Se mig få sprøjteorgasme - live

Den kommende sexmesse byder på en helt særlig performance

- Jeg regner med, at vi tager klubbens gynækologstol med op på scenen. Den sidder man rigtig godt og afslappet i, når det handler om netop at opnå sprøjteorgasme, siger Lille Sky. (Foto: swingergaarden.dk)
- Jeg regner med, at vi tager klubbens gynækologstol med op på scenen. Den sidder man rigtig godt og afslappet i, når det handler om netop at opnå sprøjteorgasme, siger Lille Sky. (Foto: swingergaarden.dk)

Sprøjteorgasme mig her og sprøjteorgasme mig der.

Findes de overhovedet, eller er de blot fantasmer udtænkt af kvindelige sexologer og fingerfærdige swingere, der tisser i sengen?

På den kommende sexmesse i København vil du være vidne til en sprøjteorgasme

Swinger-pigen Lille Sky demonstrerer sprøjteorgasme på Dirty Scenen. Og Mr. Magic, manden med de magiske underlivsmassage-fingre, vil få Sky-safterne til at springe.

Det skriver side6.dk.

- Det vil uden tvivl blive en ret grænseoverskridende oplevelse. Forstået på den måde, at måske 500 messegæster vil være forsamlet foran scenen, når det først går løs, siger Lille Sky, indehaver af swingerklubben Swingergaarden ved Slagelse.

Swingergaarden er, hvor hun og Mr. Magic normalt demonstrerer deres sprøjteorgasme-teknikker foran måske 10-20 gæster. Altså i noget mere intime omgivelser end i kæmpestore Valby Hallen, hvor Cirkus Sex kører på fra 2.-4. oktober.

- Vi er på Dirty Scenen fredag og lørdag aften, og jeg regner med, at vi tager klubbens gynækologstol med op på scenen. Den sidder man rigtig godt og afslappet i, når det handler om netop at opnå sprøjteorgasme. Til gengæld bliver det lidt af en udfordring at speake, forestiller jeg mig, mens Mr. Magic arbejder på at få mig til at sprøjte. Intentionen er dog, at jeg skal have head-set på, så jeg undervejs i seancen kan fortælle publikum, hvad der sker lige nu og her.

Læs mere Lille Sky i gynækologstolen i Valby Hallen her

SEXPERT-TV: Sådan giver du hende sprøjteorgasme

Hands on i klubben
Når man deltager i et af Swingergaardens sprøjteorgasme-kurser, hvor det næste afholdes den 24. oktober fra klokken 18.30, har man også mulighed for rent fysisk selv at afprøve teknikkerne på Lille Sky.

For et er teori, noget helt andet praksis. Det gælder jo ikke kun om at ramme plet, men også at gøre det på den mest effektive og behagelige facon for kvinden, der nu engang lægger krop til.

- Vi har stand lige op ad Dirty Scenen, og både før og efter, vi fredag og lørdag aften har været på, er der rig lejlighed til at spørge ind til alt om sprøjteorgasmer. Men vil man i praksis forsøge sig med det - i hvert fald på mig - så skal man deltage i et af kurserne på Swingergaarden, siger Lille Sky.

- Seancen kan måske godt virke lidt voldsomt på enkelte blandt publikum. Det er jo ikke lige frem blid og kærlig sex, vi kommer til at praktisere. Mr. Magic kommer virkelig til at gå til makronerne, når han for alvor skal få mig til at sprøjte!

Mere om Lille Skys sprøjtekurser på swingergaarden.dk.

Du kan også gøre det derhjemme - med det rette værktøj: Det forklarer sexlegetøjstesteren Joan B. her

Under hashtagget #notpee protesterer sprøjteorgasmekvinder mod en undersøgelse, der peger på, at de tisser i sengen... (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv - 27. jan. 2015 - kl. 12:55 Kvinder i oprør: Våde orgasmer er IKKE tis

Læs mere om Lille Sky og hendes klub her:

Sex og samliv Trine, jurist og swingerklubejer: Hvad der sker i klubben, bliver i klubben  

1 af 2 - Seancen kan måske godt virke lidt voldsomt på enkelte blandt publikum. Det er jo ikke lige frem blid og kærlig sex, vi kommer til at praktisere. Mr. Magic kommer virkelig til at gå til makronerne, når han for alvor skal få mig til at sprøjte! lyder det fra Lille Sky. (Foto: swingergaarden.dk)
2 af 2 - Jeg regner med, at vi tager klubbens gynækologstol med op på scenen. Den sidder man rigtig godt og afslappet i, når det handler om netop at opnå sprøjteorgasme, siger Lille Sky. (Foto: swingergaarden.dk)
69 kommentarer
Vis kommentarer