13 ting der ofte går galt i sengen og som ingen fortalte dig om

Klumme: Hvor mange af disse fejlslagne sexoptrin kender du..?

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Smid perfektionisten ud af sengen --

Det perfekte knald ser labert ud, det glider fuldstændigt problemfrit fra den pirrende begyndelse til de fælles og himmelråbende orgasmer.

De fleste knald er dog væsentligt mindre perfekte. De er svangre med akavede optrin og smertefulde misforståelser, slappe dillere, tørre skeder og skedeprutter og udeblevne orgasmer.

Vi har samlet 13 eksempler på, hvordan virkelighedens samlejer i virkeligheden tager sig ud.

Drømmesex: Sådan vil danskerne ha' det

Blød
Lige meget hvor grundlækker hun er og hvor frækt undertøjet smyger sig om hendes bløde kurver, og uanset hvor fingernem og tungeferm hun er, forbliver hans pik ukampdygtig, en lille og slasket livløs fisk skyllet op på stranden. I bedste fald kan den bearbejdes til en halvfed, som med møje og besvær kan hældes ind.

Shit happens. Selv i de bedste senge og med de mest kompetente og kærlige sexpartnere. Det er ikke nogens skyld. I hvert fald ikke hver gang.

Husk: Kys og kæl er også dejligt.

Tør
Han har rullet hele arsenalet frem, den romantiske middag, de søde ord, Leonard Cohen i højtaleren og de dybe kys og den endnu dybere øjenkontakt.

Hun er tør. Skedeflående tør, da han på et tidspunkt, efter passende forspil, når dertil.

Begge to føler sig utilstrækkelige.

Shit happens. Selv i de bedste senge og med de mest kompetente og kærlige sexpartnere.

Husk: Kys og kæl er også dejligt.

Orgasme
Og så var der den om kvinden, som ikke nåede at få orgasme, før manden gryntende tømte sig i hende. Så må han være gentleman og give hende en hånd med bagefter - også selv om han hellere vil give sig hen til en af sine to andre primære drifter, sove eller æde.

Kondom
Præservativet er og bliver den sikreste måde at dyrke sikker sex. Især når man fumler rundt i mørket for at finde det - og så med tiltagende bekymring mærker erektionen svinde, mens man forsøger at finde ud af, hvordan man åbner pakken, hvorpå man så endda skal gennemskue, hvad der er ret og vrang på skidtet - det er faktisk et lille under, at det overhovedet lykkes nogen at få det på i tide.

Forskerne har fundet formlen på det perfekte passionerede sexliv

Numse
Analsex sker. Og så kan der komme lort på pikken. Shit happens. Det går af i vask.

Fokus
'Ja sådan, ah, ih nej, av, det gør ondt, flyt lige din arm, dit hår kilder, fumlefumle, ryk dig lidt, jeg kan ikke komme til, ikke så hurtigt, hm, jeg falder i søvn, når du gør det så langsomt…'

Nu og da må man bare erkende, at man ikke er tændt nok til at se bort fra de små irritationsmomenter og fumleriet.

Bræk I
Ikke alle piger er sabelslugere.

Bræk II
Den der usigelige smerte og ditto bekymring, han oplever, når han hamrer sit stive lem ved siden af og rammer madrassen/kønsbenet/mellemkødet, og det føles, som om den er brækket, altså pikken.

Den perfekte dag: Sex i fire timer, job 3 1/2

Bræk III
Den der usigelige smerte, hun mærker, når han hamrer den ind i hendes røv uden glidecreme og passende forberedelsestid, og hun frygter, at hun aldrig vil kunne skide igen på grund af flækket røv.

Morgenånde
Fordi: Hørm.

Skedeprutter og andre prutter
Fordi.

Diskrepans
Hun vil smæk og bindelege i dag. Han vil mærke intimiteten i den langsomme missionær. Det kan også være omvendt. De utilfredsstillede behov kan resultere i bebrejdelser og vrede, skam og skyld. Eller en dybere indsigt i, at vi alle er forskellige, og at vores lyster ændrer sig fra dag til dag.

Og den klassiske
Han er allerede tæt på at fyre den af, når hun legende kilder hans dunkende lem. Og han når da også kun lige indenfor, før han må overgive sig med et stønnede undskyld.

Ingen grund til at undskylde. Det kan ske og sker for alle,

Morale: Man må godt grine i sengen. Bare ikke ad hinanden.

Hvad var dit seneste uperfekte eller kiksede sexforsøg?

Dette afgør, om du har et godt sexliv