Sexblogger: Jeg har testet disse sexcremer

Sexblogger kårer de bedste lystforstærkere

Joan B. har smurt sine ædlere dele ind i disse sexcremer.
Joan B. har smurt sine ædlere dele ind i disse sexcremer.

Erotik- og sexlegetøjsblogger JoanB har testet lystforstærkende cremer og olier til kvinder.

To af produkterne fik hende op under loftet af begejstring.

- Lystforstærkende cremer og olier henvendt kvinder virker rent fysisk på en. Det hjælper dog helt klart på projekt ophidselse og orgasme, hvis man også rent mentalt er med i processen.

- Det oplevede jeg den første gang, jeg skulle teste en af lyst-olierne. På forhånd havde jeg hørt så meget fantastisk om denne her lystforstærker, at jeg forventede et mindre mirakel. Desværre forsøgte jeg mig med olien en dag, hvor jeg ikke var på rent mentalt - og så endte det da også med en mindre skuffelse.

- Heldigvis gav jeg produktet en ny chance, hvor jeg var meget mere i stødet, både fysisk og rent mentalt, og så var det pludselig en helt anden sag. I dag er olien en af mine favoritter, smiler Joan B.

Joan B. giver vinderen Zestra følgende ord med på vejen:

'Z-olien varmer og ens sensitivitet øges betragteligt, og Manden skulle yde langt mindre end normalt for at få mig i mål. Det anbefales at man smører/masserer olien direkte på klitten og skamlæberne i 3-5 minutter, inden man for alvor begynder at lege. I den forbindelse kan ens partner meget passende give en kærlig hånd med i projektet.'

Læs hele testen her

Vi er blevet omvendt
- Jeg kan godt følge de kvinder, der umiddelbart tænker, at de her produkter er penge lige ud af vinduet. For jeg har selv været der. Men nu, hvor jeg og Manden blev 'tvunget' til at teste og give olierne og cremerne en reel chance, over flere omgange, så er vi faktisk begge blevet omvendt.

For produkterne kan rent faktisk gøre noget seksuelt godt for kvinder. Både med hensyn til øget sensitivitet, større ophidselse og en hurtigere vej til orgasme, mener Joan B, der ikke synes, at man kun bør finde sin orgasme-serum frem i forbindelse med decideret sex.

Olierne og cremerne kan med stor fornøjelse nemlig også benyttes som et stykke sexlegetøj i sig selv. Om man leger solo eller hygger sammen med en partner, påpeger erotik- og sexlegetøjs-bloggeren JoanB.

Læs swingertest af sexolien Zestra her

Se også: Kvinder søges til test af sexolie

Sexperterne - 21. dec. 2015 - kl. 11:41 TV: Her er de frække gaver til kvinden

    

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere