Sexlegetøjsbranchen ind i varmen

Blender, håndjern, dildo - eller et par jeans? Nu kan du købe jule-dildoen via Danmarks største indkøbsforening, og sexbutik indgår samarbejde med modebrand

Følg Sex & Samliv

Mere end 275.000 medlemmer af Danmarks største indkøbsforening, Forbrugsforeningen, har nu også mulighed for at handle sexlegetøjsprodukter. Kvalitet, lækkert design og større frisind har banet vejen, mener sexlegetøjseksperten.

- At danskerne nu kan købe deres sexlegetøj via Forbrugsforeningen, ser vi som et rigtig stort skridt i den rigtige retning. Som en tiltrængt blåstempling af, at sexlegetøjsprodukter betragtes som forbrugsvarer på linje med fx el-tandbørsten og brødristeren, siger Michael Peter Hansen, indehaver af webshoppen Sexshop.dk.

Forbrugsforeningen, der netop er blevet kåret til Danmarks bedste loyalitetsklub af et omfattende forskningsprojekt ved CBC, hvor 66.000 danskere pegede på Forbrugsforeningen som den bedste ud af de 10 største af slagsen på markedet, har pt. mere end 275.000 kortholdere over hele landet.

Som medlem af foreningen kan man erhverve sig alle tænkelige typer af forbrugsvarer - og nu altså også dildoer, vibratorer, penisringe, buttplugs og alt godt og smertefuldt til s/m-kælderen mv.

- Sex sælger, men kan desværre også afskrække. Generelt er der dog mindre og mindre tabu omkring at købe sexlegetøjsprodukter - og her spiller det uden tvivl ind, at mange af de nye og moderne produkter på markedet netop ikke ligner sexlegetøj. Der gør vibratoren mere ok at have liggende fremme, eller måske have stående frit fremme på hylden inde i soveværelset, siger Michael Peter Hansen fra sexshop.dk.

Han glæder sig ikke kun på egne, men på hele branchens vegne over, at Forbrugsforeningen nu har lukket Sexshop.dk ind i varmen.

Så behøver du kun eet onani-rør

Sexlegetøj er big business
Sexlegetøjsekspert Joan B. har fulgt udviklingen i sexlegetøjsbranchen tæt siden år 2000, hvor de første webshops med salg af sexlegetøj så dagens lys her i Danmark. Og der er sket en end rivende udvikling i løbet af de sidste 10 år, pointerer hun. 

- I dag er udvikling og kvalitetsdesign, produktion og salg af sexlegetøj blevet virkelig big business, verden over. Og i takt med, at produkterne med årene er blevet bedre og bedre, mere funktionelle og æstetisk lækre at se på, jo mere accepteret er det også blevet at købe diverse former for sexlegetøj. Derfor er det også kun helt naturligt, at man fremadrettet vil kunne erhverve sig sine sexlegetøjsprodukter via større indkøbssammenslutninger som fx Forbrugsforeningen, forklarer bloggeren fra JoanB.dk.

- Trods små bump på vejen i retning af det gode selskab så er branchen helt klart på rette vej - og jeg tror, at kigger vi fx blot 10 år ud i fremtiden, vil de færreste danskere rynke på næsen af dildoer, vibratorer, penisring.

HERUNDER SEXPERT-TV: Fræk weekend med sjovt legetøj

 

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind