Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Man siger vel ikke nej til et gratis håndjob

Klumme: Skal vi gå til sex sammen?

En håndjob er vel et håndjob - tantra eller ej.
En håndjob er vel et håndjob - tantra eller ej.

Søndag kunne Ekstra Bladet afsløre, at tantrasex reddede sangeren James Sampsons forhold.

I den forbindelse opfordrede sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen, Ekstra Bladets sexpert, læserne til huske at gøre sjovt sammen for at sætte fut i samlivet.

Husets anden sexpert, Tomas Roar, har gjort sig disse tanker om de fælles oplevelser:

Man ser det for sig:

Kvinden i huset synes, det hele går op i huslige pligter, brun sovs og tv, tv, tv. Hvad blev der af eventyret, det sjove eller blot de nye, spændende fælles oplevelser?

Han vil ikke lære nyt. Han ved jo allerede alting. Og det, han ikke ved, det er ikke værd at vide. Resten kan man se på tv. Eller vente til det kommer på dvd.

Læs: Læg en slagplan og få mere sex

Tango
Så når hun siger ’skal vi ikke gå til tango?’, er hans rygmarvsreaktion:

Hvad skal det pjat nu gøre godt for?

Han har svært ved at se sig selv spankulere rundt som en kåd hane og iscenesætte sig selv som machodanser - endda sammen med andre aftenskoleamatører. Hun kan få lov at gå til tango med en veninde, kan hun.

Ligesom når hun spørger om udflugter, der indebærer salsa, loppemarkeder, foredrag, dans (dog ikke strip).

Så er det, hun læser om det der tantra. Det er vist noget med orgasmer uden udløsning, timelange olieseancer og sloooooooow sex.

Tantra
Hun siger: 'Skal vi ikke gå til tantra? '

Og han siger: 'Hvad skal det nu til for? Skal man nu også gå til sex? Jeg ved sgu godt, hvordan man knalder! Jeg slikker da både fisse og husker alle knapperne. Er det ikke godt nok længere? Jeg har ikke fået klager før! Og hvad er lige det sjove ved, at jeg ligger ovenpå dig i to timer og kigger dig dyyyybt i øjnene, mens jeg er inde i dig - uden at bevæge mig..?’

Hun kunne sikkert komme med upopulære sandheder. Men hun forbarmer sig.

Læs: Sådan giver du ham tantramassage

Så er det, hun fortæller: ’Man kan få fælles tantramassage, hvor jeg bliver masseret af en mand, og du - og din penis - kommer i hænderne på en kvinde.’

Dilemma: Den sidste del lyder jo unægteligt svært tillokkende, mens første del med en fremmed mand, der piller på - og måske i - partneren, fremprovokerer noget, der i påfaldende grad påminder om jalousi.

Men inderst inde kan han jo godt tænke sig at holde lidt længere i sengen. Og man skal da være et utaknemmeligt skarn, hvis man siger nej til et partnerbevilget håndjob - happy ending eller ej.

En håndjob er vel et håndjob - tantra eller ej.

Han siger: ’Godt så. Vi gør det sgu. Men så vil jeg heller ikke plages med alle mulige påhit resten af året.’

Seså - mænd kan også lære. Ideen skal bare sælges rigtigt.

Læs: Sådan giver du hende tantramassage

Journalist og cand.mag. Tomas Roar er hverken sexolog eller parterapeut. Til gengæld har han haft ansvar for Sex&Samliv på ekstrabladet.dk i seks år. Derudover har han arbejdet med sexjournalistik i yderligere 10 år. Hver søndag skriver han klummer i Ekstra Bladet sammen sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen, der også har sin egen brevkasse her på ekstrabladet.dk.

1 af 2 Journalist og cand.mag. Tomas Roar er hverken sexolog eller parterapeut. Til gengæld har han haft ansvar for Sex&Samliv på ekstrabladet.dk i seks år. Derudover har han arbejdet med sexjournalistik i yderligere 10 år. Hver søndag skriver han klummer i Ekstra Bladet sammen sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen, der også har sin egen brevkasse her på ekstrabladet.dk. (Foto: Klavs Bo Christensen)
2 af 2 En håndjob er vel et håndjob - tantra eller ej.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen