Scorekonger: Lykken er IKKE at knalde mange kvinder

Er de to berygtede pick up artists blevet bløde mænd?

Roosh V, og Neil Strauss har indset, at lykken ikke er at knalde mange kvinder...
Roosh V, og Neil Strauss har indset, at lykken ikke er at knalde mange kvinder...

Da skribent og journalist Neil Strauss i 2005 udgav 'The Game,' ændrede han det at score en kvinde for altid.

Bogen var en førstehåndsberetning fra en mand, der borede sig dybt ind miljøet omkring en række amerikanske scorekonger, såkaldte pick up artists. I røven på den succes oprettede han scoreakademier og skrev den mere guideorienterede 'Spillets regler', hvor håbefulde score-entusiaster får råd og vejledning.

En af de mere succesfulde, amerikanske efterfølgere er Roosh V., der hyppigt udgiver scorebibler med ordet 'bang' (knald) i titlerne. Som i 'Bang Brazil' og som i 'Don't Bang Denmark.' Den sidste blev meget omtalt her i landet, fordi han ikke var positiv overfor danske kvinder.

Se også: 'Det er de grimme danske piger, der er sure'

Nu ser det ud til ,at begge scorekonger er begyndt at tvivle på, at man finder lykken ved at samle piger op.

Neil Strauss krænger sin sjæl i 'The Truth.' (Foto: wikipedia/Justin Hoch)
Neil Strauss krænger sin sjæl i 'The Truth.' (Foto: wikipedia/Justin Hoch)

46-årige Strauss er aktuel med ny bog, 'The Truth.' Her beskriver han, hvordan han fucker sit liv og sit livs kærlighed op ved utroskab og sexafhængighed:

'Dette er historien om, hvordan jeg opdagede, at alle de sandheder, som jeg desperat har klynget mig til, kæmpet for, knaldet og endda elsket for, er forkerte,' lyder det på de første sider.

I 'The Truth' fortæller Strauss om oceaner af terapiforløb, hvor det mildest talt anstrengte forhold til de mildest talt særprægede forældre måske rummer en bid af forklaringen på, hvorfor han stædigt jagter drømmen om at blæse og have mel i munden. Faderen har en fetich - for amputerede kvinder. Moderen ønsker i 50-års fødselsdagsgave, at Strauss skyder sin far...

Se også: Derfor hopper hun på Scorekajs tricks

Kan ikke lide kvinde
36-årige Roosh V., der er yderst aktiv på twitter og facebook, har netop oploadet endnu en video, hvor han kommer med scoreråd. Men denne gang er der nogft andet på spil:

Her fortæller Roosh V. (der hedder Daryush Valizadeh i virkeligheden), at han kun kunne lide en ud af syv af de mange kvinder, han knaldede, da han var yngre. Resten kunne han faktisk ikke lide.

Og han erkender nu, at han nu ikke orker at bruge flere timer på at score en eller anden kvinde, som han kun har fysisk tiltrækning til. Nu går han kun efter kvinder, som han føler en eller anden form for samhørighed med.

Det har da også medført en del kommentarer under videoen, hvor en del mener, at den er udtryk for, at Roosh V. har indset, at hans scorelivsstil er tom og meningsløs. Andre mere end antyder, at han er en hadefuld anti-feminist, der burde barbere sig. Hans fans mener dog blot, at videoen er udtryk for, at unge piger bare ikke har så meget at byde, og det er derfor, scorekongen kun vil gå efter kvinder af bedre kvalitet...

Roosh V's politiske rablerier ser dog ikke ud til at være blevet blødt op. Han hader stadig homoseksuelle, venstreorienterede og feminister, der i hans optik undertrykker alfahanner som ham selv.

Se også: Scoreguide pusher kvindehad

Se også: 10.000 følger scoretricks fra kultbog

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen