanker om lykken ved robotbordeller i år 2050, giver her fire eksempler på, hvordan sexrobotter vil booste dit sexliv og gøre dig til en endnu bedre elsker.

1. Robotten husker alt
Du kender det godt: Sex bliver bedre, når man kender hinanden. Når man har tunet ind og lært partneres små signaler og kinks og likes og dislikes. Men det kan tage lang tid og mange knald og mange samtaler, før den sidder i skabet

Når du har sex med en sexrobot med kunstig intelligens, som kan bearbejde ekstreme mængder data lynhurtigt, vil den lære dig at kende med lynets hast.

- Man lærer mest om sex, når man har sine allerbedste sexoplevelser, men man kan ikke altid bruge de erfaringer fremadrettet, fordi man ikke nødvendigvis kan huske de små detaljer om, hvordan man gjorde. Men hvis du har supersex med en robot, vil den kunne huske det og være i stand til at vise dig, hvordan du kan gøre det igen.

Dansk hjemmeside sælger vellignende sexdukker. Foto: dateadoll.dk. Sex & samliv Sexrobot - avanceret sexlegetøj eller 'stakkels' sexarbejder?

2. Sexlærer
Sexrobotten med kunstig intelligens vil i princippet vide alt, hvad der er skrevet om sex, kende samtlige lærebøger og at have 'set' hele pornhub - og scannet alle netartikler om sextricks.

Og det kan du som lidt doven elsker drage store fordele af. Den vil jo være endeløst tålmodig, når du prøver robottens foreslåede teknikker af. Og du behøver ikke have slået op i Kama Sutra samtidig.

Intelligente sexrobotter, der er designet til nydelse, vil lave alt det hårde forarbejde for dig.

Sex & samliv Bliv superelsker med den virtuelle vagina

3. Over grænsen
Med sexrobotten kan du afsøge og afprøve dit sinds mest outrede sexlyster og kinks. Dine sorteste hemmeligheder, som du næsten ikek engang tør indrømme overfor dig selv, endsige din analoge, kødelige kæreste, kan du trygt fortælle din alvidende sexrobot, som straks vil være med på legen - og endda komme med mulige ideer.

En tryg sexpartner, du kan eksperimentere med, og som hjælper dig med at erkende nye sider af dig selv:

- Du prøver noget nyt med robotten, og bagefter forlader du det 'rum' og vender tilbage til at være dig selv igen. Du er måske blevet ændret af det rum, den oplevelse, men gør ikke længere, hvad du gjorde i det rum, og det kan teknologien sørge for: Hvad der sker på dine ture til det rum, bliver i det rum, siger Mars med en let omskrivning 'What happens in Vegas, stays in Vegas.'

Foto: ITV Sex & samliv Arran er vild med sin sexrobot: 'Samantha' hygger med i familiens sofa

4: Godt for forholdet
Et af de spørgsmål, som Mars oftest bliver stillet er: Er sex med en robot utroskab?

Hendes svar: Det kommer an på parrets moralske grænser omkring sex og flirt i et forhold.

Men det er sandsynligt, at man ikke vil blive lige så bekymret og påvirket, hvis partneren har sex med en robot i forhold til et menneske. Og det kan hjælpe på gnisten i det langvarige parforhold.

- Det, der ofte sker i langvarige forhold, er, at fordi folk helst ikke vil være utro, ender de med, at slet ikke have sex sammen mere, de mister deres libido. Jeg tror, at sexrobotter kan stimulere forholdet, så man fortsætter med at have sex, bliver ved at have den seksuelle energi. Sexrobotter kan være virkelig gode for monogamien. Faktisk vil jeg sige: De bliver gode for monogamien, lyder det fra Michelle Mars.

Glæder ud dig allerede? Det gør Lucy også: Læs om hendes drømme om en robotkæreste her.

Mere passende end prostitueret

Et videnskabeligt studie har kastet lys over vores forhold til sexrobotter, hvor det fremgår, at mænd er mere positive end kvinder.

Forskere fra Tufts University, Massachusetts i USA, rekrutterede 100 mænd og kvinder og stillede dem en række spørgsmål, blandt andet for at finde ud af, hvordan sexrobotter skal se ud, og om det er passende at have sex med en.

- Jeg mener, at der vigtigt at forstå, at sexrobotter og venskabsrobotter er eksempler på sociale robotter, der kan have en betydning for mennesker. Især når det handler om, at disse maskiner potentielt kan skade mennesker følelsesmæssigt, siger en af studiets forfattere Matthias Scheutz.

I stedet for kun at spørge, om man vil have sex med en robot eller ej, forsøgte forskerne at få et mere nuanceret billede ved at give syv svarmuligheder på de mange forskellige spørgsmål: Fra Fuldstændigt upassende (1) til meget passende (7)

Både mænd og kvinder mente, at sex med en robot i højere grad er at sammenligne med onani end med sex med et menneske. Men mænd var mere begejstrede end kvinder for de mange muligheder.

For eksempel syntes kvinderne i studiet, det er mere upassende at give sexforbrydere mulighed for omgang med en sexrobot, end mænd.

Mænd mente, at det er mere passende at knalde sexrobot i stedet for at være utro, at bruge dem i pornofilm og at have gruppesex med robotter og mennesker, at anvende dem til usædvanlige seksuelle praksisser, såsom sadisme, og til sexundervisning.

Begge køn mente dog, at der er mere passende at have sex med en robot end at betale en prostitueret for det samme. Og de var også enige om, at sexrobotter vil være velegnede til handicappede.

Vi bliver nødt til at forstå, hvordan vi reagerer på robotternes potentielle evner, fordi de er meget anderledes end vores egne erfaringer:

- En begavet kunstig intelligens med en tiltrækkende krop kan vise sig at være både dragende og forvirrende for mennesker.

6 kommentarer
Vis kommentarer