Sexmesse for masserne

På Erotic World-messen kan du komme i swingerlounge og få professionel hjælp til dit dildokøb

-- Over artiklen her du kan se reportage fra fredagens messe --

Så har Cirkus Sex atter banket sine teltpæle op i København – og årets oktober-udgave er for 'hele familien':

Swinger-lounge med mulighed for spontan sexudfoldelse, mørkelagt gloryhole-rum og saftige onani- og lesbiske shows henvendt de messegæster, der ønsker mere direkte action på drengen. 

I den mere bløde og erotiske ende af spektret befinder sig et hav af erotiske udstillere, som lokker med alle typer sexlegetøj, kinky beklædning og frækt tilbehør til at fyre godt og grundigt op under selv det mest bedrøvelige eller måske slet ikke eksisterende sexliv.

Modige og tillidsfulde danskere
En af årets nyheder på Erotic Wold messen er en personlig sexlegetøjsshopper, hvis opgave er at guide og vejlede besøgende igennem junglen af sexlegetøjsprodukter, der vokser med eksplosiv fart.

- Jeg er super overrasket, på den positive facon. Danskerne er nemlig vildt modige og meget tillidsfulde, siger sexlegetøjsekspert og sex- og sundhedsblogger JoanB, som for en weekend er personlig sexlegetøjsshopper, angiveligt den første af sin art i Europa.

- For at kunne hjælpe en mand, kvinde eller et par frem til de helt rigtige stykker sexlegetøj, er jeg nødt til at spørge ind til ret så personlige og intime detaljer. Og det kræver altså sin mand eller sin kvinde at fortælle et vildt fremmed, som mig, om noget sådant.

- Men danskerne vil gerne alle typer af sexlegetøjsprodukter, gerne de lidt mere lækre af slagsen. Og de gæster, jeg indtil videre har hjulpet, har ikke været specielt bange for at gå i endda meget intime detaljer om personlige lyster, fantasier og eventuelle problematikker omkring eget sexliv, når vi i fællesskab har sporet os ind på den helt rigtige vibrator eller andet, smiler sexlegetøjseksperten fra joanb.dk.

Lørdag aften vil en række nye messegæster få hjælp af den personlige sexlegetøjsshopper med at finde frem til de helt vibratorer, dildoer, masturbatorer mv., der kan fungere som prikken over i’et på en pirrende udflugt til Cirkus Sex.

Nok se – også lidt røre, måske
I dag besøger næsten lige så mange kvinder som mænd de danske sexmesser - og der hvor begejstringen fredag aften og nat tydeligvis var størst - og ikke mindst mest højlydt var i det eneste område på Erotic Wold, hvor mandlige gæster ikke må komme.

Nemlig i Ladies Lounge, hvor der blev hylet og skreget i vilden sky, når en af messens mandlige strippere gik i aktion. I det 100 procent mandefrie område har kvinderne frit udsyn til unge, veltrænede og olieindsmurte mandekroppe i fri dressur - og er man rigtig heldig, kan man også få lov til at røre lidt. Måske.

For sådan er det også at gå på sexmesse. Man kommer tæt på.

Af samme årsag er den årlige sexmesse, hvor en del af de besøgende er lige så lidt påklædte som de professionelle afklædningskunstnere, et sandt paradis for voyeurs.

Erotik World kører resten af denne weekend i Valby Hallen ved København.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen