Sara, 39: Sex er som en bugnende buffet

Danskerne under dynen: Sara fra København knalder både mænd og kvinder - og helst i bar røv og uldsokker

39-årige Sara mener, at alt for mange afholder sig fra et spændende og varieret sexliv, fordi man er bange for at bryde med normen. Selv har hun fast kæreste, men har aldrig holdt sig tilbage med at udleve alverdens typer af sex med både mænd og kvinder.

Sex og kærlighed er to vidt forskellige størrelser i københavnske Saras univers, og sådan har det været hele hendes voksenliv. Hvorfor det formentlig også ville være en umulighed for hende at have en kæreste, der ikke ønskede at dele hende seksuelt med andre.

- Et af de helt store problemer med at være fortaler for et sexliv, hvor det er ok at udleve de lyster, man nu engang har, er, at der fortsat er så fantastisk mange fordomme omkring netop at bryde med normerne.

Se også: Skuffet gangbang-dronning: Klarede kun 91 mænd

- Personligt har jeg dog intet problem med at stå helt åbent frem og fortælle, at det altså sagtens kan lade sig gøre - og at det samtidig er helt ok, siger 39-årige Sara, der er bor på Istedgade i København, kun et dildokast fra nok landets mest hardcore sexklub, xxdark.dk. Hvor Sara i dag arbejder som dedikeret bestyrer, der ikke er bange for at give en kærlighed hånd med, når der er brug for det.

Som da hun her i efteråret var en af flere kvinder, der agerede fluffere i forbindelse med et storstilet rekord-gang-bang, hvor målet for kvinden i midten var at blive ordnet af 101 mænd.

I den forbindelse kunne man opleve den sexede pige på knæ, omgivet af en lang række godt liderlige mænd, hun med mund og hånd, indimellem endda to og tre på samme tid, sørgede for at stive godt og grundigt af, inden de en efter en skulle ind bag gang-gang-afspærringen for at blive den næste mand i rækken.

Se også: Derfor er piger vilde med gangbang

Supertrænet sexmaskine
Sara har kroppen, rigtig mange kvinder rigtig gerne vil have, og rigtig mange mænd gerne vil i nærkontakt med. Hvilket ikke så få mænd og kvinder igennem årene i sexklubben da også har haft rig mulighed for.

- Jeg har altid været helt vild med blandt andet at stå på ski og løbe langt. I dag er det specielt fitness og styrketræning, jeg bruger min fritid og kræfter på. Lige som jeg konsekvent sørger for at spise sundt, hele tiden, året rundt.

Sex og samliv 'Sex med mange mænd gav mig selvtillid'

- Når det kommer til mænd, er jeg faktisk ikke specielt vild med de her vildt pumpede muskelfyre.En mand må meget gerne være en lille smule blød, have en smule mave, fortsætter den ekstremt trimmede, snart 40-årige kvinde, der tænder både på at være den givende og modtagende part - alt afhængig af lyst og humør og den form for udskejelser, der nu engang er mulighed for at kaste sig ud i.

- Når jeg dyrker sex med min kæreste, der heldigvis har det på samme måde med sex, som jeg har, så lægger jeg naturligvis følelser i. For det er jo ham, jeg elsker. Sex i klubben kan sagtens være personer, som jeg ikke engang kender navnet på, og så handler det udelukkende om fysisk tilfredsstillelse.

- Dermed ikke sagt, at jeg er helt fri for jalousi, og det samme gælder min kæreste. Vi kan begge godt opleve et lille stik i hjertet, men ingen dør af lidt jalousi, er jeg overbevist om. Måske er det i længden i virkeligheden bare sundt for forholdet.

Se også: Dansk swingerpige: 'Mænd er dildoer med puls'

I bar røv og uldsokker
I en kuffert liggende på klædeskabet i soveværelset i lejligheden med udsigt til det pulserende liv nede på Istedgade, opbevarer Sara sit arsenal af dildoer, reb, en spændetrøje og diverse kinky beklædningsgenstande i lak og læder, hun benytter i forbindelse med blandt andet s/m- og bondage-lege.

Helst, som hun selv udtrykker det, føler hun sig dog klart bedst tilpas med at dyrke sex i bar røv og tykke uldsokker - det sidste for ikke at fryse om tæerne.

- Jeg har meget svært ved at sige, hvad jeg seksuelt er til og ikke er til, for det skifter hele tiden. Det kommer sådan lidt i perioder, og det samme gælder med hensyn til at være den givende og modtagende part.

Sex & samliv Kom på kursus i kvæle-sex

- Det vigtigste for mig er dog bare, at jeg følger mine lyster, dyrker og prøver de ting af, som jeg lige nu og her mest tænder på, siger Sara, der det ene øjeblik sagtens kan være til blid og sanselig tantrasex, for dagen efter at være midtpunkt i et kæmpe gang-bang nede i klubben.

Lige som hunogså sagtens kan have perioder, hvor det seksuelle bliver skubbet noget mere i baggrunden end ellers.

- Men nu arbejder jeg jo også et sted, altså i xxdark.dk, hvor det er meget svært ikke at blive at blive inspireret til både det ene, andet og tredje frække, siger den attraktive københavner-pige, som for nylig var i en sub-periode, som hun selv udtrykker det.

Altså en periode, hvor hun tændte klart mest på at være den modtagende part.

Se også: De ringer - han kommer og knalderFlere på en gang
I skrivende stund er hun midt i en periode, hvor hun mest er til sex med flere ad gangen.
- Jeg sammenligner det lidt med at stå foran en stor og bugende buffet med superlækker mad. Fremfor udelukkende at spise det samme, igen og igen, så vælger jeg at smage lidt af det hele. På den måde lærer man hele tiden nyt og kører heller aldrig død i det samme. I stedet kaster man sig selektivt over de ting, man har lyst til lige nu og her.

Også når det kommer til de personer, hun sexleger med, så favner Sara endda meget bredt. Lige som hun aldrig kunne finde på at se skævt til eller vrænge på næsen af andres lyster.

For mere end nogen anden ved hun nemlig selv, at man nærmest ud af det blå kan blive tændt på noget nyt og spændende, der tidligere ellers aldrig har sagt en noget. Seksualiteten er på ingen måde statisk, men derimod livet igennem i forandring - hvis man altså har mod til at springe med på vognen, mener Sara.

Sex og samliv Ung sex i Udkantsdanmark

Kun sex, så hjem igen
- Jeg vil ikke sige, jeg konsekvent er til alle, men om personen er en mand, kvinde eller for den sags skyld en shemale, så handler det for mig mere om kemi, at man kan finde ud af det sammen seksuelt. Køn, udseende og alder betyder i den forbindelse så mindre.

Og nej, det er da på ingen måde negativt, hvis man aldrig har mødtes før, eller om man kender til, hvad personen hedder og/eller arbejder med. Vi er der jo alle i klubben for at dyrke sex, ikke for at udveksle telefonnumre eller blive bonkammerater.

Se også: Michelin-mad og vinsmagning i swingerklubben

Faktisk er det ofte kun positivt, at man ikke kender specielt meget til hinanden. Så er man nemlig heller ikke forudindtaget, og når man så har fået og oplevet, hvad man nu engang kom efter, så går man pænt hver til sit igen, fortsætter Sara, der også leger uden for klubben. Men her udelukkende i fællesskab med kæresten.

- Skal et parforhold kunne lade sig gøre og overleve på sigt, når man har en holdning til sex, som jeg og min kæreste har, så er det fantastisk vigtigt, at man er afklaret helt fra begyndelsen - og at tman hele tiden taler sammen om tingene. Specielt når man har mulighed for mere eller mindre at lege frit med andre, siger Sara, der er overbevist om, at rigtig mange danskere fortsat lader sig styre rigtig meget af kulturelle normer.

Men heldigvis er det altså også kun flere og flere, der giver fuck i normerne og i stedet følger lysterne.


Sådan ser opvasken ud hjemme hos Sara efter en ekstra hyggelig aften hjemme. (Foto: Pelican Pictures)
Sådan ser opvasken ud hjemme hos Sara efter en ekstra hyggelig aften hjemme. (Foto: Pelican Pictures)


 
1 af 4 Sara bor med udsigt over Istedgade og ikke langt fra sin sexklub. (Foto: Pelican Pictures)
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
0 kommentarer
Vis kommentarer