Annonce:
Annonce:

Giv sex og nærvær i julegave

Spar penge OG få en gladere kæreste

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det kan være, der står boremaskine eller blender på ønskelisten, men du kan slippe billigere OG gøre din elskede langt gladere ved at give den gave, som han eller hun inderst inde ønsker: Dig selv!

Vi spurgte vores Sexpert Signe V. Bentzen, sexolog og parterapeut, hvad kvinder og mænd virkelig ønsker sig af deres partner i julegave. Og nej, det er ikke lækkert lingeri eller hårde hvidevarer.

- Jeg tror, mange kvinder savner dedikeret tid sammen. Ikke hvor man er sammen, mens computeren eller tv'et er tændt, men tid hvor han virkelig er til stede - som dengang de var nyforelskede, og han kunne sidde og glo på hende i timevis, mens de snakkede.

. Det mangler SÅ mange kvinder i deres liv: at føle at deres mænd virkelig GIDER være sammen med dem.

Læs: Nærvær er det nye analsex

Mænd
Og hvad ønsker deres mænd sig?

Annonce:

- Sex! Det er jo mange mænds måde at føle sig tætte i parforholdet

Det er der vel ikke noget galt i?

- Absolut ikke! Fysisk nærhed er jo en genial måde at være sammen på. Det er bare ikke den eneste måde at bekræfte, at man vil hinanden.

- I øvrigt kan det sagtens være manden, som synes, at kvindens kommunikation handler for meget om at være liderlige sammen og for lidt om at være mentalt forbundne.

Så kvinder vil have mere nærvær og mænd sex, hvad skal hun så gøre juleaften: Skrive en seddel, hvor der står: Jeg giver dig ti blowjobs næste år. Kan indløses efter behov’? Og skal han pakke en fin seddel ind med ordlyden: ’Du får ti dybe samtaler - kan indløses, når der ikke er mere i tv’?

- Altså hvis du skrev sådan en seddel til mig, ville du få en flad! Hvem gider få en gave, hvor man kan høre, at der INGEN giver-glæde er?

Læs: Et blowjob for at tage opvasken

Annonce:

Det skal der stå
Hvad skal der så stå?

- Hvad med: ’JEG ELSKER DIG! Og hvis du fortæller mig, hvordan jeg bedst kan få DIG til at føle dig elsket, så vil jeg elske at vise dig det i det nye år!’

Så en sådan julegave kan vel bryde den onde cirkel, som mange par ender I, hvor hun ikke gider sex, fordi hun ikke får nærvær, og han ikke magter nærvær, fordi han ikke får sex?

- Jeg tror, du går helt fejl der i den der straffe-tanke.

Du kalder det straf - jeg kalder det årsag-virking.

- Det handler om, hvad der er lettest for os, det er den konto eller reserve, vi bruger. Det, som er sværest for os, kræver mest overskud på alle andre konti eller reserver. Er der lavvande et sted, der er nemmest at komme til, så kan vi ikke komme ind til de andre.

Annonce:

- Nogle udtrykker sig som bekendt med ord, andre med gerninger som at hente i lufthavnen, andre siger ’jeg elsker dig’ ved at give en gave fx blomster, mens andre føler, at de bedst viser deres følelser gennem kys og kærtegn og sex, siger Bentzen.

Læs: Det elsker og hader vi ved hinanden

Kærlighedssprog
- Vi har forskellige måder at udtrykke os på, selv om vi prøver at sige præcis det samme. Og problemer kan opstå, når man ikke kender den andens kærlighedssprog, og at man så giver det, man selv ønsker, mener Sexperten Signe.

- Hun længes efter, at han skal vise hende, hvor højt han elsker hende ved at bruge krudt på hende på denne måde. Hun føler sig til gengæld ikke som den særligt udvalgte, når han siger: ’Skat - skal vi ikke gå oven på?’ Selvom det måske netop er hans måde at sige: ’Du er mit livs lys, og nu skal jeg vise dig, hvor meget jeg elsker dig.’

Læs: Forkæl hende med en ekstra mand i sengen

Godt råd
Så hvad er dit råd her op til jul til manden og kvinden derude?

Annonce:

- Undersøg hvad der normalt gør din elskede mest glad og give hende/ham et skud af det. Tjek ud, hvordan din elskede plejer at ’fortælle’ sine omgivelser, at de betyder noget. Plejer han at servicere vennerne ved fx at springe til, når der skal flyttes eller arrangeres noget?

- Bruger hun meget tid på at vælge de helt rigtige gaver til familien? Kan hun tale i timevis om de gode samtaler, hun har med sin veninde? Bliver han salig, når du går med ud og bygger garagen? Eller har du den lykkeligste kæreste, når der bliver kælet?

Hvad sexperten ønsker sig
Man kan vel også bare spørge?

- Ja! Vi må simpelthen holde op med at tro på de der Hollywood’ske fantasier om, at han eller hun skal kunne læse vores inderste tanker. Ja det ville knagme være fedt, hvis min kæreste kunne. Men tro mig – det kan han ikke!

Så hvad ønsker du dig af din kæreste?

- Jeg ønsker mig en Christian Dell bordlampe. Den koster en bondegård. Og hvad med dig?

Tallerkener. Ikke for store, for så kan de ikke være i min opvaskemaskine. Og ikke for dyre, for jeg smadrer dem i eet væk.

Læs: Sig det med blomster - eller et blowjob

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: