Sexchefen Mathilde jubler over enestående dildo-omsætning

34-årige Mathilde Mackowski har pushet dildoer og vibratorer i et enestående omfang

Mathilde Mackowski, nummer fire fra venstre med begge arme oppe, jubler over gazelle-prisen sammen med medstifter Tonny Andersen og nogle nøglespillere fra sinful-teamet. Privatfoto
Mathilde Mackowski, nummer fire fra venstre med begge arme oppe, jubler over gazelle-prisen sammen med medstifter Tonny Andersen og nogle nøglespillere fra sinful-teamet. Privatfoto
Følg Sex & Samliv

Mens en af konkurrenterne for et par måneder drejede nøglen om, er den danske sexhop sinful.dk anderledes godt kørende - som smurt i glidecreme.

Den Aarhus-baserede online-shop, der sælger sexlegetøj i hel Europa, vandt forleden endnu en af dagbladet Børsens eftertragtede Gazellee-priser. Den femte i træk.

Med en vækst på 178,2 procent over de seneste fire regnskabsår er Sinful endnu engang blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark. Men det er ikke nok for firmaet, der nu går efter en særlig rekord, som kræver endnu flere år med høj og kontinuerlig vækst.

- Vi er super stolte af, at vi nu for femte år i træk får lov til at modtage en gazellepris. Det er lige specielt hver gang, og med fem statuetter på fem år går vi nu benhårdt efter rekorden for flest gazeller i streg, fortæller medejer Mathilde Mackowski, der til Ekstra Bladet oplyser nogle potente tal:

Vækst fra 2017-2018: 47 procent. Den samlede omsætning i 2018: 168 mio. kroner - 45 procent kommer fra Danmark. Den forventende vækst 2018-2019 er +30 procent.

Danske kvinder: Sådan bruger vi sexlegetøj

Rekord
Rekorden for flest gazellepriser i træk er lige nu på ni. Det betyder, at Sinful er halvvejs, og det kræver således vækst de næste fem år for at slå rekorden.

Det er absolut en mulighed, mener Niels Ralund, der er adm. direktør i brancheforeningen FDIH (Foreningen for Danske internethandel).

- Sinful har vist et fortræffeligt købmandskab og en enestående måde at drive webshop på. De forstår at sælge den gode historie og gøre deres produkter stuerene. Det kobler de sammen med et fantastisk købmandskab på nettet, og det kan jeg kun kippe med flaget for. Jeg har svært ved at se, hvorfor de skulle stoppe nu, lyder det fra Niels Ralund.

Vibratorjunkie eller bare glad for sexlegetøj?

Sinful.dk, der er den største sexshop i Skandinavien, har tidligere vundet E-handelsprisen Årets E-ner og E-handelsprisen Bedste eksportcase.

Firmaet, der blev stiftet af Mathilde Mackowski og Tonny Andersen i 2008, havde i 2018 en bruttofortjeneste på 43.594.609 kroner og et årsresultat på små 16 millioner, næsten tre gange så meget som i 2017. De flere end 100 ansatte i Højbjerg ved Aarhus.

Sinful.dk er dermed om nogen medskyldig i, at 30 procent af danske kvinder og 27 procent af mændene har brugt sexlegetøj i løbet af det seneste år.

 

Verdens største sexundersøgelse, danske Sexus, viser, at det især er kvinder i alderen 25 til 44, som er aktive med dildoer og vibratorer. Flere end halvdelen har brugt sexlegetøj det seneste år.

20.000 kvinder har sikret sig orgasme med årets sexlegetøj

Gazelle

Dagbladet Børsen hylder hvert år en række gazellevirksomheder fra det danske erhvervsliv. En gazelle er en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft positiv vækst og mindst fordoblet sin omsætning eller sit bruttoresultat over de fire år. Det er der, ifølge Dagbladet Børsen, 2043 selskaber, der har opnået i 2019. Det svarer til cirka 0,3 procent af alle momsregistrerede virksomheder i Danmark.

De fem gazellepriser i træk gør Sinful til én ud af bare 129 virksomheder, der i år har fået titlen som Maraton Gazelle. En titel, man kun får, hvis man modtager mindst fire gazellepriser i træk.

Sådan blev dildoen et feministisk værktøj  

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind