'Stærke danske kvinder er sexede'

Klumme: Ja, gu er danske kvinder skræmmende, men de er sgu dejlige alligevel

Vi kunne ikke helt finde et billede af en skræmmende og sexet dansk kvinde. Så her en en, der er skræmmende sexet. (Foto: colourbox.com)
Vi kunne ikke helt finde et billede af en skræmmende og sexet dansk kvinde. Så her en en, der er skræmmende sexet. (Foto: colourbox.com)

En 32-årig amerikaner, der skriver kombinerede score-rejseguides til singlemænd fra USA, fik sat gang i debatten her på siderne.

Det gjorde han her:

Derfor skal du ikke knalde danske piger og her: TV: Fuck jer, danskere!

Roosh V, som manden kalder sig, erklærede frejdigt og ikke uden humor, at danske kvinder er de mest maskuline i verden, og at de kan ikke finde ud af at flirte - plus en masse andre knap så pæne ting.

Sæt grænser for din kvinde

Dette er ekstrabladet.dk's sexredaktørs tanker om den sag:

Studerende
Jeg fniste hyppigt under læsningen af Roosh V's velskrevne tirader mod Danmark og danske kvinder.

Jeg tænkte: Det er ikke bare noget, han finder på. Han har givetvist følt sig en smule intimideret af en big boned håndboldkrampe med lapper og attitude som Peter Schmeichel - og han har helt sikkert været i København og mødt et par 23-årige Anne-Grethe Bjarup Riis-inspirerede RUC-studerende i alle aldre, der har været lidt for fulde og kloget sig på alt og alle - ikke mindst på amerikanere.

3 ting kvinder kan lære om mænd af porno

De findes. Jeg har selv mødt et par stykker eller ti, som var hovne og bedrevidende og til overmål i besiddelse af en holdning til alt, hvor ukvalificeret den end måtte tage sig ud. Og jeg har tænkt 'hold nu kæft!', mens jeg har nikket interesseret, håbet på et smil og ventet på bedre tider.

Ret skal være ret: Andre gange har jeg stået og gjort mig klog på snart sagt hvad som helst.

Så fordrukken påståelighed og manglende lydhørhed/pli er ikke et unikt kvindeligt træk. Men muligvis en meget dansk ting.

Derfor er modne kvinder frække

Turde være svag
Kvinder i mit segment (fra København i alderen 30 til 50) er oftest stærke, selvstændige og (lidt skråsikre) i deres sag. Der bliver ikke bøjet af for noget eller nogen uden kamp.

Nogle ( present company excluded, off course) kan have en tendens til at have svært ved at turde være svag.

De vil alt, de kan alt. De kan følgelig have svært ved at acceptere og/eller indrømme det, når det en sjælden gang svigter. Og det er jo lidt synd, for mange mænd ææælsker jo at få lov til at være den stærke - bare engang imellem og ikke kun, når cyklen skal lappes.

Læs:

Fra brokbitch til sexprinsesse

Selvtillid er sexet. Viden er sexet. Styrke er sexet. I gammeldags forstand næsten 'maskuline' værdier. Men fuck det - danske kvinder besidder de egenskaber: Og vi elsker jer for det.

Smidighed er sexet. Rummelighed er sexet. Omsorg er sexet. I gammeldags forstand 'feminine' værdier, som nogle mænd har fået mere af - og som andre kvinder eventuelt kunne have brug for at arbejde lidt med selv.

Knald lidt mere - klynk noget mindre

Bage boller
Det bedste ved det hele er jo, der er kommet mange flere definitioner af, hvad det vil sige at være 'mand' og 'kvinde':

En mand går ikke kun rundt med en kølle, som han bruger til at banke rivalerne til blods og på plads, inden han dunker den oven i knolden på den mest fødedygtige hun i nærheden og slæber hende med hjem i grotten, hvor han deflorerer hende på det skammeligste.

En mand kan også bage boller, tage barselsorlov og spørge pænt og kun lege alfanhan i sengen.

Og vi burde efterhånden have lært, at kvinder kan have karriere og kørekort og knalde igennem på kødmarkedet - uden at skulle skamme sig.

Læs:

Det koster knald, når konen er en kran

VInderkvinder
Derfor synes jeg den der diskussion om tabermænd og vinderkvinder, som har kørt på andre medier fx her, her og her, og som Roosh V uden at vide det berører, er, nåja, gammeldags:

Sæt nu de der mænd og de der kvinder fri af de der småborgerlige, kedelige og klichefyldte kasser, som er så lette at presse hinanden ned i. Kasser er usexede.

Frihed - det er tilgengæld møgsexet. Frihed til lege med rollerne. Frihed til at være aggressiv alfahan i dag og blid betahan med børnetække i morgen. Frihed til at være smilende sexbombe i dag og stærk karrierekvinde med holdninger herfra og til sengen i morgen.

Læs:

Knald lidt mere - klynk noget mindre

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby