Se vild forvandling: Så hot er transkønnet

Den 27-årige transkønnede Aydian Dowling har gjort sig bemærket ved at posere nøgen på forsiden af magasinet FTM. Her kan du se den vilde forvandling fra kvinde til mand

Her kan du se Aydian Dowlings forvandling gennem fire år

Man tror, det er løgn, men den er god nok.

Den 27-årige Aydian Dowling var født som kvinde, men er transkønnet og har været igennem en vild forvandling for at blive en mand.

Og resultatet er fascinerende. Aydian Dowling viser nu sin lækre krop frem ved at posere nøgen på forsiden af magasinet FTM, som er målrettet transkønnede mennesker.

Billedet er en kopi af et ikonisk billede, som Maroon 5-sangeren Adam Levine fik taget i 2011 til magasinet Cosmopolitan for at sætte fokus på testikelkræft.

Det er Jason Robert Ballard, som er redaktør for FTM, der i samarbejde med Aydian har valgt at kopiere popstjernens berømte pose med henblik på at skabe opmærksomhed omkring transkønnede.

- Vi har modtaget meget støtte for det (billedet, red.) og for vores forsøg på at skabe synlighed omkring transkønnede, siger Jason Robert Ballard ifølge metro.co.uk, som også bringer forsidebilledet på deres site.

Aydin Dowling fortæller selv, at hans krop efter fire års hormonbehandling 'nu minder ham om, hvem han er'.

Aydian har gennem fire år dokumenteret sin imponerende forvandling fra kvinde til mand på sin YouTube-kanal.

I videoklippet kan du se Aydian Dowlings forvandling.

Nedenunder kan du se hele den ni minutter lange video, hvor forvandlingen fra kvinde til mand dokumenteres. Foroven kan du se et sammenklippet uddrag af Aydin Dowlings forandring.

0 kommentarer
Vis kommentarer