Hold din Valentinsdag allerede i dag

Klumme: Ved ikke om jeg magter flere iscenesatte mærkedage

Sådan feder Valentinschokoladen ikke. (Foto: colourbox.com)
Sådan feder Valentinschokoladen ikke. (Foto: colourbox.com)

Hvis du elsker din kæreste, så send en sms, køb nogle blomster, giv et blowjob eller få ungerne passet.

I dag.

Og ikke på tirsdag, som er Valentinsdag. Blomster- og chokolade-pusherne store amerikanske mærkedag, hvor vi køber aflad for alt det, vi ikke har gjort for vores partner resten af året.

Har vi ikke rigeligt i andre mærkedage, hvor vi kan gøre lidt ekstra ud af kærligheden? Fars dag, Mors dag, din og partnerens fødselsdage - for ikke at tale om Jesus ditto.

Læs:

Bliv forelsket i din kæreste - igen

Chokolade
Sex&samlivsredaktionen får i disse dage en del pressemeddelelser, der alle handler om den Store kærlighedsdag, der altid falder 14 februar.

For ekspempel har Anthon Berg teamet op med Post Danmark om at lave landets største Valentinskort, der skal blive tre meter højt (godt at Posten selv er med i projektet, før ellers tør man da slet ikke at tænke på portoen).

Samtidig har de på deres respektive facebooksider sat en lille afstemning i værk, hvor deres brugere kan stemme på, hvilken kendis kortet skal sendes til. LOC og Frederik Fetterlein er blandt de nominerede.

Kortet bliver opstillet ved Torvehallerne i Københan i dag fredag mellem 15 og 17 , så kan de delikatessedimsehandlende selv skrive en kærlig hilsen.

Bliv forelsket i din kæreste - igen

Gider den ikke
En anden pressemeddelelse i anledning af Valentinsdag kommer fra hotels.com, som giver dig mulighed for at finde billige hoteller verden over. Deres tekst handler om, at danskerne ikke gider Valentinsdag.

De har spurgt 1.589 danskere fra hele landet og hele 67 procent mener, at Valentinsdag er noget opreklamret fis, udtænkt af blomster- og chokoladeindustrien.

Hm - er der ondt blod mellem rejsefolket og chokolade- og blomsterpusherne?

Læs:

6 måder at holde kærligheden i live

Vind rejse
Og så har det frækkedatingsite scor.dk lavet en særlig konkurrence i anledning af den der dag.

Her kan fire medlemmer vinde en rejse til Thailand med ophold i luksusvilla i 14 dage. For at deltage skal man sende sin bedste opskrift på en Valentinsmiddag. Der bliver trukket lod blandt de insendte opskrifter.

Al dette bare for at spørge dig, kære læser, hvad du synes om Valentinsdag. Fejrer du den, har du haft nogle gode oplevelser i den anledning, eller ignorerer du den blot?

Sådan får du mere sex i 2012