Annonce:
Annonce:

Sex hver dag er ligesom træning: Rart når det er overstået

Danske Michelle og Chris deltager i julesexperimentet og skal have sex hver dag indtil juleaften: - Efter sådan en omgang fiser lykken jo rundt i kroppen, og man kan næsten ikke være andet end glad og tilfredsstillet, siger Michelle

Ved at deltage i december måneds maraton-sex-projekt håber parret på at få tvunget sexlysten tilbage på rette spor igen.
Ved at deltage i december måneds maraton-sex-projekt håber parret på at få tvunget sexlysten tilbage på rette spor igen.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Et par hundrede danske par er midt i projekt '24 dage med sex i streg', der afsluttes juleaften. Et af parrene, Michelle og Chris fra Fyn,, har oplevet problemer undervejs, men nu er tilbage i fulde omdrejninger med sex hverdag igen. 

- På grund af sygdom har der været fire dage, hvor vi ikke har haft sex. Men vi er oppe på hesten igen, fortæller Michelle og Chris, der er 31 og 32 år og har tre børn sammen.

Og som efter fødslen af barn nummer tre her i sommer har oplevet en dramatisk nedgang i sexaktiviteten.

Ved at deltage i december måneds maraton-sex-projekt håber parret på at få tvunget sexlysten tilbage på rette spor igen.

Annonce:

- Selv om jeg først kom sent hjem i går, og måtte vække Chris, gjorde vi det. Nok mere af pligt end af lyst. Synes det kan være hårdt at SKULLE have sex, når man er træt. Hvilket vi tit er, når vi når det tidspunkt, hvor vi har ro til hinanden.

- Til gengæld er det vildt dejligt, når det er 'overstået.' Det er lidt ligesom med træning, det skal man også nogle gange tage sig sammen til. Men efter sådan en omgang fiser lykken jo rundt i kroppen, og man kan næsten ikke være andet end glad og tilfredsstillet, smiler Michelle, der til dato kun har dyrket analsex en gang, og det var endda ved uheld, og var en smertefuld oplevelse.

Men nu, hvor parret i forbindelse med sexprojektet har modtaget diverse sexlegetøjsprodukter fra danske Sinful.dk, herunder et anal-kit, så kommer det anale måske meget snart på banen igen.

- Specielt jeg skal lige tage tilløb til, at vi forsøger os med dette her kit. Jeg er frisk på, at det skal afprøves. Der skal nok bare lige drikkes et par glas rødvin inden, slutter Michelle.

Daglig sex i 15 dage er hårdt arbejde  - læs mere her

Annonce:

Hårdt med sex så mange dage i træk
- Alle 10 par, man løbende kan følge på min blog, har i de sidste 10 dages tid oplevet større eller mindre problemer/udfordringer med at have intimt samvær på daglig basis. Dette gælder også for os selv. Det er da også lidt af en opgave at finde tid og overskud til at være sammen SÅ mange dage i træk.

- Til gengæld fremgår det også af parrenes tilbagemeldinger, at den tvungne sex har positive effekter. Som vi også håber at kunne understrege og bevise, når vi nu om otte dage har kørt julesex projektet helt til ende, fortæller erotikblogger JoanB, der sammen med sin mand, de seneste par dage, har valgt at krydre det fælles intime samvær med glidecreme.

- Sexlegetøj bør opleves som et krydderi på sexlivet, og i min og Mandens verden er silikoneglidecreme noget at det bedste sexlegetøj, man kan fedte sine hænder ind i og smøre hinandens kroppe ind i, smiler JoanB, der er overbevist om, at hun og Manden nok skal komme hele vejen i mål, uden at springe dage over.

Annonce:

- Sex er dejligt, men sex skal søreme også sættes på dagsordene og prioriteres. Nøjagtig som man med alt andet her i livet konstant vælger fra eller til. Ved at jeg og Manden nu prioriterer intimt samvær på daglig basis her i super travle december måned, så prioriterer vi samtidig også kærligheden og samlivet - og det giver altså pote. Både her og nu, men forhåbentlig også på lidt længere sigt, slutter den danske erotik- legetøjsblogger.

Nu kun otte dage tilbage med sex på daglig basis for de medvirkende par - læs mere på Joans blog her

Dansk par: Masser af sex har gjort os nyforelskede

HERUNDER FORTÆLLER JOAN OM JULESEXPERIMENTET;

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: