Se kunstner lave malerier med kvinders bryster

Den amerikanske kunstner Daniel Gill kreerer billeder på en helt speciel måde. Se med her

Her kan du se Daniel Gills kreative løjer. (Video: Caters News Agency)

Se med i klippet herover artiklen

Der findes mange forskellige måder hvorpå kunst kan fremstilles, og en af de mere særegne metoder står amerikaneren Daniel Gill for.

Kunstneren har kastet sig ud i et projekt, som han kalder for 'Nipples of Venus'.

Det var en del af et kunstprojekt om kvindekroppen, der i går fik Poppy Jackson til at sætte sig overskrævs på en tagtop i London. (Foto: Twitter) Verden på vrangen Nøgen kvinde sad overskrævs på tagtop i fire timer

Metoden går ud på, at han smører maling på og omkring kvinders brystvorter, hvorefter farven trykkes over på et lille lærred.

Resultatet er små, farverige aftryk af brystvorter, som sikkert kan vække opsigt i enhver stue.

Intl. kendte Splitternøgen på Chelsea Hotel

- Jeg får positive reaktioner. De fleste synes, det er en vidunderlig ide, siger Daniel Gill ifølge Caters News Media om projektet, som dog ikke falder i alles smag.

- Der er også mærkelige reaktioner. Engang kom jeg gående ned ad gaden, da en person pludselig råbte: 'Hey bryst-fyr! Hey særling, du maler kvinders bryster, forklarer den 54-årige kunstner fra den amerikanske delstat Oregon.

I klippet herover artiklen kan du med egne øjne vurdere, om Daniel Gills kunstprojekt falder i din smag.

Kunstnere selv er ikke om tvivl om, at han har fat i den lange ende.

- Modeller fortæller mig, at det har været fantastisk. Og mange af dem siger, at det har været en af deres mest mindeværdige oplevelser, lyder det selvsikkert fra Daniel Gill ifølge Caters News Agency.

I november placerede aktivister en kæmpe penis på Charlottenborg i protest mod for få kvindelige kunstnere. Se eller gense det her

21 kommentarer
Vis kommentarer