36 år - og aldrig knaldet

Voksenjomfru: Små tilfældige fejltrin kan udvikle sig til en ond cirkel, hvor den uheldige mand til sidst ikke tør nærme sig kvinder

'På et eller andet tidspunkt omkring de 20 begyndte min lyst til at have sex med en kvinde til at bekymre om mig om, hvorvidt det nogensinde skulle lykkes,' fortæller Morten. (Arkvifoto: colourbox.com)
'På et eller andet tidspunkt omkring de 20 begyndte min lyst til at have sex med en kvinde til at bekymre om mig om, hvorvidt det nogensinde skulle lykkes,' fortæller Morten. (Arkvifoto: colourbox.com)

Mød ’Morten’. Han er en 36-årig fyr, middel af bygning, blondt hår og blå øjne, et skønt smil. Morten har et godt job hos DSB, hvor han koordinerer både tog og mennesker.

Han bruger rigtigt meget af sin fritid på sin motorcykel og sammen med gutterne i klubben. Det sker også, at de vælter en tur i byen eller holder et kalads, hvor kærester undtagelsesvis er velkomne. Altså undtagen Mortens kæreste. For han har ingen. Og han har heller aldrig haft en kæreste - eller en pige. Morten er nemlig voksenjomfru.

Som han forklarer: ’På et eller andet tidspunkt omkring de 20 begyndte min lyst til at have sex med en kvinde til at bekymre om mig om, hvorvidt det nogensinde skulle lykkes.’

Læs:

Se også: Sådan var vores sexdebut

Alene
Og jo mere han tænkte på det, desto sværere blev det, når han stod ’derude’.

’Kan hun mærke på mig, at jeg aldrig har ’gjort det’ før? Hvordan mon andre mænd gør? Hvad nu, hvis jeg kommer med det samme eller ikke kan få den op at stå - det ville være ok, hvis man var seksten og nybegynder, men når man er 36, forventer kvinder vel, at man er meget øvet og ved, hvordan man gør det godt for en kvinde...’

Der blev med andre ord flere og flere grunde til IKKE at gøre noget ved sin jomfrulighed. Og så var der jo det med, at ingen andre var jomfruer. At han var helt alene med sit problem. Og at hele verden ville synes, at var en freak, og at noget jo måtte være alvorligt galt med ham.

Læs:

Se også: Sexhjælp til jomfruer

Bizar
Mange tror, at voksenjomfruer så ikke har en seksualitet, eller at de så er til bizarre ting. Slet ikke:

- De fleste af mine klienter, som er voksenjomfruer, har det ok med at onanere og tænder på ret almindelige ting. Morten ser fx helt almindelig porno på nettet og har været forelsket i jævnaldrende kvinder flere gange.

Hvorfor betyder det så meget for mænd at have haft sex i en ung alder?

- Det betyder selvsagt helt vildt meget for alle mennesker, at de føler, at de har et godt sexliv. Forestil dig, at du opgiver at finde en partner nogensinde, at få familie eller børn og kan se dig selv fastholdt i din situation resten af livet.

- For teenagedrengen står der rigtigt på spil med den mødom. Hvor vi har et billede af, at piger kan ’slippe afsted med’ at ligge stille og bare tage imod de første par gange, så kræver samleje som bekendt af manden, at han kan få op at stå og nå at penetrere kvinden, inden han skyder kanonen af.

Læs:

Se også: Det vil unge piger vide om sex

Første skridt
Hvis det ikke er noget traumatisk, der er skyld i ’forsinkelsen’, så er første skridt at øve sig i at være i samme rum som kvinder. Det kan være en øvelse, hvor man skal blive vant til at være sammen med kvinder som venner:

- Ofte øger man nemlig hellere selskab med ens eget køn fordi det er nemmere, og så ved man ligesom, at de ikke forventer ting af en, som man ikke er sikker på, man kan leve op til. For nogle er selv samtaler med kvindelige kolleger svære, alene fordi det er kvinder og derfor potentielle sexpartnere.

- Vi skal også have fundet ud af, hvorfor han tror, at han har mindre at tilbyde en partner. Når vi går rundt med så store hemmeligheder og slår os selv oven i hovedet med, at vi ikke slår til, så går det voldsomt ud over selvværdet. Så det skal der arbejdes med.

- Vi laver lister over, hvad et godt menneske er, og så skal han give point for, hvor meget han selv synes han lever op til hvert punkt. Og så undersøger vi det samme omkring hans syn på sig selv som mand. Og det er især der, voksenjomfruer har et helt forvrænget syn på dem selv og deres kvaliteter.

Se også: De største sexmyter

Luder
Hvorfor ikke bare gå til en sexarbejder?

- For nogle få kan det være en mulighed for at få den ’fysiske’ hurdle overstået. ’Done that - got the t-shirt,’ som man siger. Men for mange vil det ikke bringe dem tættere på at få en ’rigtig’ sexpartner. For så er det jo kun kvinder, som man betaler, der vil have en. Alt det, man havde af dumme, nedsættende tanker om sig selv, har egentligt ikke ændret sig. Desværre.

Så hvad vil du sige til voksenjomfruer, der læser dette?

- Gør det nu bare. Øv dig og opdag, at du slet ikke er så dum, som du tror!

For frygten er større end det, der kan ske?

- Ja, sådan er det altid!

Læs to breve fra voksenjomfruer til Sigens brevkasse her og her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere