Se hvem der nyder sex mest

Er det mon mænd eller kvinder..?

Muligvis er det lidt som at afgøre, hvad der er højest af Rundetårn og et tordensskrald - men ikke desto mindre har den britiske tabloidavis dailystar.co.uk (som får mx.dk til at virke som Weekendavisen) spurgt sine læsere om, hvem der nyder sex mest - mænd eller kvinder?

1400 læsere har deltaget i afstemning, som afslører, at det åbenbart er mænd, der får størst nydelse ud af sex.

I hvert fald er det, hvad 55 procent mener.

Der kan være mange grunde til det splittede resultat. Studier peger på, at mænd kommer typisk hurtigere og vil, grundet det højere testosteron-niveau, oftere have hyppigere sex.

Omvendt kan nogle kvinder få multiorgasmer og flere slags orgasmer - men den rette partner. For eksempel er nogle kvinders orgasmekapacitet stor, idet orgasmen kan tage udgangspunkt i klitoris, g-punktet og/eller livmoderhalsen. Eller anus. Eller Brysterne.

- Med erfaring kan stimulation af en eller flere af disse zoner integreres med sanseindtryk, kropsbevægelser, stillinger samt kontektsrelaterede elementer (settingen, partneren, følelser etc) føre til nydelse og orgasme under samleje og onani. Disse ting ændrer sig gennem en kvindes liv, hvor hun får forskellige typer orgasmer som følge af forskellige sansninger, sammenhænge og partnere, lyder det fra orgasmeforsker Jim Pfaus i undersøgelse.

Alligevel er der helt generelt en orgasmediskerepans mellem kvinder og mænd: Mænd får næste altid orgasme i et samleje, mens omkring det samme sker omkring 65 procent af heteroseksuelle kvinder.

Desværre fremgår det ikke af afstemningen, hvad kønnene har stemt, hvilket vi råder bod på ved at lave en kønsopdelt afstemning under artiklen her.

Se også: Få 6 vilde orgasmer

Se også: Unge mænd vil give pigen nydelse

Se også: Numsepiger får oftere orgasme

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere