Sexkundernes vildeste ønsker

Muskelbid, tæsk og tis er bare nogle af de særprægede ting, som sexkunder efterspørger

Sexkunder kan have lidt bizarre ønsker. (Foto: colourbox.com)
Sexkunder kan have lidt bizarre ønsker. (Foto: colourbox.com)
Følg Sex & Samliv

Selv om sexarbejderen Kira blot er 19 år gammel, har hun allerede en del erfaring med liderlige mænds særprægede sexønsker. Og på trods af at hun har specialiseret sig i dybe blowjobs, er mails fra kunder med andre slags ønsker hyppige i hendes indboks.

- Jeg modtager mange mails i løbet af sådan en dag. Og nogle gange modtager jeg mails, hvor jeg må stoppe op og læse igen, fordi jeg ikke kunne forstå, det var rigtigt. Der var denne mand, der tilbød mig 10.000 kroner, hvis han måtte tæve løs på mig i to timer. Så meget han kunne og så hårdt han kunne.

- Jeg er også blevet spurgt en del gange, om jeg ville være gravid. Personligt kan jeg ikke lade være med at grine over disse spørgsmål, eftersom jeg har p-stav.

- Et lidt mere komisk ønske kom fra en stamkunde. Han kunne rigtig godt tænke sig, at jeg bandt ham til min seng og gik i byen. Når jeg kom hjem, skulle jeg ride ham, pisse ham i ansigtet og derefter bede ham skride.

Kira fortæller til ekstrabladet.dk, der altid er gode og dårlige ting ved at arbejde som prostitueret:

-  Somme tider bliver man udsat for nogle kunder, som er meget ubehagelige, og der var faktisk en episode, hvor en kunde tævede mine bryster gule og blå. Det resulterede i, at jeg måtte holde pause i en hel måned. Men jeg elsker mit arbejde. Jeg har en masse gode oplevelser. Mange af kunderne er super søde, og det bedste er helt klart, når man klinger med sin kunde. Jeg sørger altid for at snakke meget, inden vi går i gang med selve sexen. Fordi det er vigtigt, kunden ikke føler sig forkert ved at købe sex. Derudover er deres glæde over min krop - det er altid så rart at få ros af kunderne, siger Kira, der tjener penge til sine studier.

Jysk sexarbejder: Kunderne vil straffes med brændenælder

Iscenesat voldtægtssex kan godt være feministisk

Pincetter
Den danske erotikside side6.dk skriver om det amerikanske debatforum reddit.com, hvor sexarbejdere løftet sløret for nogle af de mest bizarre ting, de har oplevet på jobbet. Eksempelvis beretter en prostitueret om en kunde, som havde en kombineret tandlæge- og fodfetich:

- Jeg havde en kunde, som lagde mig på et bord og tog mine sko af. Derefter hev han et tandlægesæt frem med både spejle, pincetter og en elektrisk tandbørste. Så lavede han en ‘tandundersøgelse’ på mine fødder. I en hel time. Han tjekkede for plak, huller, om jeg brugte tandtråde og så videre. Jeg skulle så spille med på det hele, og lade som om, at det rent faktisk var mine tænder han undersøgte.'

En anden kvinde fortæller om en meget usædvanligt forespørgse,l hun fik fra en mandlig bodybuilder, som tændte på at blive bidt i sine pumpede muskler:

'Jeg havde en meget muskuløs kunde, som kom ind og tog et bad. Da han var færdi,g fleksede han sine muskler for mig, og ville så have mig til at sætte mine tænder i dem og gnave blidt.'

En tredje beretning handler om en kvinde, der har en kunde, som betaler store summer for at blive ydmyget offentligt:

'Hun venter på fyren på et gadehjørne. De går cirka et par hundrede meter sammen. Så flipper hun helt ud, og råber og skriger af ham, om hvor ynkelig han er. Hun råber at han skal give hende penge, så han stopper ved en hæveautomat og hæver penge, mens hun fortsætter med at skælde ud på ham. I mellemtiden er der kommet en skare af mennesker. De ser til mens han tager penge ud af automaten og afleverer dem. Hun spytter ham i ansigtet og går sin vej.

Tom klæder sig ud som hund: Eks-kæresten går stadig tur med ham

Magtfulde mænd køber sig til røvfuld og grove ydmygelser

BDSM
På danske taboofy.dk kan man beskrive sit sexønske, hvorpå sexarbejdere så kan give deres bud på, hvad den ydelse koster hos dem. Mange af fantasierne handler om BDSM. Fx denne fra en 45-årig københavner:

'Jeg er ekshibitionist og masochist og søger en yngre sadistisk kvinde som vil tage kontrollen og magten over min krop. Et setup kun være, at du nyder at have mig siddende på knæ og onanere for dig imens at du lader pisken kærtegne mig. Derudover tænder følgende mig også: facesitting, trampling, cbt, tvangsmalkning, buttplug, at blive taget med en strap-on, blive iført halsbånd med kæde og manchetter. Kort sagt, jeg slipper kontrollen og du tager den.'

En anden 40-årig mand fra Vejle går hele vejen og skriver det helt kort:

'Søger 8-10 piger som vil over pisse og skide mig. Vil gøre/give hvad som helst, vil gerne være toilet over en lang periode.'

Dette ønske, skrevet af en mand på 30 fra Hvidovre, har et lidt mere udførligt manus:

'Jeg søger en domina i stramme latex trusser hvor jeg kan være slave i nogle timer. Jeg skal til at starte med være i det mindste pikbur som der er den første 30-40 min arbejder domina på at gøre min røv klar til at blive brugt, der er en anden slave jeg bliver tvunget til at sutte pik på og bliver deepthroat trænet evt med udløsning til ham imens domina arbejder med min røv så hun og slaven kan kneppe mig. Imens slaven knepper mig slikker jeg domina udenpå latex trusserne. Som afslutning bliver jeg spændt fast og kommer slaven i min mund og jeg bliver tvunget til at sluge hver en dråbe og sutte ham ren. Domina tager mig pikbur af og får mig til at komme men forsætter så jeg bliver udsat for en omgang orgasme tortur men røv er selvfølgelig fyldt ud fra start til slut af seancen.'

Foreløbig har ingen prostituerede budt på de tre omtalte fantasier.

De puster deres sexliv op med... balloner

Dakryfil? Så tænder du på tårer

Mød Rasteplads-slaven og Homo-doggeren

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind