'Selvfølgelig skal der scores med Wordfeud'

Klumme: Vores flirt burde ikke lukkes inde på reservater

Flirter han, eller er han bare god med ord..? (Foto: colourbox.com)
Flirter han, eller er han bare god med ord..? (Foto: colourbox.com)

Hvad havde I regnet med?

Det er det første, der falder mig ind, da jeg hører historierne om piger, som ærgrer sig over, at nogle mænd ikke forstår, at pigerne ikke er ude på noget, når de spiller den mobile version af Scrabble.

Scor med Wordfeud

Hør blot Catjas historie:

'Jeg har oplevet en, der prøvede at score mig i Wordfeud. Han ville vide mere om mig, hvorefter jeg svarede, jeg syntes, han vidste mere om mig end jeg om ham, hvorefter han gav en beskrivelse af sig selv. Det lod jeg være med at besvare, for jeg vidste, hvor det vile føre hen, hvorefter han blev fornærmet over, jeg ikke svarede tilbage og skippede spillet. Jeg spiller det nu stadig, men synes, det er irriterende, man ikke kan spille det i fred!

Sexolog: Det falder kvinder for

Og Michelle fortæller:

'Det startede med, jeg bare spillede med nogle tilfældige, og en mand begyndte at invitere til at spille og hele tiden spørge ind til mig: Jeg bad ham lade mig være til sidst. Jeg fik fred en måneds tid, men han begyndte at invitere igen. Han begyndte at spørge, om jeg ville være hans luder, hvor meget jeg skulle have i timen, han blærede sig med sin bil til en million, sin net-butik og mange penge, kaldte mig skældsord. Nu har jeg ny konto og spiller kun med familie og venner.'

Læs:

3 ting kvinder kan lære om mænd af porno

Bevares. Alting kan tages til yderligheder, som herren i den grad gør i det Michelles fortælling. Men jeg vil vove at påstå, at alle fora - analoge såvel som digitale - hvor der er kvinder og mænd tilstede, vil fyrene forsøge at se, om der er skulle være mulighed for en flirt eller sex.

Vi kan ikke gøre for det.

Vi kan selvfølgelig gøre for, at vi derpå opfører os som idioter.

TV: Sådan samler du piger op

Lukkede reservater
Det er den ene side af sagen. Den anden er den, at det åbenbart ikke er god tone at flirte etc, i et forum, der ikke er designet til det. Som sexologen og parterapeuten Rikke Thuesen er inde på i

Scor med Wordfeud skal man ikke prøve at samle nogen op i fitnesscentret - eller når man spiller Wordfeud.

Jeg er lodret uenig.

Det er jo netop i de 'uskyldige' kontekster og situationer, der kan opstå pludselige og spændende møder. I supermarkedet. På gaden. Næppe på motorvejen, men muligvis på cykelstien.

Det uventede er sexet.

Se bare på, hvor mange der har knaldet eller i hvert fald flirtet med en kollega - det er jo heller ikke 'meningen'. Det forbudte er frækt.

Derfor hopper hun på Scorekajs tricks

Vi skal da ikke lukke flirten inde i reservater på datingsider og singlefester på Damhus Nord, Damhus K, og Damhus the Orginal.

Det svarer til, at man kun må dyrke sex i swingerklubber. Den slags enklaver er upirrende. Det åbenlyse er usexet. Et hul er et hul er et hul. Det er alt det udenom, der er sjovt.

Og lige med hensyn til Wordfeud - det siges jo, at kvinder tænder på ord. Og intelligens. Så mon ikke der er et par romancer derude, som er begyndt med, at en kvinde har ladet sig imponere over en mandlig modspillers store ordforråd... Det kunne i hvert fald se sådan ud, når man kigger på afstemningerne til højre for artiklen her, hvor hele 17 procent af kvinderne angiver, at de har chattet frækt i spillet.

Læs:

Kunsten at score kvinder