Få det bedste (sex) ud af sommeren

Klumme: Udnyt den underliggende liderlighed, som du får i varmen

Man kan ikke putte sommerens blå lagune-oplevelser på flaske, så det er med at udnytte de muligheder, der kommer. (Foto: colourbox.com)
Man kan ikke putte sommerens blå lagune-oplevelser på flaske, så det er med at udnytte de muligheder, der kommer. (Foto: colourbox.com)

Hvis man virkelig ku’, så ville nogen bestemt have opfundet en metode til at putte sommeren på flaske. For hold da op hvor vi blomstrer op, når sol og varme besøger os i Danmark. Åbne, smilende ansigter overalt.

Mine naboer giver sig tid til at små-sludre over hækken, familierne søger ud i naturen. Ungerne er mere opfindsomme - og udendørs!

Læs sexpertklumme:

Se også: Sommer med udsigt til bidevenlige balder

Jo, der kommer virkelig gang i gryden, når vi rammes af sådan en skøn omgang sol og varme. Vi får virkelyst til alt muligt.

Men her i Danmark kan der gå længe imellem sol-pletterne. Så det gælder om at være klar til at udnytte begejstringen og energien, mens den er der.

Læs:

Se også: Derfor bliver du liderlig om foråret

La’ os fange og udnytte den gode energi til noget, der gør os godt i vores liv - også efter at solen er smuttet igen. Her har du et par ideer, til hvordan du får sommerlysets energi til at brænde videre, selvom kølig regn afløser den varme sol.

1. Pak jeres middagsmad sammen og slask servietter og et par dåseøl oven i. Slæb maden og din elskede med ud i naturen. Eller bare ned på bænken i parken. Een lille ny, men god ’hverdags-oplevelse’ spreder flere gode ringe i vandet end du tror.

Læs:

Når du i skoven møder en letpåklædt pige, der tilsyneladende blot skyder paintball, skal du holde øje med farven på hendes armbånd. Rødt signalerer nemlig, hun er ude på noget uartigt. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Rødt armbånd signalerer sex i det fri

2. Udnyt den underliggende liderlighed, som ikke mindst mænd får i varmen! Hvis det plejer at være lidt trægt at få med ham med på noget lir, så gør varmen en god bid af dit arbejde.

Han er så at sige for-varmet hver eneste sol-dag, så længe han tilbringer lidt tid i solen. Det er bare at gå i gang og få begyndt en stime af svedige, og måske daglige, sex-oplevelser, der kan forsætte langt ind i en regnsvejrsperiode.

Om Signe ønsker sig rødt lingerie under juletræet i år, afslører vi snart. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sexologens bløde trussedrømme

3. Den der motion, du havde lovet skulle begynde, når det ikke var så koldt udenfor. Ja, det er så NU makker, du skal skifte sutsko ud med ude-sko og løbe/gå dig en tur. Det bliver ikke så kedeligt som i vinters.

Pigerne i små, lette kjoler og sol-brune lår i shorts er bare lidt af det, der er at glæde sig over ude i byen/naturen. Bare en lille-bitte tur i dag, så en lille smule længere i morgen...

Det vil få dig til at føle dig super-sej og energien (og stoltheden) kan du holde kørende - også når det begynder at regne igen.

Sommerens frækkeste hug. Læserne har forlystet sig skoven, i campingvognen, i sengen. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Sommerens frækkeste sexoplevelser

Mand: Dyrker du mere sex om sommeren?

Se resultat

Mand: Dyrker du mere sex om sommeren?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Kvinde: Dyrker du mere sex om sommeren?

Se resultat

Kvinde: Dyrker du mere sex om sommeren?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen