Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Sexmaskiner til det frække par

Fremfor at gå hele vejen ved at invitere en vildt fremmed mand eller kvinde med I dobbeltsengen, så vælger et stigende antal sexglade par i dag at investere i en decideret sexmaskine, der krydrer det fælles sexliv

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvad skal vi med sexlegetøj?

Vi har jo et godt og givende sexliv.

Sådan tænker mange par, men når det så er sagt, så begrænser man i høj grad dog også sig selv, hvis man ikke giver sexlegetøjsprodukter chancen.

Det gælder i forhold til både onani og sex med en eller flere partnere. For uden netop sexlegetøjet – eller eksempelvis en decideret sexlegetøjsmaskine, så lader rigtig mange frække ting sin nemlig bare ikke gøre.

Find din nye sexmaskine eller sexmøbel her

Mange par begynder så småt at lege med tanken om trekanter, partnerbytte mv. For en del af disse, hvor fræk tanke veksles til virkelighed, booster det sexlivet. Mens det af mange forskellige årsager overhovedet ikke fungerer for andre par.

Her er det så,, at diverse former for sexlegetøj i stedet kommer spil. For hellere opleve kæresten få dildo fremfor en anden mands penis. Særligt når man selv får lov til at føre produktet.

Det samme gælder i høj grad for et stigende udvalg af ofte meget forskellige sexmaskiner, som både kan benyttes af par og af manden og kvinden solo.  

Sexmaskinen holder til en masse tæsk
”En sexmaskine fungerer meget forskelligt. Nogle er fuldautomatiske, mens andre er mere semiautomatiske. Fælles for dem alle er at de er meget kvalitetsfyldte og går næsten aldrig i stykker.”

Det fortæller landets førende online sexshop med sexlegetøj, Sinful.dk, der har en lang række forskelligartede sexmaskiner og sexmøbler at byde den legeglade danske befolkning på. 

Videre fortæller shoppen om de populære maskiner:

”De kan også holde til en hel masse tæsk, så hvis legen og udfoldelserne lige pludseligt går højt, så vær ikke bekymret for om gyngen holder. Sexgyngerne er ofte testet til langt flere kilo end hvad der står angivet på pakken. Sexmaskinerne kan tit også køre meget længere end først antaget.”

Penis i begge ender
En af de mere populære sexmaskiner i Sinful-shoppens maskinpark, er produktet ”Louisiana Lounger Sex Maskine”. Der, endda ret komfortabelt, kan benyttes af begge køn. Ligesom den utrætteligt penetrerende sexmaskine - efter endt penetration, hvor hun fx har fået penis i begge ender, er super nem at gemme af vejen igen.

Så er du til afslappende og super fræk penetrationssex, bør du hurtigst muligt tjekke dette sexmøbel/sexmaskine ud  

Om produktet skriver den danske sexshop blandt andet følgende:

”Louisiana Lounger Sex Maskine” er en oppustelig madras med en motor, der laver stødende bevægelser, så du få stor nydelse med en minimal indsats: Det eneste du skal gøre er at vælge den af de tre medfølgende dildoer, du har lyst til, lægge dig til rette og lade den kraftfulde sex maskine stå for bevægelserne. De skønne stød, som Lousiana Lounger leverer, er på 5 cm til 7,5 cm og den oppustelige stol er let at gøre klar.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: