Annonce:
Annonce:

'Sex uden kønshår er kedeligt'

Domina og komiker mener, at man skal lade håret gro - kvinderne i vores læserpanel er ikke helt enige

Miranda synes, sex er lidt sterilt uden kønshår. (Arkivfoto: shuttersock.com)
Miranda synes, sex er lidt sterilt uden kønshår. (Arkivfoto: shuttersock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv Classic: Sådan skal hun barberes --

Miranda Kane har været professionel sexarbejder med dominans som speciale i syv år, så hun har haft flere besøg i blomsterbutikken end de fleste.

Den runde Kane fra England havde indtil for nylig altid haft frodig underskov, der stort set fik lov at gro, som den ville - uden besøg af intimgartner.

Men i et halvt år fjernede hun hele dusken, og det var så voldsom en oplevelse, at hun har skrevet en klumme om det på metro.co.uk.

Her fortæller den tidligere prostituerede, at hun ingen klager nogensinde har fået over sin behåring - men derimod en hel, da hun var glat:

Annonce:

'De var kommet for at muntre sig i min naturpark, men det eneste, de fi,k var en kedelig stenørken. Jeg kan ikke sige, jeg ikke var lettet. Jeg havde været igennem min del skægpest, indgroede hår og uger, hvor jeg har siddet uroligt i metroen, fordi det har kløet, når hårene voksede ud. Det var konstant til besvær. Det var ubehageligt, og det var kedelidt. Hele processen var kedelig. Sex var kedeligt, at gøre det var kedeligt. Det eneste højdepunkt var faktisk, da damen, der gav mig en voksbehandling, ved en fejl kom til at stikke en finger ind i mig.'

Kane, der erkender, at valg af kønsbehåringsudtryk burde være op til den enkelte kvinde, kommer med fem grunde til, at kvinden burde lade håret gro:

- Kønshår holder på feromoner, sexsignalstoffer som nogle mener vi udskiller og reagerer på.

- Kønshår beskytter mod bakterier og suger fugt til sig, så man undgår svamp og lignende.

- Kønshår øger sensitiviteten - for enden af hver hårsæk er nerveender, så når man kilder hårene, bliver man stimuleret.

- Kønshår er naturlige, så det er meningen, de skal være der.

- Hvis du sammen med en, der siger, 'jeg vil kun have hår på dit hoved,' er han et pikhoved. Så skrid og send en regning på 2000 kroner for dit selskab.

Vi  har spurgt seks danske kvinder om deres præferencer med hensyn til intimbarbering:

Annonce:

Katrine 50:
Jeg er helt glat. Jeg begyndte, da jeg var 17. Min veninde og jeg gjorde det for sjov første gang. Jeg barberer mig, fordi jeg har fint lyst hår, og det synes jeg ikke er pænt dernede. Kunne jeg derimod få en flot mørk dusk, ville jeg måske nok vælge det.

Der er en modeting, som er flot og giver en behagelig følelse. Mænd kan bedst lide det sådan. Mænds behåring skal være trimmet - kort nogle steder og helt væk andre steder.

Henriette: 29:
Jeg er glat. Jeg har nok 30, da jeg begyndte. Nu gør jeg det, fordi jeg føler mig lækker, når jeg er det. Og bliver det for langt, bliver jeg irriteret. For mig er det ikke en modeting, jeg vil også have, min partner er glatbarberet (ønsker ikke hår i maden). De fleste mænd ønsker, at man er glatbarberet. Jeg fornemmer, at der er en stigende tendens, at flere mænd ønsker kvinder med hår, dog ikke i de kredse, jeg befinder mig i.

Annonce:

Sofia-Silje; 39:
Jeg er glatbarberet, og det har jeg været, siden jeg var 14 år. Jeg synes, det er meget mere smukt og hygiejnisk. Selv om jeg er voksen nu, så synes jeg stadig, det er meget mere smukt og indbydende at være helt glat. Jeg barberer mig hver anden dag, med mindre jeg skal på en sexdate. Nogle mænd kan lide den helt glat, andre med en lille hårstribe.

Jo, 40:
Jeg barberer mig, og hvis ikke helt glat, så trimmet helt helt ned, og altid helt glat helt nederst og bagerst. Jeg har altid barberet mig og synes, det er mest hygiejnisk og bestemt også finere at præsentere. Min veninder og jeg taler om alt, og jeg ved, de allesammen barberer sig, nogle mere end andre, men ingen kører helt naturlige. Jeg tror, de fleste mænd gerne vil have et trimmet og måske endda helt glat køn hos deres partner, og jeg foretrækker bestemt også, der ikke er alt for meget hår på manden - der må gerne være lidt, men det skal holdes nede.

Annonce:

Inge, 30:
Det er forskelligt, om jeg barberer mig helt glat eller lader lidt være. Gør det gerne, når jeg er i bad og et par gange om ugen. Jeg gør det, fordi jeg bedst kan lide det sådan, og fordi min mand sætter pris på det samtidig. Jeg tror, det startede som en modeting, men efterhånden tror jeg, mange kvinder gør det, fordi de selv synes, det er bedst sådan.

Det er pænest i mine øjne, når der er trimmet og det ikke vokser vildt. Om det så er helt glat eller ej, er knap så vigtigt. Det har både noget med almindelig velvære og sex at gøre. Det er jo klart sjovest at slikke på glat hud - men det er også en rar fornemmelse, når undertøjet rammer huden.

Jeg oplever, at mænd er ret forskellige. Nogle vil gerne have, man er glat, andre er ligeglade, og nogle synes, det er fedt, når de får lov at barbere en. De fleste mænd, oplever jeg, går mere op i, om kvinden selv kan lide det, hun nu har eller ikke har. Dog er der nogen, især unge mænd, der ikke kan snuppe, hvis man ikke er glat, men de er ærlig talt ikke rigtige mænd i min verden! Mænds behåring - det må de selv styre. Men holde det, trimme kanter og ikke lade det vokse vildt er i mine øjne det pæneste.

Annonce:

Louise, 29:
Da jeg begyndte at få en kæreste som jeg var seksuelt sammen med begyndte jeg at barbere hårene mellem min ben, for hans skyld, men jeg fandt også ud af, at det giver nogle fordele i forhold til oralsex - man bliver ekstra følsom over for berøring. Synes egentlig ikke om en hel glat barbering, da jeg kommer til at se mig selv som meget yngre, end jeg jer.

Jeg har ikke noget imod hår på bryste på en mand, men jeg synes også, det er rigtig dejligt at lægge sig på helt bar brystkasse. Min kæreste har i perioder (også gerne sæsonpræget) barberet hårene på brystkasse af, hvilket jeg ikke siger noget til. Han trimmer hårene under armene, og jeg tror også, han holder til sig kort mellem benene. Jeg har ingen erfaring med anden form for intimbarbering hos mænd. Og tror heller ikke, jeg ville bryde mig om det.

Hvad synes du? Bliver sex kedeligt, når kvinden (eller manden) ikke har kønshår?

Åh nej! Intimbarbering kan spolere sexlivet

Klumme: Drop skideskægget!

Intimbarbering: Hver femte kvinde er altid glat

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: