Sexlegetøjet til efterårets hyggestunder

Her er fem frække finurligheder

Sexlegetøjet kan bruges solo og sammen med kæresten. Foto: shutterstock.com.
Sexlegetøjet kan bruges solo og sammen med kæresten. Foto: shutterstock.com.
Følg Sex & Samliv

Selv om vi har haft en hed september, der langt henad vejen var bedre end juli, så går det kun en vej, og det er mod mørke og kulde, som indbyder til masser af indendørshygge.

Og hvad er mere hyggeligt end at ligge i sengen med nyt legetøj, der kan gøre de autoerotiske stunder endnu sjovere. Man kan selvfølgelig også bruge disse fem nye sexgadgets sammen med kæresten.

Et par af dem er endda fjernstyrede, så man kan lade partneren styre slagets gang.

Blowhole

Svenske Lelos underafdeling PicoBong laver skæve og farverige sexgadgets, og deres nye Blowhole er ingen undtagelse.

En handly lille masturbatorkop, hvori man stikker sit mandslem.

Den er ikke så dyb, så det er primært glans og den yderste del af penis, der blevet vibreret og masseret af Blowhole.

Man downloader en app, Remoji, hvorfra man så kontrollerer stimulationen. Den har også faste mønstre, fx seks forskellige musikalske vibrationsmønstre. Dubstep, hiphop, indie, punk, techno, jazz.

Som der står på sexshop.dk:

'Du behøver ikke lytte til musikken imens, men det kan måske være en god idé, hvis naboerne ikke skal kunne høre dig stønne, for det bliver hedt, det lover vi dig.'

Den er vandtæt, den er lydsvag, den er opladelig, og den er af lækker, blød silikone, der føles behageligt mod huden.

Husk vandbaseret glidecreme, og lad gerne din kæreste styre løjerne via appen.

Koster 999 kroner på sexshop.dk.

HERUNDER VISER Bitten fra sexshop.dk, hvordan Blowhole fungerer:

B-Vibe Rimming

Anal stimulation har altid været enten/eller: Nogle kan lide at blive fyldt ud bagi, andre holder af at blive slikket i numsen.

Nu kan man få begge dele på en gang.

Rimming buttpluggen B-Vibe har roterende perler i skaftet og vibrerende bevægelser i spidsen, hvilket altså garanterer garanterer alle mulige røvsjov.

De indbyggede metalperler i bunden  af skaftet kan rotere i fem forskellige intensitetsniveauer, og illuderer således en tunge, der går på opdagelser i analåbningen, hvor du har et utal af sensitive nerveender. Rimming er det engelske sexudtryk for tungestimulation af anus.

I spidsen har den seks forskellige vibrationsmønstre at vælge imellem. som vil pirre dit indre i området omkring p- eller g-punktet, hvilket kan give eksplosive orgasmer.

Den er opladelig og fjernbetjent, så kan kæresten kan styre din numsenydelse. Også hvis I er ude på sjov i det offentlige rum. Du behøver dog ikke bruge fjernbetjeningen, buttpluggen kan betjenes manuelt med en enkelt knap i bunden.

B-Vibe Rimming er lavet af blød silikone. Det gør den behagelig at bruge, og det betyder også, at du skal bruge en vandbaseret glidecreme sammen med den for ikke at ødelægge overfladen.

Koster 999 kroner hos sexshop.dk.

Satisfyer Pro 2

Womanizer er en af den seneste års helt store hit til kvinder. En vibrator, som suger sig fast på klitoris-hovedet, Nu er der så kommet en ny version, Satisfyer Pro 2.

Også denne er til kvinder, der virkelig nyder at få den lille lystknop stimuleret. Den giver intens stimulation af klitoris udelukkende ved hjælp af pulserende svingninger og trykbølger.

Klitoris stimulatoren kan pulsere med 11 forskellige hastigheder, som du styrer via en enkelt knap på håndtaget. Den har et ergonomisk design og er vandtæt, så du kan også bruge den i badet.

Satisfyer Pro 2 har en aftagelig hætte af silikone for en let rengøring. Den har en fuld længde på 16,5 cm og kan lades op via det medfølgende magnetiske USB-kabel.

Koster 479 kroner hos sinful.dk.

Se den demonstreret her:

Rocks Off Quest

Ideel til numseleg for begyndere. Sådan lancerer Rocks Off deres nye buttplug, der med form som en finger og ti vibrationsmuligheder skulle give mulighed for prostata-massage og medfølgende orgasme.

Beregnet til mænd, men kan sandelig også bruges af kvinde, både i numsen og som klitorisvibrator.

'Quest er særlig og sofistikeret og fuld af finesser, der gør den virkelig brugbar for nybegyndere af prostatamassage. Dens stil og form passer ind i tidens trends for livsstilsprodukter, forklarer Rocks Off.

Styret af en enkelt knap bunden kan man give sig hen til anal nydelse, og husk vandbaseret glidecreme,

Koster 25 pund på rocks-off.com.

Screaming O Vooom Vibe

Grundliggende gør alle vibratorer det samme. De vibrerer. Nogle kraftigere end andre, mens ellers er det ølse for og ølse bag. Således måske også med den nye Vooom Vibe fra Screaming o.

Det er selvfølgelig ikke det, producenten lover: Den har to sider. Den ene er glat og til massage/stimulation, hvor det nu passer. Den anden side er formen som en finne (altså den fra en fisk, ikke vores skandinaviske venner), som kan flippes og flappes for mere intens stimulation på udvalgte områder.

Den er større, end Screaming O's andre bulletvibratorer, og det er angiveligt lige, hvad kunderne har hungret efter.

Den støtte vibrator giver mere overflade at lege med, og den passer perfekt i hånden, og så er de dybe vibrationer er helt særlige, de nærmest penetrerer snarere end snurrer.

Koster 30 dollars på screamingo.com

Se reklame for Vooom Vibe herunder:

Gakket nyt fra sexfronten: Dansker-dildo, penis-bong og transportabel sexmaskine

Test dig selv: Er du stram nok?

Derfor skal du altid bruge glidecreme

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?