Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Sæt kærestens kønsdele bag lås og slå

Er du den dominerende part, så sidder du bogstavelig talt med nøglen til kærestens lyster og kønsdele

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Kyskhedsbæltet er så langt fra en ny opfindelse, og var i snart meget gamle dage en ret barsk måde for mænd at sikre sig på, at hustruen derhjemme ikke var sammen med andre mænd, når de var lang tid hjemmefra. At samme mænd måske samtidig horede godt og igennem, det er en helt andet sag.

Kyskhedsbæltet til mænd blev i fordomstid primært benyttet i forbindelse med seksuel afholdenhed – altså hvor manden selv valgte at sætte penis bag lås og slå.

I dag er kyskhedsbæltet et populært produkt, der primært benyttes i forbindelse med dominanslege. Hvor den underdanige, der både kan være ham og hende, på effektiv vis afholdes fra at kunne masturbere og dyrke sex. Lige som kvinden, der får låst et kyskhedsbælte om underlivet, naturligvis heller ikke kan blive penetreret.

Og ja, mandens ditto omtales rent faktisk også som kyskhedsbælte, mens en del dog kalder det pikbur eller penishylster.

Nøglebæreren styrer sexlegen
”Kyskhedsbæltet låses af en hængelås af enten plast eller metal og det er så nøglebæreren - den dominerende – der bestemmer, hvor længe kyskhedsbæltet skal bæres. Fjernes kyskhedsbæltet uden tilladelse, vil nøglebæreren stille én til regnskab for dette. Denne leg er utrolig fræk, og kan foregå alt fra et par minutter til flere timer eller uger. Kun fantasien sætter begrænsninger.”

Sådan fortæller den førende danske online sexshop med alle tænkelige typer af sexlegetøj til ham, hende og parret, Sinful.dk, der har en bred vifte af kyskhedsbælter til både mænd og kvinder på hylderne. 

”Traditionel set har kyskhedsbælter mest været henvendt til mænd, men der er også kommet en lang række kyskhedsbælter til kvinder. Selvom det ikke har samme design som til manden, fungerer det på samme måde. De kan fås både hvor de dækker hele det intime område, eller med en fræk kæde som går fra front til bagside og ikke overlader meget til fantasien.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: