Annonce:
Annonce:

Semifinale i Battle of the Butts: Her er fem af landets bedste numser

Vær med til at finde røv-finalist - og se resultatet af sidste runde

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Der var ikke megen spænding om udfaldet af 10. og sidste runde af Battle of the Butts, hvor Dorthe fik 77 procent af de 12.155 afgivne stemmer.

Den 32-årige kvinde fra Hals er dermed i semifinalen. Tillykke med det.

Også hendes modstander Majbritt kommer i en ekstraordinær semifinale, hvor alle rundetaberne mødes om en enkelt plads i finalen.

Se Dorthe og Majbritt her: Battle of the Butts 10. runde: Hvilken bagdel er din favorit?

Og nu 1. semifinale, hvor fem rundevindere kæmper om en enkelt plads i den endelige dyst om at blive kåret som landets bedste røv.

Bine, 31, København

Annonce:

'På opfordring af mine venner sender jeg her et par billeder. Jeg er 31, selvstændig poledancer, oprindeligt fra Tyskland og ret glad for min numse. Jeg er single. Jeg bor i København NV. Jeg træner intet andet en poledance. Jeg mener helt klart, at min 'denimstring (små korte denim-shorts jeg selv klipper til af gamle ødelagte jeans) ser bedst ud :-)'

Anita, 48, Randers:

 

Anitas mand skriver til ekstrabladet.dk:

'Jeg vil gerne nominere min lækre hustru for at vise, at også piger på 48 år kan være begunstiget af en dejlig røv.

Anita arbejder som personal assistant, bor på Randers-kanten sammen med mig og nyder heldigvis at bruge og vise sin krop.

Personligt synes jeg naturligvis, at hendes Butt is as good as it gets - og derfor denne nominering, så jeres læsere også kan få glæde af at betragte hendes smukke balder.

Den er først og fremmest lækker, fordi den sidder på min skønne hustru - men derudover er det de runde former, de sexede kurver og den glatte bløde hud, der tænder mig.

Den ser allerbedst ud i et par stramme jeans, om sommeren i en lille fræk bikini eller med en g-streng under en stram kort kjole.'

Mellanie, 20, Aalborg

Annonce:

'Jeg er super dejlig pige med gang i, elsker at være i gang og stå foran kameraet, det gør jeg tit. Mange kender mig nok med navn Miss Blond.

Jeg er nudeartmodel og eventpige, jeg er super god til at få en fest op at køre og få folk til at grine, fordi jeg er lidt kloset mange gange. Jeg har altid været lille, men røven sidder lige, hvor den skal og er mega god på et dansegul.

Jeg er begyndt at træne og især min røv for, den skal bare være bedre og bedre. Min røv ser mega godt ud når jeg har en stram kjole på eller i g-streng.'

Cille, 19, Aalborg:

 

Annonce:

'Jeg hedder Cille. Jeg er 19 år. Jeg arbejder som bikini og undertøjsmodel og går på hhx. Jeg træner hver dag, er vegetar og lever ellers sundt. Min røv har altid været meget lille og stram, men pga. min træning er den blevet lidt mere flot og formet. Jeg bor i Aalborg. Det, der klæder min røv bedst, er nok træningsbukser eller g-streng. Det vil betyde alt at vinde prisen for årets bedste røv, så håber virkelig, I kan lide, hvad I ser!'

E, 42, Sydsjælland:

Fra Sydsjælland et sted har E., der i første omgang foretrækker at være anonym, sendt en række fotos:

'Ved ikke om et af dem kan bruges. det må I vurdere... Gode gener og styrketræning tænker jeg er hemmeligheden bag min røv. Det gode ved den er, at den passer perfekt til resten af min krop. Den er rund, struttende og fast, men alligevel blød at røre ved.

Hvad der klæ'r den - udover at være nøgen: Stramme kjoler, træningstights eller stramme jeans.

Billeder vedhæftet som bevismateriale. Er flere gange blevet opfordret til at få taget billeder. Men er så genert. Har dog hørt flere gange, at jeg bare har den perfekte røv. Så måske den faktisk er ganske god:)'

Viral numsebølge? Studerende blotter bagdele

Numsedronning viser, hvad feminisme går ud på - med sin røv

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: