Annonce:
Annonce:

41-årige Joan: Fræk julegave giver krammeorgasme

Legetøjsekspert præsenterer årets frækkeste pargiver

Annonce:
Følg Sex & Samliv

- Herover viser legetøjstester de oplagte gaver til parret --

Sexlegetøjsekspert JoanB anbefaler årets frække julegaver til parret, der ønsker ekstra krydderi på sexlivet og ikke ønsker at gå ned på udstyret i dobbeltsengen.

Flere og flere par vælger at give hinanden sexlegetøj i julegave. Hvis parret da ikke vælger at lade gaven, der nok IKKE kommer med under familietræet, være fra os til os.

Julemåneden er et yderst velvalgt tidspunkt at forsøde og krydre det fælles sexliv. Hvis ikke alt til på den anden side af nytår skal gå op i stres og jag, bunkevis af gavepakker og bugnende madborde, fortæller sexlegetøjsekspert og erotikblogger JoanB,

Annonce:

-Jeg og min mand er i år kommet frem til fire rigtige gode julegaveideer fra os til os. Parprodukter, vi har testet, selv med glæde benytter og kan anbefale, fordi de gavner, stimulerer og beriger det fælles sexliv. 

Over artiklen her demonstrerer JoanB de tre gaveideer.

Vibratorklemmen & den sorte blæksprutte
- Min første anbefaling af årets sexlegetøjsgave til parret, går på en helt ny vibratorklemme på markedet. Og den første af slagsen i denne kategori, der for alvor er et stykke håndfrit sexlegetøj. Klemmen bliver nemlig siddende og vibratorstimulerer kvinden både indvendig og udvendig i vagina, når den først er blevet placeret, hvor den nu skal sidde. 

Og så giver den samtidig plads til, at manden også kan komme til. Så begge på samme tid får gavn af produktets vibrationer. Og begge har hænderne fri til andet spændende imens.

We-Vibe Sync, som vibratorklemmen hedder, er et ægte luksusprodukt og koster i omegnen af 1200 kroner.

Læs test af Wi-Vibe Sync her

Annonce:

Forspil
Parprodukt nummer to er en opdatering og udvikling af et meget specielt produkt, der indbyder til rigtig meget intimitet og nul penetration.

- En vibrator, der er rigtig god til fx forspil og krammesex, som jeg ynder at kalde det. Mandens penis er under brugen indkapslet i den sorte blækspruttes (Hot Octopuss) vibrerende gummisvøb, hvor det betyder mindre, om han hele vejen igennem akten kan præstere fuld rejsning eller ej. Så her kan manden, der har problemer med potensen, stadig være med på vognen og tilfredsstille sin kvinde i sengen.

Hot Octopuss Pulse III Duo koster lige under 750 kroner.

Læs test af den her

Penisring til ham og hende
- I fællesskab med min mand har jeg valgt endnu en af vores personlige favoritter: En penisring med indbyggede vibrationer, der i forbindelse med stille og afslappende krammesex stimulerer kvindens klitoris. Og som sagtens kan fremkalde orgasme til begge parter – måske endda på samme tid, hvis man undervejs er lidt ekstra opmærksomme på hinanden.

Annonce:

- Lad mig hurtigt lige tilføje: Penisringen gør ALLE mænd tanden flottere, større og hårdere end ellers . og er da også en super effektiv hjælp til manden, som har svært ved at præstere og bevare rejsningen. Men kan altså også sagtens være et godt parprodukt.

Penisringen Tenga SVR med vibrationer til hendes fornøjelse koster lige under 600 kroner.

Læs test af penisringen her

HERUNDER VISER JOAN DE FRÆKKE GAVER TIL KVINDEN:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: