Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Sexlegetøj bekæmper kriminalitet og ondskab

Japansk tegner hylder japanske onani-produkter til mænd ved at gengive sexlegetøjet som kvinder, der bekæmper alt ondt. Sexlegetøj fra Tenga er også super populært her i Danmark

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Fantasien overgår som regel virkeligheden med mange længder. Sådan også i tilfældet med den verdensberømte producent af sexlegetøj til mænd, japanske Tenga, der lancerede sit første produkt i 2005. 

For hvem kunne i sin mest vilde fantasi have forestillet sig, at nogen ville finde på at tage udgangspunkt i brandets stykker sexlegetøj i forbindelse med udviklingen af en tegneserie?

En fantastisk omgang gratis og sikkert læseværdig reklame, der bygger oven på den positive fortælling om det japanske sexlegetøj, som købes og efterfølgende dyrkes til forløsning hele verden over.

Fra sexlegetøj til Tengirls
En af mange fans af Tenga sexlegetøj er den japanske tegner, Butcha U, der som en hyldest til brandets produkter lavede tegneserien Tengirls. I Tengirls er de velkendte onaniprodukter gengivet som kvinder, der i bedste tegneseriestil bekæmper ondskab og kriminalitet. Der er nok ikke mange andre onaniprodukter, der kan prale med at have fået hovedrollen i en tegneserie.”

Sådan fortæller danske Sinful.dk, der fører et bredt udvalg af den mange onani produkter ude fra Østen, hvor, ikke mindst, de små og håndvenlige Tenga onani æg og den prisvindende Tenga Flip Hole sælger som lunt wienerbrød på en kold vintermorgen.

Om den nyeste udgave af Flip Hole varianten skriver sexshoppen blandt andet følgende om onani oplevelsen, der venter forude: 

Ekstra stram oplevelse
”Er du klar til en ekstra stram onani oplevelse? TENGA Flip Zero Black med Vibrator sørger for at sende dig langt ind i fremtidens teknologi!

Den nye udgave af den testvindende TENGA Flip Zero Black byder nu på innovative vibrationer både i kernen og i spidsen af det pirrende sleeve. Materialet og det indvendige mønster føles om muligt endnu mere pirrende og vil med sikkerhed give dig den bedste onanioplevelse til dato.”

En væsentlig forskel i forhold til andre producenter af onani legetøj til mænd er, at den japanske producent ikke efterstræber, at sexlegetøjet skal efterligne følelsen af en ægte vagina. Ligesom designet af Tenga’s produkter heller ikke skriger sexlegetøj – ofte tværtimod. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: