Så tæt blev sexvalget 2011

Her er resultaterne af den uartige afstemning, der skal vise, hvilken blok der er frækkest

Det blev et tæt løb. Så tæt, at det ville være på grænsen til utroværdigt at udnævne røde eller blå vælgere som de frækkeste.

Cirka 20.000 brugere af ekstrabladet.dk har deltaget i hver afstemning, der alle peger på, at et tæt samarbejde henover midten i danskernes senge ligger lige for - ikke ulig de tendenser, der tegner sig på det politiske plan, hvor fx Margrethe Vestager flirter med Lars Barfoed.

De to blokke i vores sexvalg ligger på de fleste afgørende punkter altså så lige, at der ikke kan udråbes en vinder.

For eksempel har præcis 63 procent de blå og de røde mænd prøvet analsex - og 72 procent af kvinderne fra begge blokke har fornøjet sig med bagindgangen.

Hvilket peger på den anden interessante tendens i sexvalget 2011: De sjove forskelle er mellem kønnene og ikke mellem de politiske fløje.

23 procent af kvinderne har været i swingerklub, mens det samme kun gælder for godt syv procent af mændene (hvilket måske siger mere om, hvilken slags piger der læser sex&samliv end om kvinder i det hele taget).

Læs: Skedekrampe hyppigst blandt konservative

Røde tøser
Ser man nøjere efter, afslører de røde piger sig som nogle grisebasser. 58 procent af dem har været en partner utro, men det samme gælder for 51 procent af de blå kvinder.

Og kigger vi på antal sexparterne, har de røde kvinder været mere friske med den: 40 procent har haft 21 partnere eller flere, mens det samme gælder for 32 procent af de pæne piger fra blå blok.

Også i forhold til, hvor mange der har prøvet s/m, er venstreorienterede kvinder mere eksperimenterende, idet 39 procent har leget med sadomasochisme mod 30 procent af de højreorienterede.

For at få det fulde udbytte af afstemningerne skal du klikke på 'udvidede resultater'. Dernæst skal du se på tallene under 'krydstabuleringer' - som i de tre eksempler med anal- utroskab- og swingertal, du kan se til højre for artiklen her, i bunden under afstemningerne.

Læs: Porno til valgvinderne

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.