Sabine, 41: Mine orgasmer er ofte voldsomme - og altid drivvåde

- Jeg var 22 år, da jeg første gang 'tissede' under sex, fortæller singlen fra Fyn

- Sex for mig er noget, der fører to mennesker sammen. Det er det mest intime. Det er i denne intime oplevelse, at man mærker hinanden. Ser hinanden, som man nu er. Det er total hengivelse - og overgivelse! siger 41-årige Tina.
- Sex for mig er noget, der fører to mennesker sammen. Det er det mest intime. Det er i denne intime oplevelse, at man mærker hinanden. Ser hinanden, som man nu er. Det er total hengivelse - og overgivelse! siger 41-årige Tina.
Følg Sex & Samliv

Nogle får små fine orgasmer. Andre får vilde og voldsomme orgasmer, der sprøjter.

Sabine, 41-årig singlekvinde, får mest sidstvævnte. Hun sprøjter konsekvent i forbindelse med orgasme.

- Jeg husker det tydeligt. Jeg var 22 år, da jeg første gang 'tissede' under sex. Det troede jeg i hvert fald dengang, at jeg gjorde, og jeg var vildt pinlig over det. Jeg var sammen med en fyr, der var noget ældre end jeg, og han virkede ikke til at være specielt generet af det. Måske vidste han endda, hvad det var der skete. Det var bare mig, der var uvidende, siger Sabine, som her fortæller yderligere om sine mange og heftige orgasmer, der konsekvent afstedkommer et værre svineri, som hun selv udtrykker det

Læs mere om Sabines våde orgasmer på side6.dk.

Det var dog først i en alder af 29 år, at Sabine oplevede det igen:

Jeg var lige blevet skilt fra min eksmand. Hvorpå jeg hovedkuls kastede mig ud i et forhold til en mand, der i den grad elskede sex. Og han vidste bare, hvordan jeg skulle begæres, forføres og tages. Allerede den første gang, vi havde sex sammen, så sprøjtede jeg igen, og sådan også alle de efterfølgende gange, vi var sammen. Og han syntes bare, at det var frækt. Selv forstod jeg stadig ikke helt, hvad der skete. Så jeg tog simpelthen til lægen for at høre, hvad det kunne skyldes.

- Men som den tørre læge, han nu var, kunne han kun sige, at jeg måske burde lave bækkenbundsøvelser. Jeg havde jo trods alt havde været igennem to fødsler, og sprøjteriet skyldtes nok det. Overhovedet intet om, at det er et fænomen i forbindelse med sex, der viser sig hos nogle kvinder. Dog husker jeg alligevel, at han sagde, at jeg da bare skulle nyde den dejlige sex. Som jo var det, der jo udløste det hele.

Sexperimentet del 4: Han giver mig sprøjteorgasme på festtoilettet

Er blevet mere afslappet
Efter besøget hos lægen begyndte Sabine at Google fænomenet . og kunne heldigvis konstatere, at det var helt ufarligt. Og det var også først herefter, at hun opdagede, at væsken ikke var urin, som hun hidtil ellers havde troet. Alt dette hjalp hende til at forstå og acceptere, at sådan var HUN bare. Samtidig måtte hun så lære at leve med, at sengetøj og madrasser konsekvent skulle tørre efter sex.

Forskerchok: Klitoris er vigtigst

- Efterhånden som jeg mere og mere accepterede det med at sprøjte i forbindelse med sex, kunne jeg også begynde og lytte til min krop og finde ud af, hvad det egentlig var, der udløste mine orgasmer. Og sjovt nok har det vist sig, at mine orgasmer ikke udløses af, at pikken er inde i mig, men at de rent faktisk udløses ved, at manden trækker sig ud.

- Det kræver en mand i sengen, der er opmærksom og som kan se de ændringer i mit kropssprog, der sker, når jeg er lige ved at eksplodere, siger singlepigen fra Fyn, du lige om lidt kan opleve som letpåklædt kalenderpige.

Sabine er nemlig en af flere danske kvinder, der folder sig ud i en ny årskalender, datingsiden Sugardaters.dk står bag - og som kan købes via datingsiden, hvor Sabine har profil som såkaldt sugarbabe, fra omkring den 1. december.

Du kan møde nogle af de kommende sukker-kalender-piger behind the scenes her

TV: Sådan giver du hende sprøjteorgasme

Sex er mere end bare sex
Den 41-årige Sabine har rigtig dårlige erfaringer med sex i parforhold, så i dag fyrer hun den af med intense affærer, hvor det seksuelle betyder mere end alt andet.

- Sex for mig er noget, der fører to mennesker sammen. Det er det mest intime. Det er i denne intime oplevelse, at man mærker hinanden. Ser hinanden, som man nu er. Det er total hengivelse - og overgivelse! Uden sex kan JEG ikke være i et monogamt forhold. Nogle mener, at kommunikationen i et forhold er det vigtigste. Jeg mener, at sex er det vigtigste, forklarer 41-årige Sabine fra Fyn, der er gået fra at være den usikre pige, hvor sex hovedsageligt handlede om at tilfredsstille manden, til at være en selvbevidst og stærk kvinde, der ikke længere vil nøjes med at give.

- I mine to længerevarende forhold har sex været sekundært. Jeg følte, at jeg tiggede om at få sex. Disse to forhold er grunden til, at jeg i dag trives bedst i affærer. For det er i mine affærer, jeg har oplevet ligeværdig sex. Hvor begge parter udelukkende har haft i sinde at nyde hinanden, uden at skulle slibe kanter, og uden at have en masse forventninger til hinanden.

- Og der er kun en ting, der er bedre end en mand, der stræber efter at give mig den ene orgasme efter den anden - og det er mandens glæde ved at kunne gøre det. At se og opleve hans tilfredsstillelse ved at se mig komme ind i en tilstand af total overgivelse. Hans glæde over at kunne tæmme mig, siger Sabine.

Super-sprøjtere om urindebat: Orgasmen vigtigere end væsken

Sådan orgasme-sprøjter du - uden en fingernem partner
Langt fra alle kvinder oplever at sprøjte i forbindelse med at få orgasme, og kun de færreste, som Sabine, sprøjter mere eller mindre altid. De fleste kvinder har størst chance for at opleve en sprøjteorgasme, når en partner med fingrespidserne masserer G-punktet indvendig i skeden.

Men det kan altså også lade sig gøre at opnå den våde orgasme via sololeg, fortæller sexlegetøjsekspert JoanB om her: 

- Nøjagtig som når en partner stimulerer en, så gælder det om at finde frem til en vibrator, der rent ergonomisk er designet på en sådan måde, at man ikke skal vride skuldrene af led eller krumme sig fuldstændig sammen for at stimulere G-punktet med produktet, forklarer JoanB, der selv har rigtig god erfaring med G-punkts-vibratoren Delight fra Fun Factory.

- Delight, jeg også kalder Søhesten, da vibratoren har form som en søhest, har en så skarp krumning ude i enden af produktet, at den er rigtig nem at ramme plet med. Og 'trækker' man let i Søhesten, når den nu sidder, hvor den skal, så øger det stimulationen yderligere. Og dermed samtidig muligheden for at opnå orgasme, fortsætter bloggeren.

Joan B. anbefaler, at man krydrer G-punkts-stimulationen med stimulation af klitoris. Enten ved brug af fingrene eller via fx en effektiv minivibrator.   

Læs sexlegetøjsbloggerens test af Søhesten her.

En anden velegnet vibrator, der ligeledes henvender sig til hende, der gerne vil selv, er G-Kii G-punkts-vibratoren fra Je Joue. En vibrator man selv kan 'knække' til at have lige nøjagtig den krumning ude for enden af produktet, der giver en den bedste og mest effektive stimulation. 

- Et er, at vibratoren man bruger, er velegnet. Noget andet og mindst lige så vigtigt er produktets vibrationer. For nøjagtig som når en partner med sine fingre masserer og stimulerer G-punktets nerveender, så gør vibratorens vibrationer det samme -  og her er min egen erfaring, at de lidt mere kraftige vibrationer er bedst egnet.

Læs mere om Sabines våde orgasmer på side6.dk.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind