Sexologen til Poul, 46: Sådan skal du fortælle konen om din uartige lyst

'Jeg fantaserer meget om, at hun tager mig med en strap-on og om at blive taget af en mand'

Foto: shutterstock.com.
Foto: shutterstock.com.
Følg Sex & Samliv

Kære Signe
Jeg er en mand på 46, som tænder på at blive taget bagi. Min kone ved det og accepterer, at jeg bruger en dildo, når jeg onanerer. Jeg fantaserer meget om, at hun tager mig med en strap-on og om at blive taget af en mand.

Men jeg ved ikke, hvordan jeg skal få det sagt, så hun ikke tror, at jeg er homoseksuel, for det ved jeg, at jeg ikke er. Det er kun sex-delen, der tænder mig. Jeg kan ikke få følelser for en mand og er ikke interesseret i kys og kæl.

Jeg elsker min kone meget højt og vil ikke gøre noget, så hun bliver ked at det. Vi har et skønt sexliv og taler generelt om alt, men lige dette har jeg lidt svært ved, da jeg ikke ved, hvordan hun vil reagere.

Poul

Derfor skal du prøve den omvendte analsex  

Kære Poul
Næ, du ved ikke, hvordan hun vil reagere på dette for dig ret sårbare emne, men det gør jeg jo heller ikke. Du kan ikke lave omelet uden at slå hul i ægget. Du kan ikke både “ikke sige det” og samtidigt fortælle hende det. Du er bare nødt til at have tillid til hende og til, at hun kan rumme det, du siger.

Du siger jo ikke nødvendigvis, at du SKAL være sammen med en anden mand. Du siger jo bare, at du fantaserer om, at det kunne være frækt. Så der er forskel på at lade hende vide, hvad du drømmer om og på at sige til hende, at nu handler du på det.

Som jeg forstår dig, så kommer det vel i høj grad også an på, om emnet falder i god jord hos hende. Men giv hende nu tid til at summe over det. Ofte vil vi reagere negativt i en slags “selvforsvar”, når vi lige bliver konfronteret med noget nyt og måske endda grænseoverskridende og chokerende.

Efter et stykke tid, når vi opdager, at himlen ikke er faldet ned, og at vores partner ikke er holdt op med at elske eller begære os, så kan det godt være, at der bliver plads til fx at lege med tanken om at tage en mand med hjem, som måske kunne glæde både dig og konen.

Kh Signe

Her er læsernes hemmelige sexfantasier

Analglad trucker: Kvinder vil kun sjældent mit numsehul  

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+